Cinsel Yaşam Oral seksi yapan mı daha çok zevk alır yoksa yaptıran mı? Hassas_Dokunuşlar Takip Et Yoda Yaş: 37 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Oral seksi yaptıran mı aşırı derecede zevk alır yoksa yapan mı? Güncellemeler1 yıl Güncel Güncellemeler1 yıl Güncelleme Oral seksi yapan mı daha çok zevk alır yoksa yaptıran mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Degisik_-_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Yaptıran, çalışmak her zaman zevkli olmaz. 3 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. ikisi de zevk alır. 0 0 Yorumla
Baileyscream Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl İkisi de alıyosa doğrudur ayrım varsa o seksten bişey bekleme:) 4 0 Yorumla
Gökhannnnn_ Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% 1 yıl Yaparken kim neyin zevkini alsın yahu. Yaptıran alır tabi zevki. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Yaptirmadim bilmiyorum ama ben de yapmak isterim bi kadina 0 6 Yorumla Hassas_Dokunuşlar 1 yıl Lezzo musun 🤔 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hayir ama merak ediyorum. Kendime yapamadigim icin mecburen baska kadina yaparim😂 Yorumla Hassas_Dokunuşlar 1 yıl He bende yedim 😊😂Lezzosun işte Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Heteroyum ya seksten zevk aliyorum, normalim ama bisex olabilirim hic opmedim bi kadini ve merak ediyorum Yorumla Hassas_Dokunuşlar 1 yıl Merak ettim seni keşke gizlenmeseydinn Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Boyle iyi🤭 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Yaptıran 2 1 Yorumla Hassas_Dokunuşlar 1 yıl Yaptirdin mi hiç bu zevki tadıp Yorumla
recep48 Takip Et Master Yaş: 38 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Kadın titreyip çıldırıyor bro yaptıran tabi 0 0 Yorumla
Teoman983 Takip Et Xper 6 Yaş: 43 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 487 cevap paylaştı. İkisindede zevk alıyorum ben 0 0 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. yaptıran alır 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Yaptıran, çalışmak her zaman zevkli olmaz.
ikisi de zevk alır.
İkisi de alıyosa doğrudur ayrım varsa o seksten bişey bekleme:)
Yaparken kim neyin zevkini alsın yahu. Yaptıran alır tabi zevki.
Oral yaparken zevk alıyorum diyen erkek yalan söylüyordur.
Yaptirmadim bilmiyorum ama ben de yapmak isterim bi kadina
Lezzo musun 🤔
Hayir ama merak ediyorum. Kendime yapamadigim icin mecburen baska kadina yaparim😂
He bende yedim 😊😂
Lezzosun işte
Heteroyum ya seksten zevk aliyorum, normalim ama bisex olabilirim hic opmedim bi kadini ve merak ediyorum
Merak ettim seni keşke gizlenmeseydinn
Boyle iyi🤭
Sekste en sevdiğim şey oraldir ıslandıkca zevk alıyorum 🤤
Yaptıran
Yaptirdin mi hiç bu zevki tadıp
Her ikisi de zevkli ama
Ben yaparken daha çok zevk alıyorum
Kadın titreyip çıldırıyor bro yaptıran tabi
İkisindede zevk alıyorum ben
Yaptıran
yaptıran alır
Vazgeçilmez bişey