Ben kocamı severek evlendim. Aşık olmadan huyunu suyunu severek. Ve benim ilk ve son aşkım vardı lise dönemindeyken. şu an üzerinden 10 yıl geçti. Ben 26 yaşındayım ve 3 yıllık evliyim. İlk aşkımla karşılaştık ortak bir arkadaş grubu buluşmasında. Biz birbirimizle görüşmeye başladık. Onun da sevgilisi varmış. Telefondan sürekli yazıştık. Ve duygusal bir boşluk oldu içimizde. Ve biz gizlice buluşmalara başladık. Sonrasında beni öptü ve ben buna izin verdim. Çok pişman oldum her yerden engelledim ve asla buluşmuyorum. Bana ulaşıyor fake hesaplardan. Ben artık seni bırakmam diyor. Kocandan boşan evlenelim diyor. Ve ben kendimden utanıyorum. Sadece öpüştük. Seks olmadı. Ve ben ondan korkuyorum. Beni istemediğim şeyler yapmak zorunda bırakma dedi. Kocama söyleyebilir. Kocam ona inanır. Çünkü onu tanıyor. Anlatmıştım evlenmeden önce. Napıcam. Köşeye kısıldım. Çocuğum falan yok. Evliliğim bitmesinden çok korkuyorum napıcam lütfen bi akıl verin. Kocama söylemek istiyorum. Rezil gibiyim. Napıcam
Tehdit ederek beni elde edemezsin, Zaten kocama konuyu söyleyecem de.
Senin çaresizliğinden faydalanmak istiyor. Baktın laftan anlamıyor, her gün öleceğine bir kere öl, eşinle konuyu paylaş
03 Yorumla
Soran1 yıleşim bu durumu kabullenmez. göpüşmeyi bırak gizlice buluştuğumu söylediğimde bile kan beynine sıçrar
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)1 yılBenimle ol yoksa eşine söylerim diyordur ki öyle bişey asla yapamaz korkma. Eşinide bir şekilde aldatmış oldun evet ama bu öyle uzatılacak bir durum değil. Kötü yanı aklından çıkmaması ve senin eşinle olduğun gecelerdd gözünü kapatıp bazen onu hayal etmen senin biraz kafanı karıştırıyor
00 Yorumla
1 yılSakın ol öpüşmeden ileri gitmediniz eğer diğeri yaşansaydı kötü olurdu seni kullanmaya çalışşıyor ve korkutuyor sakın ama sakın korkma bak sakın ol seni tehdit ediyor eğer sen buna uyarsan ilerisi olur ve sürekli seninle birlikte olmak ister
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
1 yılHayır ama kafan karışmış... Aldatmanın sınırındasın, bir adım kalmış. Bu durumda bir ilişkiyi başlamadan bitirmen gerekir, çünkü evliliğinin zarar görmesini istemiyorsun. İkinci ihtimal de kocanı kırmadan ayrılman.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u 1 yılBoşanmalısınız.
