Cinsel Yaşam Sevgilim içimdeyken boşalamadım ama büyük ihtimalle kısa sürdüğü için. Nasıl yapmalıyız ? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 büyük ihtimalle kısa sürdügü icin benimde bosabilmem icin nasıl yapmalıyız tavsiye verir misiniz? Sevgilim içimdeyken boşalamadım ama büyük ihtimalle kısa sürdüğü için. Nasıl yapmalıyız ? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
mur_aaat34 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Senin de boşalman için seni o kıvama getirmesi lazım bunun içinde biraz daha süreyi uzatması lazım seni uyaracak şeyler yapması lazım 0 1 Yorumla Soran 1 yıl cok da zor degil yani Yorumla
Azginboğaburclu Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 80% 1 yıl Kısa derken kaç dakika? Kadınlar hemen boşalamaz, ya da kıvama getirmemişte olabilir 0 2 Yorumla Soran 1 yıl 10 dakka falan sürüyor Yorumla Azginboğaburclu 1 yıl Çok az Yorumla
by_kowboy Takip Et Master Yaş: 36 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Biraz daha ön sevişmeyi uzatın oral seks seni orgazma yaklaştırır. Sevgilin de erken boşalma sorunu var mı 0 2 Yorumla Soran 1 yıl istese uzun tutabilir denicez tekrardan ama bende boşalmak istiyorum Yorumla by_kowboy 1 yıl Tam sertleşmeme probleminde orgazm olamıyor olabilirsin. Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı. Biraz onsevisme oral yapmalai sure kisada ols o sekild esizi kendinizdne gecirip icinize girmeli 0 0 Yorumla
meraklıbirpandaa Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. mastürbasyon yaptığında kaç dakikada boşalıyorsun 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Çok basit sevgilin bosalinca devam etmesini öğrenmesi lazım sonuçta senin de haz alman gerekiyor ki seksin tadı çıksın 0 0 Yorumla
oddspoint Takip Et Guru Yaş: 47 1 yıl Ön sevişmeyi uzun tutun erkek arkadaşın önce seni orgazım etmeyi denesin sonra kendi boşalsın. 0 0 Yorumla
poseydon296 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 1 yıl Önce biraz vajinani yalasın zevke gel ondan sonra girsin içine 0 0 Yorumla
Mutluadam00 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 92% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Sevgilim hemen boşalmamalı seni tatmin etmeli 0 2 Yorumla Soran 1 yıl olur Yorumla Mutluadam00 1 yıl İlgilnemeli kıvama getirmeli Yorumla
Board-Tennis Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Şanslıymış lakin umarım ilerde pişman olmazsın ,’ 0 0 Yorumla
blacklines Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 881 cevap paylaştı. Hangi pozisyonda boşalmaya çalıştın? 0 0 Yorumla
assassin8686 Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 583 cevap paylaştı. Ön sevişmeyi uzun tutun 😊😊 0 0 Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı. Devam etsin gitgel yapmaya 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Kritorel orgasmı dene 0 12 Yorumla pikachu0011 1 yıl Onu mastürbasyon ile de olur us Yorumla Cevap sahibi 1 yıl erkeğin yaptığı daha zevkli olur.. Kız uzun sürmediği için boşalmadım yazmış.. adam da dav*r değilse kendi boşaldıktan sonra kızı da klitorisine oral yaparak boşaltsın işte Yorumla pikachu0011 1 yıl Ya iyice yalasa ve kızla ilgilense şelale olur adam bilmiyo Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Soruyu soran arkadaş da bu isteğini partneriyle paylaşmalı