1 yılGeri çekilme yöntemi, sağlık alanında teknolojinin bu kadar geliştiği ve çözümlerin çok fazla arttığı bir dönemde çok ilkel kalıyor. Doğum kontrol haplarının hormonal dengeyi çok fazla bozduğu herkes tarafından biliniyor. Ertesi gün hapları da çok fazla yan etkiye sahip. Tabi ki bütün korunma yöntemlerinin çeşitli riskleri olsa da bence hala en güvenlisi prezervatif.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılher zaman geri çekilme ile korunuyorum ama uzun yıllardır kegel egzersisleri yapıyorum kendimi boşalma konusunda çok iyi kontrol edebiliyorum bu çok riskli bir yöntem bunu biliyorum ve buna göre hareket ediyorum
04 Yorumla
Soran1 yıltamam da zevk suyunda sperm yok mu
- 1 yıl
ilk boşalmadan önce zevk suyuna sperm karışmaz ilk boşalmadan sonra karışır o zamanda bir süre beklemeden içine girmemek gerekir arkası arkasına 2-3 kere yapılmaması gerekir benim erken boşalma sorunum olmadığı için ilk ilişkide 30-50 dakika arasında boşalmadan sürdürebiliyorum bu yüzden de sorun yaşamadım hiç ama dediğim gibi tavsiye etmiyorum riskli
Soran1 yılKondom da bile hamile kalan varken bu hayli hayli riskli
- 1 yıl
evet söylüyorum ya zaten riskli diye doğru değil diye ama ben bu konuda aşırı kontrollu olduğum için yıllardır sorun yaşamadım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u 1 yılyapmadım yok
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılÇok riskli bir şey ve erkek için ızdırap resmen! Hem zevkin en doruğundayken içerden çıkıp 31'e dönüştürmesi saçmalık hem de ''acaba içeriye bi damla bile olsa sızmış mıdır şüphesi :/
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılAsla ama asla yapmam iki arkadaşım da bu şekil hamile kaldı
41 YorumlaGeri cekilme korunma icin yeterli yontem degildir korunma orani anca yari yariya bu riske degmez
00 Yorumla
1 yılYıllardır geri çekilme ile ilişki yapıyorum kondoma hayır 😀
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Ben hep öğle yapıyordum hiç de hamilelik riski oluşmuyordu.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Evet ama iliskiden sonra cok korku oldu icimde
35 Yorumla
Soran1 yılAma sorun olmadı yani
Soran1 yılKaç kez kullandın bu yöntemi
Cinsel Yaşam konusunda 377 cevap paylaştı. Evet ama güvenli değil
41 Yorumla- 1 yıl
@BahaRegal , Çok sık denememeli yoksa annelik duyguların güçlenmek zorunda kalabilir ;)
1 yılYıllardır öyle korunurum
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. şuana kadar her ilişkimde böyle yaptım
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. tüm cinsel hayatım %99ya yakın öyle
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
1 yılÇok kez... Gebelik sorunu da olmadı.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Yıllardır o yöntemi kullanıyorum
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 494 cevap paylaştı. Genelde öyle korunurum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılÇoğunlukla öyle yaptım
115 Yorumla
Soran1 yılHiçte bir şey olmadı öyle mi
Cevap sahibi1 yılYok olmuyor ama çok dikkat etmesi gerekiyor erkeğin
Soran1 yılNasıl dikkat? Zaten zevk suyunda sperm var
Cevap sahibi1 yılZevk suyundan hamile kalınmaz
Cevap sahibi1 yılGeri çekilirken dikkat etmesi lazım ki gitmesin içeri işte
Soran1 yılKalınır jinekologlar diyor geri çekilme ile hamile kalan bir sürü insan var onu bırak çıplak sürtünme ile bile hamile kalan var
Cevap sahibi1 yılBen kalmadım hiç 😄
Soran1 yılBallısın valla
- 1 yıl
Çok sık denememeli yoksa annelik duyguların güçlenmek zorunda kalabilirsin
Cevap sahibi1 yılNasıl yani annelik duygusu ile ne ilgisi var
- 1 yıl
Hamile kalma riskin çok yüksek! Partnerinin ille de fışkıra fışkıra boşalması gerekmiyor senin hamile kalman için ;) Penis ucundan sıcan az bi meni bile yeterli
Cevap sahibi1 yılBiliyorum o yüzden erkeğin çok dikkat etmesi gerek diyorum ya
- 1 yıl
O an çok zor gerçekten! Sonlara doğru zaten zevk doruklara çıkıyor. Bir yandan kadının orgazm olması için devam etmek zorunda kalıyor diğer taraftan da boşalmamak için kendinle savaşıyorsun! Kadını yarıda bırakmakta asla istemediğim bir şey :)) Ve birazcık meni akmamalı
Bir yandan da bi daha... bi dahaa! ama çok zevkli son bi kez daha içine girmek istiyorsun! Her yönden kıskaçta kalıyor erkek o an :P - 1 yıl
En güzeli, kadının ertesi gün hapı kullanması ve ılık ılık içine fışkırışın zevkini kadının da yaşaması <3
Gizli Üye(36-45)1 yılYıllarca böyle korunuyorum
00 YorumlaGüvensiz
30 Yorumlaevet
00 YorumlaGüvenilir değil
00 YorumlaGeri çekilmek olmaz ben geri çekilmem asl
00 YorumlaEvet ama riskli
00 YorumlaEvet
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılçokkk
00 Yorumla
1 yılHiç ilişki yaşamadım ki
00 Yorumla
1 yılevettt
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yıliyi bir savaşcının kalkana ihtiyacı yoktur qfwqf
00 YorumlaHep ileri
00 YorumlaEvet
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri