Cinsel Yaşam Sizce de vajinanın şekli çok çirkin değil mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Bir kız olarak ben çok çirkin buluyorum hiç estetik değil Güncellemeler1 yıl Kötü ezüş büzüş Güncellemeler1 yıl Çirkiinn Sizce de vajinanın şekli çok çirkin değil mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
sumeyyeklc Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 99% 1 yıl Zengin herkesi zengin, fakir de herkesi fakir sanırmış. Devamını yazmıyorum. Anlayan anlamıştır... 3 0 Yorumla
kedisevmeyenleolmaz1 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Vajina gayet estetik bir organ bence ama zevkler renkler tabi 4 1 Yorumla SpaceLoverTeacher 1 yıl Bunu geçen bir kadın da sormustu burada. Vajinayı biçimsiz bulup penise estetik diyordu Yorumla
H_İ_Ç Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 98% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 323 cevap paylaştı. ya penise ne demeli.kocaman pembe kafalı, kimi zaman uyuyan kimi zaman dimdik ayakta duran. Bağlı olduğu vücuttan bağımsız hareket eden serseri tipli bir organ.. 0 0 Yorumla
Şokagirenbimkasiyeri Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 523 cevap paylaştı. Ah be o çirkin dediğin şey hayatın giriş kapısı 3 1 Yorumla olgun1kisii 1 yıl Hahahaha ulan sabah sabah koptum yaaa zekice bir cevap Yorumla
Gizlikullanicii66 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 59% 1 yıl M4l mısın, rol mü yapıyosun, prim kasma derdine misin, yoksa trol müsün? 2 0 Yorumla
kurumeyvecanavarı Takip Et Master Yaş: 35 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 448 cevap paylaştı. vajina seyretmek için değil içine girmek için var 0 0 Yorumla
YesılYankeeı Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 49% 1 yıl Sana çirkin gelen şeyi başkaları yokluktan yemek için kırk takla atıyor bence.. )) 0 0 Yorumla
lightOfMind Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl vajina şekli bir erkek için asla çirkin görünmezoldukça estetik bir organ bence 0 0 Yorumla
SpaceLoverTeacher Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Penisin şekli peki nasıl sence?Bence vajina çok seksi bir organ 😅 0 0 Yorumla
Blackwordd Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 98% 1 yıl Kimse estetik yanına bakmıyor keyif veriyor mu veriyor bitti 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl olsa öpsek başımıza koysak keşke, yumuşacık sıcacık olan şey, nimettir nimet. Nimete laf etme. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Benim hoşuma gidiyor?Peniste çirkin mi sana göre? 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Yok o çok çirkin değil Yorumla Cevap sahibi 1 yıl İşte kadın olduğun için öyle. Yorumla Soran 1 yıl Ohhh iyi o zaman heteroseksüelim bı ara biseksuel olduğumu dusunuyordum Yorumla Cevap sahibi 1 yıl İlginç 😃😃 Yorumla
yağmursenem Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 98% 1 yıl Barbie vajina estetiği var 2 4 Yorumla olgun1kisii 1 yıl Yavrum böyle şeyleri takmayın hayatınızı yaşamayın yaaa Yorumla yağmursenem 1 yıl @olgun1kisii takan kim yahu benim ki sadece bir yorumdu Yorumla olgun1kisii 1 yıl Akıllı kadınlara bayılıyorum Yorumla yağmursenem 1 yıl @olgun1kisii teşekkürler Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı. bir göğüs değil tabi :) 0 0 Yorumla
Şeftalikırmızısı77 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 348 cevap paylaştı. Ve ölü köpek gibi kokuyor, onu da söyleseydin bari 0 6 Yorumla smhkcbl 1 yıl Yuhh 😂 Yorumla Şeftalikırmızısı77 1 yıl Çok güzel kızlarda bile böyle inanamazsın. Yorumla smhkcbl 1 yıl Hiç kokladım bilmiyorum ahahahahha Yorumla Şeftalikırmızısı77 1 yıl 🤮🤣🤣Şanslısın Yorumla Şeftalikırmızısı77 1 yıl Bu arada ben de koklamadım dokunuyorsun, eline işliyor elin kokuyor Yorumla smhkcbl 1 yıl 🤢🤢 Yorumla
ünlü_düşünür Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Şşlt vajinaya laf Yok 0 0 Yorumla
Burdurtekerkek Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 96% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Hayir hatta benim icin cok onemli 0 0 Yorumla
kanarya001907 Takip Et Master Yaş: 56 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. Yoo çok tatlı neden takıldınki buna 0 0 Yorumla
olgun1kisii Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Takma kafana yaaa 0 0 Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Değil 0 0 Yorumla
rmznonur Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Güzel olanlar da var 0 0 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. Hepsi değil. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Zengin herkesi zengin, fakir de herkesi fakir sanırmış. Devamını yazmıyorum. Anlayan anlamıştır...
Vajina gayet estetik bir organ bence ama zevkler renkler tabi
Bunu geçen bir kadın da sormustu burada. Vajinayı biçimsiz bulup penise estetik diyordu
ya penise ne demeli.
kocaman pembe kafalı, kimi zaman uyuyan kimi zaman dimdik ayakta duran. Bağlı olduğu vücuttan bağımsız hareket eden serseri tipli bir organ..
Ah be o çirkin dediğin şey hayatın giriş kapısı
Hahahaha ulan sabah sabah koptum yaaa zekice bir cevap
M4l mısın, rol mü yapıyosun, prim kasma derdine misin, yoksa trol müsün?
vajina seyretmek için değil içine girmek için var
Sana çirkin gelen şeyi başkaları yokluktan yemek için kırk takla atıyor bence.. ))
vajina şekli bir erkek için asla çirkin görünmez
oldukça estetik bir organ bence
Penisin şekli peki nasıl sence?
Bence vajina çok seksi bir organ 😅
Kimse estetik yanına bakmıyor keyif veriyor mu veriyor bitti
olsa öpsek başımıza koysak keşke, yumuşacık sıcacık olan şey, nimettir nimet. Nimete laf etme.
Benim hoşuma gidiyor?
Peniste çirkin mi sana göre?
Yok o çok çirkin değil
İşte kadın olduğun için öyle.
Ohhh iyi o zaman heteroseksüelim bı ara biseksuel olduğumu dusunuyordum
İlginç 😃😃
kara olan ve dışa sarkık olanı ben de çirkin buluyorum
Barbie vajina estetiği var
Yavrum böyle şeyleri takmayın hayatınızı yaşamayın yaaa
@olgun1kisii takan kim yahu benim ki sadece bir yorumdu
Akıllı kadınlara bayılıyorum
@olgun1kisii teşekkürler
bir göğüs değil tabi :)
Bazıları öyle ama bazıları da güzel
Ve ölü köpek gibi kokuyor, onu da söyleseydin bari
Yuhh 😂
Çok güzel kızlarda bile böyle inanamazsın.
Hiç kokladım bilmiyorum ahahahahha
🤮🤣🤣Şanslısın
Bu arada ben de koklamadım dokunuyorsun, eline işliyor elin kokuyor
🤢🤢
Şşlt vajinaya laf Yok
Dünyanın en tatlı şeyidir...❤️
Hayir hatta benim icin cok onemli
Seninki çirkin bence
gayet cekici..
Öyle deme tam emmelikler
Para varsa o da güzelleşiyor beybisi
Yoo çok tatlı neden takıldınki buna