Yargılamadan dinleyin lütfen. Kocamı aldatmış mı oldum ben?

Ben kocamı severek evlendim. Aşık olmadan huyunu suyunu severek. Ve benim ilk ve son aşkım vardı lise dönemindeyken. şu an üzerinden 10 yıl geçti. Ben 26 yaşındayım ve 3 yıllık evliyim. İlk aşkımla karşılaştık ortak bir arkadaş grubu buluşmasında. Biz birbirimizle görüşmeye başladık. Onun da sevgilisi varmış. Telefondan sürekli yazıştık. Ve duygusal bir boşluk oldu içimizde. Ve biz gizlice buluşmalara başladık. Sonrasında beni öptü ve ben buna izin verdim. Çok pişman oldum her yerden engelledim ve asla buluşmuyorum. Bana ulaşıyor fake hesaplardan. Ben artık seni bırakmam diyor. Kocandan boşan evlenelim diyor. Ve ben kendimden utanıyorum. Sadece öpüştük. Seks olmadı. Ve ben ondan korkuyorum. Beni istemediğim şeyler yapmak zorunda bırakma dedi. Kocama söyleyebilir. Kocam ona inanır. Çünkü onu tanıyor. Anlatmıştım evlenmeden önce. Napıcam. Köşeye kısıldım. Çocuğum falan yok. Evliliğim bitmesinden çok korkuyorum napıcam lütfen bi akıl verin. Kocama söylemek istiyorum. Rezil gibiyim. Napıcam

Yargılamadan dinleyin lütfen. Kocamı aldatmış mı oldum ben?