Cinsellik olarak kullanılıyorum, ne yapmalıyım?

Daha önce seni seviyorum demişti ama ben hoşlanmıyodum bı akşam alkol içtik ilişkiye girdi benle sonra soğudum falan dedi kavga ettik nude atmıştım onları ss almış tehdit etti video falanda çektim dedi sonra ben bunun numarasını yaydım dedikosunu falan yaptım baya tartıştık dün gece yine yazdı ceketim onda kalmıştı gel al ben gidiyom dedi gittim ceketi annesi yikiyomuş 1-2 saate verebilirmis gittik oturduk biyerde yine alkol aldı icmicem dedim ama birsürü almış içtim bende zaten hayatım berbat yine ilişkiye girdi benle baya sarhoş oldum evime kadar bıraktı sonra ama ben biraz hoşlanmaya başladım hoşlanmasam gitmezdim yine kullanıldığımın farkındayım napcam bilmiyorum çok büyük bi hata bu yaptığım biliyorum

Güncellemeler
1 yıl
Hap aldırdım ama baya aşağıladilar beni yanında 2 arkadaşı da vardı biri iyidi de diğeriyle o**spu muamelesi yaptılar ssleri vardı bende mesaj onları sil dedi silmedim tehdit ettiler sonra hapı vermediler zorlayınca da yala veriyim dedi arkadaşlarının yanında kendimi hiç bu kadar kötü hissetmedim küstüm gittim hapı almadım arkamdan arkadaşı geldi verdi bulaşma bida diyo o bana yazdı ilk dedim bida asla muhatap olmucam ama içimde kaldı bu yaptığı bende de hata var Allah kahretsin
Cinsellik olarak kullanılıyorum, ne yapmalıyım?