Cinsel Yaşam konusunda 780 cevap paylaştı. Dini nikah yapınca günah olmadığına kim karar veriyor? Nasıl emin oluyorsunuz? Yoksa böyle düşünerek kendimizi mi avutuyoruz. Bir şeyin günah olup olmadığına Rabbim karar verecek siz burada okuduğunuz duyduğunuz şeylerle buna nasıl karar verebiliyorsunuz halaa anlamış değilim.
Size cinsellik yaşamak için imkanlar verilmiş, bunu usturuplu şekilde yaşarsınız. Bunun hesabını rabbimin verdiği karara göre ötede verirsiniz. Vicdanınızı rahatlatmak için Dini bari buna alet etmeyin. Nerede ne yazarsa yazsın, Peygamberimin bizzat kendisinin söylediği veya yazmadığı , rivayet olan hiç bir surede böyle yazılmasına da inanmam..00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılKendi hayatın kendi kararların kimse karışamaz ya da yargılayamaz. İster bu şekilde düşünür yaşarsın ister okulu bırakır evlenir yaşarsın ister evlenmeden istediğinle istediğini yaparsın tamamen kendi kararın
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 732 cevap paylaştı.
1 yılKariyerine engel olmayacak mutlu olabileceğin birini seç ve evlen. Çocuk istemiyorsan başta bunu da belirt. Sadece cinsellik için evlenmek saçma. Aynı evde iki seks arkadaşı mı olacaksınız?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılYani senin inancına göre olabilir tabi ki yapma diyemez kimse ama kendime göre yazayım birkac şey şimdi resmi nikahın amacı kadını hukuksal yönden koruma altına almaktır ilerde olabilecek şiddet vs. Konularında da dahil ama sadece imam nikahı yapacaksan o adam seni 3 kelimeyle boşar gider onu geçtim yarın Birgün Allah korusun şiddet uygulasa polis onu senin sevgilin sayacak sadece ama diğer türlü öyle olmaz nikahın olur bu gibi durumlar için önemli senin için yani ha dersen asla öyle birsey yapmaz yeteri kadar durum varsa herkes herseyi yapar yani... saydığım durumlardan dolayı bana saçma geldi şahsen
336 Yorumla- 1 yıl
Ki dini nikahı sekse alet etmek ne kadar doğru? İşin bu kısmı da tartışılmalı
Cevap sahibi1 yıl@SpaceLoverTeacher evet birde o kısım var yani ben dini nikahın aslında komple yanlış olduğunu düşünüyorum hele seks için yapılması komple saçma gelir bana yani
- 1 yıl
Vicdan masturbasyonundan başka bir şey değil tamamen.
Dini nikahın hangi kısmına karşısın?
Cevap sahibi1 yıl@SpaceLoverTeacher dediğin gibi hadi kulları kandırdın tövbe haşa Allahı kaldıracağını mi sanıyorsun, üstelik resmi nikah olmadan imam nikahı kiyilmaz yasak diye biliyorum ( yanlış biliyor olabilirim )... dini yönden karı-koca olmak bana yanlış geliyor ustte saydığım durumlar ben kendimi hukuksal yönden korumak isterim
- 1 yıl
Zaten benim de bildiğim normal imamın resmi nikah cüzdanını görüp sonra kıyması lazım dini nikahı.
Dini nikahın kadını koruyan hiç bir yanı yok. Adam gece sevişip sabah boşol boşol boşol dese, bitti. Kim ne diyebilir ki? Adam hakkını kullandı sonuçta ve devam etmesi için bir sebep yok. Ama yasalar bile ilk 1 yıl boşanmayı engelliyor. Hatta boşanmadan sonra kadına 9 ay daha yasak koyuyor hamilelik durumuyla ilgili mi ne bir şeyler vardı.
Sırf seks için bunu yapacağına biri gitsin normal sevişsin. En azından çocukça işlere kalkışmamış olur.
