Bir salatalık wl alet büyüklüğünde onu öp yala agzinaal şok çıkart gırtlağına kadar şok çıkar onda antrenman yap sonrada gerçeğinden aynı şeyleri uygula
Suç senin değil işte sevgiliyken bunu yapmanıza müsaade eden benim hem cinslerim benim sevgilim yapmaya kalktığında benden 2 tokat yemişti Bir daha da cesaret edemedi Böyle bir şeye Bence Kadının kendini aşağılamasıdır
Evliyseniz sorun yok değilsen ileride büyük sıkıntı yaratabilir Çünkü bu tür ilişkileri yaşayan insanlar bir gün ayrıldığında büyük sorun olabilir Çünkü bir erkek ciddi düşünmüyorsa%90'ı bunu çevresine arkadaşlarına anlatır kulaktan kulağa anlıyor musun evli değilsen bu tür olaylara girme pişman olursun
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
Bir salatalık wl alet büyüklüğünde onu öp yala agzinaal şok çıkart gırtlağına kadar şok çıkar onda antrenman yap sonrada gerçeğinden aynı şeyleri uygula
Neden bir insan kendine bu eziyeti yapar düşünüyorum
Ne eziyeti? niye eziyet olsun?
Suç senin değil işte sevgiliyken bunu yapmanıza müsaade eden benim hem cinslerim benim sevgilim yapmaya kalktığında benden 2 tokat yemişti Bir daha da cesaret edemedi Böyle bir şeye Bence Kadının kendini aşağılamasıdır
yoo ben yapmak istiyorum gayet de zevkli görünüyo, ayrıca sevdiğim adama zevk vermek beni mutlu da eder. o da bana yapmak istiyor zaten, karşılıklı.
Evliyseniz sorun yok değilsen ileride büyük sıkıntı yaratabilir Çünkü bu tür ilişkileri yaşayan insanlar bir gün ayrıldığında büyük sorun olabilir Çünkü bir erkek ciddi düşünmüyorsa%90'ı bunu çevresine arkadaşlarına anlatır kulaktan kulağa anlıyor musun evli değilsen bu tür olaylara girme pişman olursun
Tecrube vs boş ver istiyorsna yaparsin sonucta iyi kotu bakmaman gereknistegin ve istekliligin ile verecgin haz zevknoneli. Kendi alacsgin zevk önemli
Öğretmesini iste eminim daha cok zevk alacak ağır ağır öğretirken
Tecrübe
Karşılık hiss3lerinizi ve düşüncelerinizi paylaşmanız önemli açıkça konusmaya çekinme bence.))
Çok şanslıymış lakin umarım ilerde pişman olmazsın —
Öğrenirsin videoyla da sal kendini ona kasma öğrenirsin zayen
Video izle orada sistemi gör zaman la yapa yapa sen de alışırsın
Önce utanmayı bir kenara bırakmalısın. Bu durumu onunla konuşman daha etkili olacaktır. Onunda hoşuna gidecektir.
Tecrübesiz olmaktan insan niye utanır ki aşırı saçma
hayir utanmıyorum da acemi olmak istemiyorum, ona zevk vermek istiyorm
Daha önce ilişki yaşamadiysa her halükarda tecrübesiz olsan bile zevk alır
diz çök, saçlarını topla gerisini akışa bırak
Uyanmak sebebim ne gel sana bir oral nasıl oömalı anlatıyım knk utanma
Birebir nasıö yaptırdım anlatıyım mı
anlar
anlat
Bişey olmaz, zevkine bak
Canın çekiyorsa yap
Sen fazlasını yaparsın
Dişini değdirme yeter