Gizli Üye(36-45)1 yılSeksting yapıp reele dökmedim. Döksem bu sefer arkası kesilmeyecek o yüzden seksting yapıp öyle bırakıyorum kimi inanıyor kimisi inanmıyor inanmama nedeni yüzümü göstermeden resim atıyorum ister inanır isterse inanmaz beni bağlamaz güven olacaksa tam olmalı. Yüzümü gösterip atsam ifşa çıkacak veya reelde de aynı mevzu olacak o yüzden sekstingi öyle yapıyorum şimdi pek yapmıyorum artık. Reelde de görüşmedim o yüzden
53 Yorumla- 1 yıl
Doğru bir bakış açısı. Saygı duyarım
- 1 yıl
yüz göstermeden hatta üzerinde biraz oynanmış fotolar daha gizemli ve seksi duruyor ;)
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)1 yılkızlar çok önyargılı bu konuda ama seksting yapınca her türlü detayı bildiğin için reelde de harika hazlar alınıyor karşılıklı. Yani normal yaşantıda tanıştığın insan acaba mı diye diye kendini tam ifade etmiyor ve bir şeyler yarım kalıyor. İki defa burdan seksting yapıp reele döktük ama bu çok uzun bir sohbet süreci içerdi tabi reelde yaşadığımdan bin kat daha güzel ve özeldi. Gel de bunu şimdi kızlara anlat. Tabi güven saygı ve dürüstlük ile bunlar mümkün. O güven olayını sağlamak asıl mesela zaten soran
010 Yorumla
Cevap sahibi1 yılsoran aşk olsun sadece eic mı :) çok acımasızsın bana karşı çoookkkkkk
Soran1 yılne yapmami bekliyorsun
Cevap sahibi1 yılbir şey beklemiyorum ama böyle bir şey yaşadın mı ya da böyle bir durum mu var ne düşünüyorsun bu tarz ilişkilerde falan bilmek istedim
Soran1 yılboş ver canım
Cevap sahibi1 yılneden? herkes mi kötü sapık ya da abaza burada. normal saygılı bir şekilde sohbet edebilecek kimse yok mu? bu önyargı niye işte. ikimizde gizliyiz sonuçta sohbetin ne olumsuzluğu olabilir?
Soran1 yılherkes okuyor farkindamsn?
Cevap sahibi1 yılözelden yapalım sohbet o zaman. sana uymayan bir davranışım olmaz olsa da yazma dersin bitirirsin sohbeti.
Cevap sahibi1 yılkarşımda bir kadının olduğu bilinciyle hareket ederim zaten. Maksat sohbet muhabbet olsun. geçen zamanı güzelleştirme gibi düşünsek olmaz mı? bir kadın açısından nasıl bakılıyor olaylara bilmek güzel bir şey olmaz mı mesela benim açımdan? belki karşılıklı tecrübeleri aktaracağız bilemeyiz sohbet etmeden bunları
Soran1 yılbi ck gizlden
Cevap sahibi1 yılçıktım
- Cinsel Yaşam konusunda 655 cevap paylaştı.
1 yılUzun süre burdan konuştugum oldu ayrı ayrı zamanlarda 3 kişiyle. Biriyle tamamen gizliydi diğeriyle arkadaş gibi olduk 6ay kadar konuştuk sexting yaptık görüntülü falan ama buluşmadık bir sevgilisi oldu ve konusmama kararı aldık. Üçüncüsü ile de 3 ay konuştuk özelimiz oldu bir kere buluştuk ayrı sehirlerdeydik bi problem olmadı. Sonra konuşmayalım fotolarımı sil dedi bende saygı duydum konuşmayı kestik.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılReele dokmedim , zaten seksting yapmayida biraktim.
Eskort gibi takilmanin anlami yok419 Yorumla- 1 yıl
amacın sadece erkeğine keyif verdirmekse yapma zaten
Soran1 yılSonucta eskort gbi demiyelimde buda ihtiyac
- 1 yıl
tabiki, sadece iki tarafın istekli olduğu ana denk getirince bu muhabbet açılmalı, yoksa bir tarafı kırmamak için yapılırsa şehveti düşürüyor.
Cevap sahibi1 yılYok keyf alan bende olsam yine ayni , cunku bir sekilde istesende istemesende kendine yol yapiyosun. Eskort yine para aliyor , oyle realde bulusanlar sirf cinselik iliski icin bulusanlar eskortan bir farki yok.
Cevap sahibi1 yılYa " ihtiyac " diyerekten niye yol gecen hani olayim?
- 1 yıl
Beğendiğin birisi ile sadece ihtiyaç ya da şehvetini dindirmek için birlikte olmuyorsan haklısın, kadınlar çoğu zaman duygu arıyor biz erkekler gibi değilsiniz. Galiba bende erkeğin eskortu oluyorum senin tabirinle :)
Cevap sahibi1 yılHerkesin gorusune yasam tarzina saygim sonsuz , yargilamiyorum. Zaten benide ilgilendirmiyo. Ama bana cok ters geliyo , insan bide bir gecmisine baktiginda ici bir rahat etmeli , olmali. Oyle " ihtiyac " diyerekten ondan ona bundan suna gitmenin ne anlami var. Su bir ihtiyac. Cinselik degil , cinselik irade meselesi nefsine hakim olma meselesi.. bukadar buyutmenin anlami yok
- 1 yıl
Bence cinsellikte bir ihtiyaç. Cinselliğin rahatça yaşanmadığı toplumların hali ortada. Ayrıca siz kızlar sadece özel günlerinizin olduğu haftada bizim gibi istekli oluyorsunuz biz ise ayın neredeyse her günü. Kaldı ki seksting bana göre p*rno izlemek gibi tek farklı yönetmende sensin :))
Cevap sahibi1 yılErkeklerin bir nefsi , kadinlarin 10 nefsi varmis. Erkek bir nefsiyle idare etmezken ( cinselik). Kadin 10 nefsiyle idare edermis , o yuzden kadinlara ihtiyaciniz var. Yani boyle dusunmeni anliyabiliyorum o yuzden.
- 1 yıl
istek seviyemiz sizin gibi olsaydı diye düşünmüyor değilim :) öyle zaman geliyor ki erkeğe beni değil penisi hükmediyor. bu durum kimi zaman eğlenceli olsada aslında acizlik oluşturuyor. ne diyelim herkesin seks hayatı gönlünce olsun :))
Cevap sahibi1 yıl😆😆😆
Soran1 yıl@siyahcorap oyle gercekten
- 1 yıl
sadece objektif bakmaya çalışıyorum :)
Soran1 yıl@siyahcorap bakis acini sevdm
- 1 yıl
samimi soru sormuşsun bende samimi cevap vermek istedim. :))
Soran1 yıl@siyahcorap tesekkur ederim
- 1 yıl
rıca ederim samimi sorular sorarsan takip etmek isterim, trol sorulara trol cevap veririm :)
Soran1 yıl@siyahcorap genelde gizli takiliyorum sorularda sapık cok burada
- 1 yıl
tercihtir bir şey diyemem, sende haklısın.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
1 yılsexting sevmem.. yapmadım da.. ama sanalda konuştuğum cinsel sohbetler yaptığım çok oldu.. sonrasında görüştüklerimde.. sıkıntı yaşamadım.. açık oldum. karşımdakinden de açıklık bekledim.. şartlarımız kafalarımız uyşuyorsa görüştüm..
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. hayır yaşamadım hatta buradan tanıştığım birisiydi güven önemli böyle şeylerde, ikimizinde son seviyedeydi neredeyse fakat sonrasında şehir dışına taşınması gerekti :(
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılEvet oldu ama 1 kez oldu. Harikaydı. İnsanlar neden bundan korkuyor anlamış değilim... İfşa çıkacak diyenler olmuş yani ne alaka? Niye videoya falan çekelim anlamış değilim.. Doyasıya keyfimize bakmak varken düzgün bir şekilde...
00 Yorumla
1 yılevet oldu. sıkıntı oldu evet. her şey olsun istedi kabul etmedim
02 Yorumla
Soran1 yılHersey ne istediki
- 1 yıl
tam ilişkiye girmeyi.
- Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
1 yılKeske bu sekilde bir partner karşima çikabilseydi guvenilir ve uyumlu...
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 833 cevap paylaştı.
1 yılSexsting yapmadığım için bişey diyemiyorum şahsen ben haz almam 😃
00 Yorumla Hayir ama bikac yaptigim olduu relde gorusmek isterdimm resimli falan yaptimm his oluyorr
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılboş ver bacım sen herkese güvenme yinede ben dökmedim
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
1 yılyoo sıkıntı olmadı aksine buradan sohbet edip güven sağlandığı için daha güzel cinsel partner olduk
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılReele dönmeye çok yakın bir ilişkim oldu çok fena azıyorduk sanal yaparken
00 Yorumlakanka neden sıkıntı olsun ne gibi mesela?
03 Yorumla
Soran1 yılDevami geldimi yoksa kullan at gibi
reele dökünce daha güzel oldu
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
1 yılSıkıntı olmadı olmazda gel yapalım
00 Yorumla Olmuştu bir kere evet
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yıl3 kere döktüm bir tanesinde biraz sıkıntı oldu
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılEvet reele doktum sikinti yasamadim. Senin dusundugun biri mi var?
00 Yorumla
1 yılDöktüm ve gayet iyiydi
00 Yorumla
1 yılCesaretli insan kalmadi bence
01 Yorumla- 1 yıl
Ama libidoya bagli
Gizli Üye(30-35)1 yılBi defa buradan birisiyle olmuştu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSevgili dışında sexting yaptığım olmadı
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. var evet
00 Yorumla
1 yılAman dikkat
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılEvet oldu
00 Yorumla Hikaye ya onlar, ezik işleri
00 Yorumla
1 yılvar yaşamadık
00 Yorumla
1 yılDebk gelmedim
00 YorumlaBende merak ediyorum yapan var mı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
m 1 yılYaşamadık
00 Yorumla
1 yılReele dökecek birini bulsam dökeceğim
00 YorumlaSöylemem ayıp
00 Yorumla
1 yılKeşke olsa yapılır çok güzel ama?
00 YorumlaYaptım, döktüm sıkıntı olmadı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBurdan reel olduğu oldu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılEvet tabii
00 Yorumla