Duygusal değil, sadece cinsel ilişki yaşamış. Bir de karşı cinsin dikkatini çeken biriyse ve kendisini tutamiyorsa affeder miydiniz?
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Duygusal değil, sadece cinsel ilişki yaşamış. Bir de karşı cinsin dikkatini çeken biriyse ve kendisini tutamiyorsa affeder miydiniz?
"Sadece" cinsel ilişki mi? Başkasına mesaj atsa dahi ayrılırım, bir de dokunacak? Geçen arkadaşlarla buluştuk, bekarlığa veda için masaja gidelim dediler, 2 haftadır ağızlarına ettim hiçbiri masaj kelimesini bile duymak istemiyor😂 ya öyle mutlu sonlu mu olacak sanki falan dedi arkadaş, mutlu sonlar masallarda olur dedim kapattım, yani masaj için bile başkasının dokunması fikri bile rahatsız ederken cinsel ilişki?
Ahaha mutlu sonlar masallarda olur. Bence biraz abartmışsin ya 😆 masaj alt tarafı
Kız öyle demesene akdkskd bizim masaj salonu olan müşteri var aman tanrım ortam skdkxk
🤣
Bu çok bıçak sırtı bi soru... Her şeyi verdiğim mutlu ettiğim halde aldattıysa affetmem... Aama hiç bi konuda onu dikkate almadıysam doyurmadıysam kendime kızarım
Seneler önceydi, İlk evli olduğumuz hafta bu sebepten ötürü aldattı beni. Ben onu boşamadım. O beni sen sıkıntılısın diye boşadı. Seven insan aldatmaz.
Cevap
20Cevap
Kızım sana ne oldu gece rüyanda ne gördün soru formatinin dışına çıkmışsın baya baya
Ahshssh 🤣
Hayatta affetmem böyle bir genişlik olamaz gerçi insanlar evli çift grup bile yapıyolar kanını s! ktiklerim
Sinirli sinirli 😅
Hemde çokk😂
Neredeyse her şey bir şekilde konuşulur affedilir ama aldatmak affedilmez. Kendinize bunu yapmayın
Affetsem bile o andan sonra güvenemem ki o yüzden ayrılmak en doğru karar olur
Her insan ikinci bir şansı hak ediyor diye düşünüyorum ama bunun kararını vermek de çok zor
Affetmem ihtiyacı varsa da benimle gidersin
😅😅😅
Bırak aldatmayı meyil bile etse sktr ederim kovarım çoluk var çocuk var düşünmem bu kadarda net.. O anda yakalarsam ikisinide döverim ölen ölür hastanelik ederim öyle kovarım..
erkek affetmezde kadının eğer maddi gücü arkasında aile desteğ i yoksa affetmesede o evde kalmak zorunda kalıyor
Her ona baktığımda yediği nane aklıma geleceği için asla kaldırabileceğim bir şey değil
Affetmekten kastın öldürmemek mi :)
Tehlikelisin 😅😅
Çok seviyosam affederim
Keko değilsin ondan mı 😅
İvittttttt 😀😀😀😀
Evlilik veya birliktelik devam etsede zorunlu şartlar altında kimse affedemez.
Affetmem komşi
hayır asla diyenlerin hepsi bekardır
Evet diyen gvt oğlu gvttır
Ahahshs
Domuz bile bazen eşini kiskanir
Insan haydi haydi 😆😆
Etmem kimse etmemeli
Kimseden sanane 😆
Sen eder misin
Affetmem sanırım
Sanırım olduğuna göre kararsızsın;)
Evet