01 Yorumla
Soran1 yılonu kaybetmek istemiyorum büyük hata yaptım ama pişmanım
Gizli Üye(18-24)1 yılİnşallah evliliğin biter çünkü sen kocanı düpedüz kasten alenen aldatmışsın
İnşallah kocan, pardon eski kocan her şeyi öğrenir
Sizin gibi ş... e... ytan pi... s_._._._._. liklerin Allah bel..._asını verecek37 Yorumla
Soran1 yılbu bir hata ve birkez daha olmayacak
Cevap sahibi1 yılAma bu aldatmak
Cevap sahibi1 yılkocana doğruyu söyle seni aldattım de
Cevap sahibi1 yılsonra bi şey demem sana
Ama böyle onun günahına girdin
Soran1 yılçok pişmanım ne kadar aptalım biliyorum ama günlerdir allaha tövbe ediyorum kocama söylemek istiyorum onu kaybederim. eski anılar aklımıza gelince duygusal bi boşluk yüzünden yaşandı. öpüştüğümğz gün bir anda oldu ama ben devam etmesine izin verdim. seks olmadı. ama bu durum yüzünden ömür boyu pişmanlık duyacağım nasıl düzeltirim bilmiyorum
Cevap sahibi1 yılİtiraf etmezsen böyle gitmez
Cevap sahibi1 yılEvlilik kötüye gider
Evet sen kocanı bal gibide aldatmış oldun ama bu noktada bırak... korkma hiçbirsey olmayacak... korkuyla birşeyler yapmaya kalkarsan olacağına emin olabilirsin
05 Yorumla
Soran1 yılsöylesem onu kaybetmekten korkuyorum bir yandan da tehdit ediliyorum kocana her şeyi söylerim iması eden takıntılı bir eski sevgili ile
Soran1 yılnasıl yani kime karşı ve ne hamlesi
1 yılEvet aldattın tabi ki
Exini al karsına konuş samimi ol esini sevdiğini vs ve peşini bırakmasını söyle
Böyle işlerin sonu hep b oktur umarım yuvanız yıkılmaz10 YorumlaBir de aldatmış miyim diye soruyor aw ffsf bu yüzden sevmeden evliliklerin sonu hep böyle oluyor
02 Yorumla
Soran1 yılçok pişmanım ruhum kirlendi
Cinsel Yaşam konusunda 567 cevap paylaştı. İlk asklar unutulmaz asık degilsin anıları özledin sadece zamanla geçer bunlar bir daha görüsme
11 Yorumla
Soran1 yılgörüşmüyorum o günden sonra ama bu sefer de beni tacize başladı. kocana söylerim gibi ima ediyor. köşeye sıkıştım
Cinsel Yaşam konusunda 530 cevap paylaştı. Demek ki bir insanı yıllarca tanısan bile o bile aladatabiliyor. Evlenmicem mk
11 Yorumla
Soran1 yılBir hata yaptım çok pişmanım
1 yılÖnce ne istediğine karar ver, net olarak. Sonra da arkasında dur.
02 Yorumla
Soran1 yılben kocamı aldattım
- 1 yıl
Evliliğe devam etmek istemiyorsan, cesur ol gereğini yap.
Gizli Üye(25-29)1 yılCinsel iliski olmasa da evet aldatmış oluyorsun. Kocana anlatacağını sanmam, kocan ona zarar verebilir çünkü
14 Yorumla
Soran1 yılKocam anlatmasını bile beklemez zarar vermek için. Ama hata bende öpüşme olmasaydı hiçbir şey yapamazdı.
Cevap sahibi1 yılCanım öpüşmeyi kanıtlayamaz, sıkıntı senin mesajlaşman. Keşke gizli numaradan arayıp sadece sesli konuşsaydın. Mesajları ss alır atar yani
Soran1 yılkonuşmalar normal konuşma ama arkadaş gibi
Soran1 yılve şöyle bişey var eşim onu tanıyo gizlice onunla konuşmam bile aldatmış olduğumu gösteriyor
1 yılGusül abdesti al Nasuh tövbesi yap 313 Ayetel Kürsi oku ve Allah'a sigin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılAldattın bal gibi geçmiş olsun inş kocan boşar
11 Yorumla
Soran1 yılevet sert biri
Gizli Üye(18-24)1 yılPişman olduğunun farkındayım ama aldatmışsın kocanı. Olaylar büyümez umarım.
02 Yorumla
Soran1 yılanlatsam bu olaya asla gelemez. sadece mesajlaşmış olmam bile aldatma sayılır zaten
Cevap sahibi1 yılMaalesef öyle
1 yılSadece opustunuz mu
02 Yorumla
Soran1 yılevet
- 1 yıl
Kocan duysa ne yapar
- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
1 yılBence cesaret edemez zorla öptü dersin eşine
03 Yorumla
Soran1 yılolabilir bu
- 1 yıl
Şerefsizlik yapmış madem öpüyorsun şantajvari sözler ne oluyor
- 1 yıl
İyikide daha ileri gidip cinsellik yaşamadın gizli video ya alıp sürekli isterdi bu daha kötü olurdu
Neden rezil olasın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılNasıl izin verdin en başta
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne