Hangi adam yapar bunu?

Arkadaşlar yaklaşık 1,5 senelik sevgilim vardı polisti aramızda tabi cinsellikte vardı. Ama ilgisizliğinden instagramdaki hareketlerinden bıktım ve zor da olsa ayrıldım oda bunu onayladı dedi haklısın ben seni üzüyorum. zor süreç geçirdim yapayalnız kaldım zaten şehire yeni gelmiş biriydim hiç arkadaşım yoktu. 7. Gün beni aradı dedi nasılsın ben seninle görüşmek istiyorum düzeltmek istiyorum her şeyi söz veriyorum daha ilgili biri olacağım dedi başta kabul etmedim sonra ısrarı üzerine kabul ettim bana geldi kendini anlattı özür diledi film izledik beraber uyuduk ve bir şeyler yaşadık. Ertesi gün oldu gayet güzel şekilde gönderdim işe gitti. Ama yine düzelme olmadı 3 mesaj atıyordu günde sonra akşam dayanamadım yazdım dedim sen kendimi düzelteceğim demedin mi? Niye yine aynı davranıyorsun? Ya ben barışmak için gelmemiştim ki hal hatır sormak için gelmiştim dedi sen ne diyorsun dedim ama biz dedim geldin ikna ettin bir şeyler yaşadık uyuduk evet ama aniden gelişti dedi. Sadece beddua edip telefonu kapattım. Kalbimi tuttum ağladım ağladım ağladım ağladım boğazımdan bir yudum su geçmeden salonda kalakaldım ağlayarak uyuyakalmışım. Hadi ayrıldık ben zaten hiç bir şey yazmıyordum 7. Günde gelip böyle yapmak niye? Allah aşkına biri bana yardım etsin ben çok kötüyüm nefes alamıyorum

Hangi adam yapar bunu?