Cevap sahibi1 yıl@SpaceLoverTeacher sizinle aynı düşüncedeyim bende yani zaten bence sevişmek için resmi nikahta saçma resmi nikah evlilik bir aile kurmak için yapılan bir adımdır ve ciddi birseydir sevişelim diye evlenip mutsuz mutsuz devam ediyorlar
Soran1 yılSevgili yapıp günaha girelim o zaman
- 1 yıl
Bu kafada biri zaten evlenip sevişirse de büyük ihtimal korunma nedir pek bilmez ve ilk geceden hamile bile kalablir. Sonraki hayatları mutsuz cocuklar ve mutsuz evlilik olarak devam eder. Cinsellik maalesef bizim ülkemizde insanların en bilinçsiz olduğu konulardan birisi.
Ne sevişmeyi, ne seksi ne de korunmayı biliyorlar ve bilincindeler.
Soran1 yılKorunma nedir bilmem mi merak etme TIP okuyorum kendini bir şey sanma
Cevap sahibi1 yılDiğer türlü Allahı kandırmaya çalışıyorsun o günah değil mi
Soran1 yılBen bilincliyim her konuda yaşım 22 merak etme sen
Soran1 yılTıp 7 sene benim daha önümde 5 sene var
- 1 yıl
O kadar bilgilisin ki ve yetişkinsin ki çocuk gibi atar yapıyorsun olgun bir tartışmaya ve seks için Allah'ı kandırmayı düşünüyorsun.
Cevap sahibi1 yılBiz seni düşünerek yazdık ben öyle yaptım kötü bir amacimda yok ama dediğim durumlar olursa kendine yazık edeceksin umarım adam sevişip sevişip hevesini alınca üç Bosol yapıp gitmez
Soran1 yılSORU TROLDÜ SORU TROLDÜ
Cevap sahibi1 yılÖyle olsa bile inanmayacağım :) artık böyle sorup ciddi cevap alınca yaaa troll yaa deniyor
Soran1 yılİnanmicam derken neden bu kadar kasildin altı üstü taş4k geçtim insanlarla
- 1 yıl
Mesele aslında sorunun ciddi olup olmaması değil. Bunu gerçekten yapabilecek potansiyelde insanalrın olması. Sen troll desen bile bu aklından geçebilmiş yani 😅
Benim aklıma gelmezdi mesela.
Cevap sahibi1 yıl@SpaceLoverTeacher haahhahjsjj mantıklı
- 1 yıl
Seninle zaten uyuşuyor kafalarımız, mantıklı bulmana şaşırmadım :D :D
- 1 yıl
@SpaceLoverTeacher soruya bnde karsiyim ama gelip kizlara yaranacagim diye gelmis muslumanlik hakkinda atip tutmussun. Dine inanip inanmaman kimsenin umurunda degil. Senin inanmiyor olman dini nikahi gecersiz veya gereksiz kilmiyor arkadasim. Bildigin konular ve dinler hakkinda yorum yap. Senin kanun dedigin edirneden cikinca zaten bir hukmu yokta ulke icinde isine gelince uygulandigi icin burada bile dogru durust hukmu yok. Bu senin gelip islami kucumseme ve hakaret etme hakki vermez. Kaldiki hukuk bilgin bile yokken verdigin evlenme bosama bilgileride tamamen kiza yaranmak icin soyledigin yanlis bilgiler. Mantiken soruyu soran kisinin dedigi zaten dogru. Zaten zina korkusu ile dini nikah kiymis biri kiy nikahi yap sabah bosa yapmaz zaten. Bu ic oto kontrolle vijdanla ve gunah korkusu ile alakali. Senin bahsettigin bu durum muta nikahi oluyor onun dini gecerliligi zaten yok.
