Lütfen dürüst olun. Saygili yorumlar bekliyorum.
Sıfır
Bir
İki
Üç
Dört
Beş ve üzeri
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Soran sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
2,3 hafta öncesinde ilk kez buluştuğum bir partnerim oldu. Öncesinde bir iki hafta yazıştık. Beni aşırı tahrik eden biriydi ve aynı şekilde o da tahrik oluyordu hep. Biz ne konuşursak konuşalım mevzu hep oraya geliyordu.
Buluştuğumuzda ikimizinde yapmak istediği çok sey olduğu için ve zaman kısıtlı olduğundan dolayı benim sadece 3 te kaldı ama onun orallarla birlikte 5 i buldu.
Bu sadece 4 saatlik bir zaman diliminde oldu, gece boyu sürecek olsa dinlenmelerle gerçekten 5 rahat olabilirdi.
Artık ikimizde de nasıl bir açlık vardı bilemiyorum :)
Benim ana damarlarin birinde kaçak varmis testler ve doktor muayenesinden sonra tetkikler yapıldı. bir gecede nonstop 5 saat sürüyor hiç boşalmadan ara ara dinlenerek ama. sonucta bir kes bosaliyorum 5 saat sürüyor arada 10 ve15 dakikalık dinlenmeye beraber. tedavisi var ama olmadım çünkü böyle karşımdaki partnerlere daha çok haz ve zevk verebiliyorum
Bişey diyeceğim ama belki inanmazsın;
bir keresinde içine boşalınca çıkarma dedi, bekledim. (Onun niyeyi çıkarınca döller yatağa akıp batırmasın diye aslında)
ama ben de çıkarmadım, 1dk bekledim tekrar pompalamaya başladım ve içinden çıkarmadan 2. kez boşaldım
En fazla 4 kez boşalabiliyorum ilki biraz erken geliyor on obeş dk 2. de süre uzamaya başlıyor 30 dk yı bulur 3. zaten uzun sürüyor 1 saat falan 3 den sonra baga giriyorum saatlerce 4. için zorluyorum 1.5-2 saat toplam 3 saat gibi sürer ara verip dinlenirken geçen vakitte de uslu duramadığın için o vakti de sayarsan 4 5 saat cinselliğe vakit ayırabilirsin
Ve peş peşe pek mümkün değil her boşalamada bir ara vermen gerekir
Hem bunu hergün yapamazsın çünkü vücut kaldırmaz hergün veya iki güne bir düzenli hale gelirse zamanla yarım saat 45dk gibi bir düzen oluşabilir
Bu arada iş hayatını da etkiler veya iş hayatında yaşadığın yorgunluk seks hayatını etkiler
Teşekkurler
dürüstçe yanıt veriyorum. geçmiş tecrübelerim 5 ve üzeri olmasına rağmen bu gece olsa 3'te kalırdım :) iş hayatının beni yıprattığı aylara girdim.
Kaçar dk
Bunu tüm samimiyetimle söylüyorum 3 duble viski ile viskiden önce 2 viskiden sonra 5 toplam 7 yapıyorum fikss ve her biri minimum 40 dk inanmayan olursa görüntülü arar gösteririm
Bakirim ama mastürbasyon yaparken bile zorlasam 3-4 saat içerisinde 5 oluyor. Sadece döl çok az geliyor artık. Cinsel ilişkide 5-6 olur diye düşünüyorum. Hayatımda hiç alkol ve sigara içmememe bağlıyorum bu durumu.
Hiç ara vermeden de 3 yapıyorum zaten.
Üzerine bilmemde. Dinlenerek 4 garanti yaparim
Kac dk
3 4 zaten sabah olur
Ama bunu ayda yılda bir yaoafim
Kiminle yaptığına göre değişir. Çekiciliğine, isteğine, cilvesine göre değişir.
Saat 9 dan 1 e kadar 5 defa yaptığım oldu. Daha da yapardım istememisti. Sabahın 6 sinda uyandırıp yine yapmıştım 😅
İlk olarak heyecanı söndürmek için bir posta 2. Postada uzun s3vsme sonrası 3 de kapnis amaçlı 3 posta idaldir
Kaç dk diyorum kac dk?
Birlesme suresi kacar dk dan 3 oluyor senij yoruma gore
orallar ile 8-3 bitmişti Gece 4 e kadar falan
5 ve üzerini defalarca yaşadım
Kac dk suruyor birlesme basina
4'ten sonrasını denemedim hiç 4 genelde
Kac dk
9 kez gece 12 den sabah 7 ye
Kac dk
Dk?
Saat sürüyor ilk boşalma sadece 5 dk sürüyor
Hic inandirici degil hem saat sueuyoe hem 9 kez oyle mi
Boşalmak istememe bağlı kez kısmı domaltip vurunca boşalıyorum en son onu tercih ediyorum
Offff kan gelene kadar
Yalanini.. kac dk diyorum
Çok arzuladıgım bir kadınsa bunun sayısı olmaz ki
Soru sence onu mu soruyor? Okudugunu anlamiyorsun
Ben vermek istedigim cevabı verdim azami zaten 3 garanti konuyu kaç atatsından çıkartmak içindi seviye yükseltmekti amaç ama maalesef soranın yerlerde oldıgu için
11 defa yaptım ben üst uste
Bilmiyorum hic yapmadim
Dört en iyisi ve ideali
Peşpeşe 3 atabiliyorum
Sabah 11 den ikindin 4 kadar 4 defa yapmıştık
4te kaldım
Kac dk
Toplamı 1 saat civarı
3 ideal
Kac dk
Yalan olmasın 6-7 çıkıyor
En fazla 6 oldu