Yani ben geçmişe takıntılı biraz da muhafazakar biri olduğumdan c*nsellik yaşamamış birini tercih ederdim en baştan. Kimden bulaştığı konusuna gelirsek de korkuyorum söylemeye art niyetle kullanırsın bilgiyi diye de bu virüs sadece cinsel değil diğer yollarla da bulaşabilir.
Hayır biliyorum başka yollarla bulaşabileceğini de doktorda öyle söyledi lazer epilasyona gidiyor musun ordan da bulaşmış olabilir dedi. Ama benimki öyle bir şey değil erkek arkadaşımdan önce farklı kişilerle birlikteliğim oldu erkek arkadaşım da bunu biliyor zaten
Ya şimdi çok bulaşıcı virüs şeyi farklı bir şey abi. Geçmişi kafasına takmiyorsa bile kendine bulaşma riski çok yüksek olacağından ayrılmak isteyebilir.
Hayır bu hastalığın ortaya çıkma süresi 2 ay ile 6 ay arasında değişiyor. Mesela erkek arkadaşımla ben 3 aydır birlikteyiz. Doktor bana bu hastalığın tahmini 6 ay kadar önce bulaştığını söyledi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Ayrılırım direk ama eğer ilişkiye girdiysek çok daha kötü olurdu her şey kavga dövüş mahkemeye kadar yolu var
Eski sevgilim olur. Bir de kimden bulaşmış o da önemli.
Ayrılır mısın sırf bu yüzden?
Senden önce olan ilişkilerinden birinden bulaşmış
Yani ben geçmişe takıntılı biraz da muhafazakar biri olduğumdan c*nsellik yaşamamış birini tercih ederdim en baştan. Kimden bulaştığı konusuna gelirsek de korkuyorum söylemeye art niyetle kullanırsın bilgiyi diye de bu virüs sadece cinsel değil diğer yollarla da bulaşabilir.
Hayır biliyorum başka yollarla bulaşabileceğini de doktorda öyle söyledi lazer epilasyona gidiyor musun ordan da bulaşmış olabilir dedi. Ama benimki öyle bir şey değil erkek arkadaşımdan önce farklı kişilerle birlikteliğim oldu erkek arkadaşım da bunu biliyor zaten
Ya şimdi çok bulaşıcı virüs şeyi farklı bir şey abi. Geçmişi kafasına takmiyorsa bile kendine bulaşma riski çok yüksek olacağından ayrılmak isteyebilir.
Vallahi billahi bunların yarısı amaan * et nolcak ki der :D
Sen ne yaparsın peki
Tedavi olması için uğraşırım. Eğer maddi durumu yoksa yardım ederim.
yapabileceğim ne varsa yaparım eşim olmasada sevgilim yüreğini vermiş sevmiş ayrılmak mı lazım
Tedavi olmasını isterim
Sadece ilişkiye girmezdim ya da korunarak girerdim
Aşısı var yola devam
Aşı koruyor ama ℅100 değil
Elbette öyle
Küçük bir ihtimal var o ihtimalde de illaki rahim ağzı kanseri olacak diye bir istatistik yok
Öyle misin
Evet ve nasıl söyleyeceğimi bilmiyorum
Bilmem hiç düşünmedim
Düşün o zaman
Bilmiyorum
Eski sevgilim olur
Ayrılır mısın sırf bu yüzden
Cogunlukla cinsel yolla bulasan bir hastalik diye biliyorum ve bende yok onda varsa beni aldattigi anlamina gelmiyormu
Hayır bu hastalığın ortaya çıkma süresi 2 ay ile 6 ay arasında değişiyor. Mesela erkek arkadaşımla ben 3 aydır birlikteyiz. Doktor bana bu hastalığın tahmini 6 ay kadar önce bulaştığını söyledi
İnternetten araştırdığım kadarıyla hastalık sende oluyormuş fakat belirtileri (bende siğil çıktı) yıllar sonra da çıkabilirmiş
Gecmise onem verem birisiyim ya oylesine devam ederdim iliskiye ya da ayrilirsim erkek arkadasin nasil birisi bilmiyorum