- 1 yıl
Ayrica kizin kaybedecegi bisey yok kiz diyorki resmi evlilik yapip kendimi Resmiyete bagliyamam zinada gunah dini nikahi kiyar ikisindende kurtulmus olurum diyor. Gayet mantikli bir dusunceye sirf islama dusmanlik etmek icin ters cevaplar vermissiniz. Allahi kandirmak nedir yahu. Allah herseyin sahibi zaten. Cennet onun cehennemde. Kurali koymus yaparsan cennet yapmazsan cehennem diyor. Sen dini nikahi usulune gore kiyarsan kime ne? Sizin inanciniz size kalsin fikrinizde. Ama dini konularda baskasinin dini icin yorum yapmayin. Kendi inancinizi taptiginiz inekleri maymunlari konusun.
Cevap sahibi1 yılbakın imam nikahının gayesi aile olduğunu çevreye bildirmektir ve Allah katında eş olmaktır yani asıl amacının bu olduğu düşünülürse amacını saptirip sadece zina yapmak için dini nikah yapmak dini amacından saptırmak diye düşünüyorum... diyanetin sitesinde fetva verilmiş bu konuda. resmi olmayaan nikah dinen geçersizdir diye. diyanette bu ülkede ki en yetkili dini merci ve fetva makamı zaten. Dediğiniz gibi soruyu soran kişinin dediği sadece mantıken kabul edilebilir onun tarafından ama dinen kabul edilemez dinen muta nikahı vardır ki sizde demissiniz geçerli değildir diye... islama düşmanlık falan etmiyorum gayet öğrenebileceğiniz bilgiler bunlar ezbere okutulmus şeylere gerek yok. Kaldı ki kötü bir şey demedik amaç kadını hukuksal yönden korumaya almaktır yani dediği cinsellik için nikah yapmaya Bu yaptığınıza islamda muta nikahı deniliyor. İran gibi şii mezhebinin hakim olduğu ülkelerde genelevlerde uygulanan bir nikah çeşidi olup kesinlikle haramdır. en başta bulunan yorumda dedigim gibi kimse yapma diyemez kendi inanci tabi ki kimsenin haddi değil ama bilinen bilgilerde ortada sizin de kimseyi düşmanlıkla suçlama durumunuz yoktur iyi günler
- 1 yıl
Ama bu kizin buradan anlattigi muta ya gitmiyor. Muta nikahi misal askerler buradan ingiltereye savas acti diyelim. İngiltere sefeei bitene kadar yani bitmesi icin bir zaman olunca ya da bitecegi belli olunca o nikah gecersiz olur ama senle ben diyelim sevgiliyiz Şu an uni okuyorsun ama bitmesine bilmem kac sene var. Resmi nikahi yapamayiz deyip sadece dini nikah yapiyoruz. Bu muta nikahi olmuyor. Cunku ortada bitme niyeti yok. Soranin da niyeti o sekilde oldugu icin bu mutadan ayriliyor. Evet dogrumu degil. Tavsiye edermiyim. Etmem. cunku sen iyi niyetli olsan bile karsindakinin niyeti bozuk olabiliyor. Ama gidip hic nikah olmadan seks yapmaktan iyidir. Ben bunu anlatmaya calistim. Aslinda ayni noktaya geldik Şu an .
- 1 yıl
Kişi kendinden bilirmiş işi. İnsanların kendilerine ait düşünceleri olabilir ve bunu birine yamanmak için söylemesine gerek yok. Benim bu sitede cinsellik üstüne yaptığım bütün yorumlar birbiriyle aynıdır. Din konusunda da aynı. ayrıca dediklerimin nesinde yanlıs var yahu?
Seks yaşamak için resmi nikah kıymayıp dini nikah kıymak, usülsüz iş yapmanın neresinde ahlak? Sen bana çamur atmak için paragraflar dökmüşsün asıl ama boş yapma güzel dostum - 1 yıl
@SpaceLoverTeacher sacmalama se KS icinmis. Ozaman normal nikah sonrasida se KS yapilmasin. Dugun gecesi gerdek geceai adi altinda okeye donulmuyor heralde dimi. Biraksana orada olunca yok burada olunca bk mu oluyor. Gececen sen onlari.
- 1 yıl
@kalp-komutanı Ne sacmalıyorsun olum
- 1 yıl
@SpaceLoverTeacher okudugunu anlamakta sorun yasama diye tabi koca paragraf yazcam 😂 kiz evlenmek icin sormuyor evlilige uzagim diyor. Nolursa olsun kural kuraldir. Uyuyorsa sana laf dusmez
- 1 yıl
@SpaceLoverTeacher 6 yasinda anaokulu cocuklari gibi olumlu molumlu konusma benimle. Bu yasa geldin duzgun yorum yapmayi ogrenemedinmi?
- 1 yıl
Boş yapana çok kasmıom sitede. Sen adam gibi yorum yapta önce. Dikkate dğer bir şey yazmadığından okumaya gerek görmedim.
Soran1 yılDaha fazla yazmayın artık rahatsız oluyorum
- 1 yıl
Bana sataşmak için sataşan arkadaşa şöyle bunu. Biz dün bitirmiştik bu tartışmayı zaten.
- 1 yıl
@SpaceLoverTeacher ammada agladjn. Bi kac saat once sorana diyorsun olgun olgun tartis diye simdi kendin agliyorsun 😂😂
- 1 yıl
@kalp-komutanı Kafa ütüleyen sensin dostum. Uzatmasan uzamayacak.
- 1 yıl
- 1 yıl
Allah'ın ergeni yorum yapıp engellemiş görmeyeyim diye. Bu kadar ergen olabilir birisi.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
41Cevap
Gizli Üye(18-24)1 yılKardeş nikah demek duyurmak demektir senin dediğin şey zina oluyor yine eğer ki kendini çok tutamıyorsan sevgili yap ufaktan yakınlaş ileri gitme
115 Yorumla
Soran1 yılO da günaha giriyomuş işte😞😞
Cevap sahibi1 yılYa zaten günah ama yerinde olsam evlenirim yaşın kaç?
Soran1 yıl4 sene üni okuyucam yaş 20 benim
Cevap sahibi1 yılBenimde 20 3 sene kaldı benimde en az bölümün ne
Soran1 yılTıp okuyorum pardon yaş 22
Soran1 yıl7 sene hazırlıkla birlikte 5 sene var
Cevap sahibi1 yılOo iyimis senin bölüm zor baya gerçi benimkide zor inşaat muh 3 senem var kalmazsam bende muhafazakar biriyim aynı sıkıntıları yaşıyorum ama çözüm imam nikahı değil
Soran1 yılSORU TROLDÜ SORU TROLDÜ
Cevap sahibi1 yılAferin bir kişiyi daha zinadan kurtardık fjfjd
Soran1 yıl😂😂😂😂
Cevap sahibi1 yılAma bu soruyu hazırlayan kişi ağır hasarlı beyin olarak jchd
Soran1 yılSensin arızali amparator
Cevap sahibi1 yılJfjcjdj sus be işsiz
Soran1 yılTıp okuyorum ne işsizi😘😘
Cevap sahibi1 yılİnandim
Gizli Üye(36-45)1 yılSen insanların nedediğine kulak asma. Aileler anneler babalar kardeşler duysada yeter. İllede ma sülale konu komşu elaleme duyurulacak diye bir şey yok. Zaten şahitler olacak nikâhta. Allah indinde geçerli nikâhta odur zaten. En güzel beti bereketi huzuru olan nikâhtır h o c a nikâhı.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 583 cevap paylaştı.
