Ben tesetturluyüm boyle seyleri evlilik oncesi yapamam o da namazli ama cok istekli gece mesajla soruyo üstunde ne var falan ne yapicam, baska kızlara gitmesini istemiyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)1 yılsen çizgini bozma doğru bildiğinden ayrılma foto falan sakın atma. senin kararlarına özellikle böyle hassas ve özel bi konuda saygı göstermiyosa zaten sağlıklı bi ilişki yürütmek sor olur. bu yüzden başka kıza gidecekse bırak gitsin, karaktersiz demektir giderse, sen de kurtulmuş olursun 🌸
21 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Öncelikle boyle davranmamasi gerektigini hoslanmadigini soylemelisin buyuk ihtimalle ayrilir ama, cok rahat cinsellik konusuyor cunku belli, boylelerin amaci genelde aşklarindan degil skcek kiz bulmak uyarmayi dene bide tepkisine bagli tabii ki erkek bu evlenene kadar seni bekleyemez bu kadar hizli cinsel konu acmaya calisan cocuk gider baskasiyla yasar cinselligini
12 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılYa senin sevgilin zaten başka kızlara gidecek kadar abazaysa neden kafaya takıyorsun ki ayrıl gitsin. Sana değer veren iki yüzlü olmayan birisiyle olmak varken böyle biriyle neden kalasın.
11 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 390 cevap paylaştı.
1 yılYapacak bir şey yok bu durumda sonuçta ortada ciddi bir durum da yok sıradan basit sevgililik bırak ne yapıyorsa yapsın onun karakteri ile ilgili tavsiyem biraz zaman herşeyin ilacı olacaktır
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
23Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u 1 yılo zaman ayrıl ondan.
10 Yorumla
1 yılsakın yüz verme. başka kızlara.. mcığın için gidecekse gitsin. saf olma.
illede yapması gerekmiyor13 Yorumla
Soran1 yılBencede öyle, hani diyolar ya erkeklerin ihtiyaci karsilanmali diye o yüzden
- 1 yıl
o evlenince.
şimdi böyle bişey gerekmiyor.
bu yüzden seni bırakacaksa zaten sevmiyordur bıraksın - 1 yıl
oyüzden :)
Gizli Üye(36-45)1 yılEvlenmeden olmaz diyorsan, başka hiç bişey yapamazsın. Oda bu isteğini başkasında karşılar. Karşıladığı kişi ona daha çekici geleceği için bir gün bir bakmışsınız size olan ilgisi bitmiş...
05 Yorumla
Soran1 yılEvlenmeden ilgisi bitiyosa bitsin yani bu benim sınırım siniri olmayan omurgasızları istiyosa gitsin o zaman
Cevap sahibi1 yılŞöyle bir soru sormak istiyorum... Sevgilinizi hiç öptünüz mü? Öpüştünüz mü yani..
Soran1 yılEvet
Cevap sahibi1 yılDinimize göre evlenmeden yapamayacağınız bir şey yapmış oldunuz.. Öpüşmekte zina..
- 1 yıl
Tesettürlüyüm diyorsun, öpüştük diyorsun. Ötesini yapamam diyorsun. Bir hata etmişsiniz, öpüşmüşsünüz bari en kısa zamanda evlenin. Evlenince beraber namaz kılıp dua edip evlenmeden öpüştüğünüzün affı için de tövbe edersiniz, Allaha yalvarırsınız.
İslâm o yüzden "Hayırlı işte acele edin" diyor işte. Nişanlılık süresinin kısa tutulması gerektiği bu yüzden söyleniyor.
Bir an evvel evlenin. Yoksa Allah muhafaza ya zinaya düşersiniz, ya da ayrılırsınız ki o da zaten arada samimi sevginin hiç var olmadığını gösterir.
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılSeni seviyor ve Allahtan korkuyorsa bekler. Beklemiyorsa da gitmesi senin için daha hayırlıdır
12 Yorumla
Soran1 yılHayır seviyo ama bu hormonlar baska bi kiza gider mi bunu engellemek istiyorum
- 1 yıl
Seven adam gitmez
- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
1 yılO kadarına da izin verin. Yoksa ilişkinin anlamı da kalmıyor, değeri de...
00 Yorumla Üstümde dert stres var, falan de o mesajı attığı zaman
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılSadece yüzeysel konuaşarak en azından tatmin etmeye çalısabılırsın görsel ya da tensel birseyler yaşamadan
02 Yorumla
Soran1 yılDini acidan dogru bulmadigim icin bisey soyleyemiyorum o da benim sevgilim degil misin diyo ama olmaz yani
Cevap sahibi1 yılEvet haklısın o konuda ama işte yüzeysel dokunma olmadan en masumu ya da somut bişeyler gerçekleştirmenız gerek eğer sevıyorsa saygı duyar zaten
Nasıl olsa vereceksin sonuçta evlilikte varsa ver gitsin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılZaten seni seviyorsa senle evlenmeyi bekler, iradesini korur. Sana saygı duymayıp seni zorluyorsa da tepkini koy.
11 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılTemas olmadan sesli yapın
Bende senin gibiyim öyle yapıyorum12 Yorumla- 1 yıl
Makul
1 yılBunlara cevap verme. Cevap vermediğin için de başkasına gitmez
00 YorumlaIfaktan ıfaktan çıtlat canım sende seninde mi hiç canın istemiyor
00 Yorumlaİstemiyorsan bazı şeyleri gözden ciakracaksin yoksa hemen gogla yazar esco.. rt kizlari
00 Yorumla
1 yılÇok zor değil ya celveli ve sınırlayıcı ol borz hem peşinde koşar hem hoşuna gider
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılOhaa sakın evlılıgı bekle erkeklere bak pişman olursun
10 Yorumla
1 yılEğer gitmeye mail varsa S**tirsin gitsin
11 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılArkadan yap ya da elinld
25 Yorumla
Soran1 yılAnlamadin heralde dini açıdan yapamam
- 1 yıl
Hiç makul değil
Biraz bir seyler yapabilirsin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
1 yılucundan azcık tanıyın
00 Yorumla İstemiyorsan zorlamasın ama aldatma ihtimali var
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılSende cevap ver nasıl olsa sanal alem
00 Yorumla
1 yılBen öğreteyim sana neler yapacağını
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılKesin gider
00 Yorumla
1 yılEvlilik garanti mi
00 Yorumlauzaktan ilşkimi
12 Yorumla
Soran1 yılHayır yakinız
Gizli Üye(25-29)1 yılVer kurtul sende oda
00 Yorumla
1 yılhemen evlenin
10 YorumlaEvlenin
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılVer gitsin