Yorumla pikachu0011 1 yıl Aynenn ama bencil adam sıkıntı bence Yorumla Soran 1 yıl ya bencil değil her istediğimi yapıyor zaten yeni denedigimiz icin heyecan da var tek sorun uzun tutup benimde bosalmam Yorumla Soran 1 yıl pozisyonla alakalı olabilir mi bu bosalma işi Yorumla Soran 1 yıl ben icimdeyken boşalmak istiyorum oral zaten ön sevisme de olan bisey :) Yorumla pikachu0011 1 yıl Pek olmaz penis bası kücük mü Yorumla Cevap sahibi 1 yıl bunu partnerinle de konuş Yorumla pikachu0011 1 yıl Penis başı klitoris insan altına değsin her girdi inde bak neler oluyor tecrübeyle sabit Yorumla Cevap sahibi 1 yıl pozisyonla da alakası var hem nasıl olmaz Yorumla
poseydonnn Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Uzun bir ön svşme 0 0 Yorumla
pikachu0011 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 1 yıl Kaç dkk 0 4 Yorumla Soran 1 yıl 5 falan Yorumla pikachu0011 1 yıl Çok erken sana oral yaptı mı Yorumla Soran 1 yıl evet yapıyor Yorumla pikachu0011 1 yıl Başka neler yapıyor seni boşaltmak için Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Senin de boşalman için seni o kıvama getirmesi lazım bunun içinde biraz daha süreyi uzatması lazım seni uyaracak şeyler yapması lazım
cok da zor degil yani
Kısa derken kaç dakika? Kadınlar hemen boşalamaz, ya da kıvama getirmemişte olabilir
10 dakka falan sürüyor
Çok az
Biraz daha ön sevişmeyi uzatın oral seks seni orgazma yaklaştırır. Sevgilin de erken boşalma sorunu var mı
istese uzun tutabilir denicez tekrardan ama bende boşalmak istiyorum
Tam sertleşmeme probleminde orgazm olamıyor olabilirsin.
Biraz onsevisme oral yapmalai sure kisada ols o sekild esizi kendinizdne gecirip icinize girmeli
mastürbasyon yaptığında kaç dakikada boşalıyorsun
Çok basit sevgilin bosalinca devam etmesini öğrenmesi lazım sonuçta senin de haz alman gerekiyor ki seksin tadı çıksın
Ön sevişmeyi uzun tutun erkek arkadaşın önce seni orgazım etmeyi denesin sonra kendi boşalsın.
Önce biraz vajinani yalasın zevke gel ondan sonra girsin içine
Sevgilim hemen boşalmamalı seni tatmin etmeli
olur
İlgilnemeli kıvama getirmeli
Şanslıymış lakin umarım ilerde pişman olmazsın ,’
Hangi pozisyonda boşalmaya çalıştın?
Ön sevişmeyi uzun tutun 😊😊
Devam etsin gitgel yapmaya
Kritorel orgasmı dene
Onu mastürbasyon ile de olur us
erkeğin yaptığı daha zevkli olur.. Kız uzun sürmediği için boşalmadım yazmış.. adam da dav*r değilse kendi boşaldıktan sonra kızı da klitorisine oral yaparak boşaltsın işte
Ya iyice yalasa ve kızla ilgilense şelale olur adam bilmiyo
Soruyu soran arkadaş da bu isteğini partneriyle paylaşmalı
Aynenn ama bencil adam sıkıntı bence
ya bencil değil her istediğimi yapıyor zaten yeni denedigimiz icin heyecan da var tek sorun uzun tutup benimde bosalmam
pozisyonla alakalı olabilir mi bu bosalma işi
ben icimdeyken boşalmak istiyorum oral zaten ön sevisme de olan bisey :)
Pek olmaz penis bası kücük mü
bunu partnerinle de konuş
Penis başı klitoris insan altına değsin her girdi inde bak neler oluyor tecrübeyle sabit
pozisyonla da alakası var hem nasıl olmaz
Ben de partnerimi boşaltamouorım
Kisa derken
Again, again, again
Hemen bitirmesin biraz uzatsın
Öncesinde onun bir şeyler yapması lazim
Uzun bir ön svşme
Sevişmeyi uzun tutun
Daha acık şekilde açıklar mısın lütfen
Kaç dkk
5 falan
Çok erken sana oral yaptı mı