1 yılDindar biriyim diyorsun ve bu soruyu soruyorsun. Sadece cinsel birliktelik için nikah kıymanin dinde yeri var mı? Muta nikahı deme bana sakın, dinimizde yeri yok onun
110 Yorumla
Soran1 yılNe ilgisi var cinsellik yasayacksam bu şekilde olmalı diğer türlü sırf seks için evlenmem ben kariyer hayatım var
- 1 yıl
İşte cinsellik yaşamak için de nikah kıymak dinimizde yok diyorum bende. Eee tek kişi ile nikah kıymak da evlilik oluyor zaten 🤔🤔🤔
Soran1 yılO zaman z1na mi edelim sevgiliyken
- 1 yıl
Kendi kendini tatmin et, başka seçenek yok
Soran1 yılOlmuyor böyle de
Soran1 yılailem hiç evlenme biz bin pisman olduk deyip duruyor arkadaşlarım hep bosandi bende evlenmek istemiyorum kariyer önde ama Dindar'ım işte ben
- 1 yıl
Diğer gibi de olmuyor işte. Tek bir kişi ile cinsellik yasayacaksan ve onunla da nikah kiyacaksan evlenmiş oluyorsun, yok kişi önemli değil ama cinsellik öncesi nikah kiyacagim diyorsan böyle bir nikah dinimizde yok. Geriye tek seçenek eline kuvvet maalesef
- 1 yıl
Valla dediğim gibi işte. Başka alternatif yok
Soran1 yıl😞😞😞😞
- 1 yıl
Ya kariyerine onaklanip cinselliği düşünmeyeceksin, ya da el ile devam
1 yılResmi nikah olmadan normalde imamların dini nikah kıymaları yasak ve suç
20 Yorumla
1 yılYani evlenince istediğin olur gayet normal bazılarına göre yobazlık ama inançlı birine göre böyle olmalı
20 Yorumlaİcad ettiğiniz anadolu dininde sıradan hareketler, bence muta yap gecelik olur, sıkılırsan başkasıyla muta yaparsın çeşit olur , sizin dine göre oda gunah olmaz
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 311 cevap paylaştı. İmam nikahı kıysan bile etrafındakilerin bilmesi gerekir
12 Yorumla
Soran1 yılNiye sadece iki şahit yeterliymis
1 yılhem ayranım dökülmesin, hem gOtüm silkilmesin mantığı, bir de dindarım diyor, üstüne dini nikahı uçkuruna maal ediyor
10 Yorumla
1 yılYaptığın veya yapacağın yanlışa dini alet etmeye çalışıyorsun
15 Yorumla
Soran1 yılYanlış derken bir kişi ile cinsellik yaşayacağım ayrıca evlenince de kiyiliyor bu dini neden alet edeyim
- 1 yıl
Dini nikah demek evlenmek demektir. O yüzden resmi nikahta bu devirde kıyılması şart. Dini nikah kıyıp cinsellik yaşamak bu dini alet etmektir başka bir şey değildir.
Soran1 yılO zaman z1na mi edelim sevgiliyken
- 1 yıl
Bundan onu mu anladın. Dini nikahın adı evliliktir. Eğer nikah kıydıysan sen bu kişiyle evlendin demektir. Eğer evlendiysen ve bunda da samimi isen bu samimiyetin göstergesellerinden biri de resmi nikahtır.
Soran1 yılailem hiç evlenme biz bin pisman olduk deyip duruyor arkadaşlarım hep bosandi bende evlenmek istemiyorum kariyer önde ama Dindar'ım işte ben
- Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
1 yılTwrcihine gore biride bulabilirsin istediginde seninle seks yapip rahatlatabikir * abu sekild ebir omur yasanmasi mumkun degil bence
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
1 yılYani eğer hayatına birini alacaksan dinini nikah kıyıp yapmak daha mantıklı tabii ki güzel düşünmüşsün
00 Yorumla Mantikli, millet kucaktan kucaga olcagina daha iyi en azindan
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılHmmm. Nisa suresine göre çok eşli bir erkekle evlenebilirsin.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBen bunu kabul ederdim. Sonucta hem gunahtan kurtulmus olucaz hem sen endisenden siyrilmis ollucaksin hemde se. KS yapmis olacagiz. Hamgi sehirdesin merak ettim
01 Yorumla
Cevap sahibi1 yılKac yasindasin?
