Nasıl böyle biriyle bu kadar özel bir şeyi yaşarım diye kendimi suçluyorum. Ne yapmalıyım?

Merhaba 1,5 yıl önce gerçekten çok zorlu bir süreçten geçtim kendimi çok yalnız dipte hissediyordum. Sanki dünya bana karşı gibiydi. biriyle tanıştım yani eski sevgilimle polisti korumacı tavrı, sahiplenmesi gözümü boyadı. İyi geldi bana. Zamanla ilişkimizde cinsellikte yaşandı. Fakat sonra öğrendim ki başka instagram adresleri de kullanıyormuş, benimle görüşürken hep diğer kadınlarla da iletişim kuruyormuş. Bunları öğrenince tabi ayrıldım başta mızmızlık yaptı kabul etmedi ama sonra kusura bakma ilişkiye kendimi adapte edemedim bence de bitsin dedi. Gururumu düşünerekten asla bir iletişime geçmedim veya yalvarmadım bugün tam ayrılalı 14 gün oldu. Ama depresyondan çıkamıyorum yemek yemiyorum. Nasıl böyle biriyle bu kadar özel bir şeyi yaşarım diye kendimi zorlalıyorum. O elini sallaya sallaya yine her gün oradan buradan kadın ekliyor bense ağzıma bir yemek götüremiyorum. Çok pişmanım ne olur bana yardım edin

Nasıl böyle biriyle bu kadar özel bir şeyi yaşarım diye kendimi suçluyorum. Ne yapmalıyım?