Gizli Üye(30-35)1 yılAynı düşündeyim namaz kılan biriyim zinadan kaçarım evlilik peygamberimizin sünneti karşı gelmek olmaz evlilik kötü olsa Allah'ın resulü tavsiye ederiydi En iyi en güzelini bilen odur Allah'ı peygamberi bilen evliliğe sicak bakar zinadan kaçar düşünceniz olması gibi aynı böyle insanin hala kendi gibi bulması yasama sevinci artıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılHerkes gibi olmadiğin için kiziyolar sen dogrusunu yapiyosun inan bana isallah karsina düzgün biri cikar
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBenim kafaya benziyorsun bende zina yapmıyorum
00 Yorumlaİmam nikahı ile helal olur ancak maneviyat ne olacak kimi kandırıyorsun ki
14 Yorumla
Soran1 yılManeviyat derken
Soran1 yılSevgiliyken Günahaa mi girsek iyi
Doğru yoldasın, ne mutlu sana.
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Kıy nikahı gerisi kolay
20 Yorumla
1 yılGünah olmaması için normal evlenmen gerekiyor gizli olunca olmuyor yani. Ayrıca evlenip okuluna devam edebilirsin
02 Yorumla- 1 yıl
Hemen illa aynı yerde yaşayacaksınız diye de bir şey yok he baya aykırı herkes kabul etmez ama olma ihtimali var sonucta.
- 1 yıl
Yani senin dediğin gibi yaşarsınız ama gerçekten evlenirsiniz ve sadece cinsellik içinde olmamış olur birbirinize her türlü destek olursunuz
Gizli Üye(36-45)1 yılyani guzel dusunceler..
21 Yorumla
Cevap sahibi1 yıldini nikaha ok im diyosun..
1 yılTamam öyle yap o zaman
02 Yorumla
Soran1 yılNeden böyle dedin ki yorumunu katar insan
- 1 yıl
Sen zaten yapılabilecek yorumları yapmışsın ben de Tamam yap o zaman diyorum
1 yılİmam nikahı kıy sende
Tek kişiyle
11 Yorumla- 1 yıl
Seks yapmam ama
Sen8n felsefe seven halin lazim
Bir de samimi olmali
- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
1 yılKonuşalım istersen
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. İnancına göre böyle rahat edeceksen normal
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılDogru olan bu tabiki
22 Yorumla
Soran1 yılYanlış düşünmüyorum bence ama evlilik insanı değilim çünkü fazla kırılgan ve cocuksuyum
Cevap sahibi1 yılBu evlilik insanı olmadıgını göstermeki bende olgun ve eğlenceliyim evlilik insanı değilim diyebilir miyim hayır tabiki ya da evlilik insanı sana göre nasıl ki
benimle aynı düşünüyorsun tebrik ederim dostum
00 Yorumla
1 yılTek biiir.. ! O halde
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
1 yılBu senin tercihin ama bana samimi gelmiyor
13 Yorumla
Soran1 yılSevgiliyken Günahaa mi girsek iyi
- 1 yıl
Bence yine günah allahı mı kandırıyosun niyetin ortada
- 1 yıl
Çok gerçekçiydi😀
Gizli Üye(30-35)1 yılBen kabul ederim ama bu iki yüzlülük olur
11 Yorumla
Cevap sahibi1 yılNormal evlenelim gel
Gizli Üye(30-35)1 yılSoru troll ama burcun ne?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılsenın tercıhın yapabılırsın :)
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
1 yılMantıklı
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılHmm yarın gel başla
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
1 yılNe anlatıyorsun mk
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
m 1 yılBulursun
00 Yorumla
1 yılOlması gereken zaten
00 YorumlaKonuşalim mı
00 Yorumla
1 yılbunu kabul edecek erkek var mı peki
00 YorumlaDini nikah kıyıp öyle mi yapıyım dion
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 352 cevap paylaştı.
1 yılMantikli dusunuyosun
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılÖyle yap o zaman
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne