Of hiç mi gelecek hayalleriniz yok veya hiç mi birini sevmek istemiyorsunuz 23 yaşındayım keşke çocuğum olsa falan diyorum ya siz hala laylaylom peşindesiniz üstelik çoğunuzun yaşıda geçmiş
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılTakılıp bırakmak kullannaya girer, evli olmama rağmen partnerleri olan biriyim kimseyle oynamadım kimseye aşk gelevek vaadetmedim hepsi evli olduğumu ilk konuşmada bildi, benim olayım daha çok bazen ihtiyaç duyulan dost, bazen ihtiyaç duyulan arkadaş, bazen ihtiyaç duyulan partner ilşkisi şimdi burdan bile yadırgayanlar olacak ama inan umrumda değil ben ne istediğimi ve neyin beni mutlu ettiğini biliyorum gerisinin önemi yok
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)1 yılBen şahsen ömrü hayatımda tek bir kadın sevdim, ama bunun ayrılık sonrası bende bıraktığı acı çok derin ve sarsıcı oldu unutmam 2,5 yıl kadar sürdü, geceleri gizli gizli agladigimi bı ben biliyorum, bahsettiğiniz sevginin neticesi bu işte
01 Yorumla
Soran1 yılHayatına sadece o kadın girdiyse ayrıldıktan sonrası hasarlı olur normal
1 yılCiddi olur dediklerimizden olmayınca olmuyor çabalar bile boşa gidiyor bu iki taraf için de geçerli böyle olunca istediğini bulmak zorlaşıyor bence.))
02 Yorumla
Soran1 yılKısmet isi bunlar benim lafım yaşı geçip hala laylaylom peşinde kosanlaraydi
- 1 yıl
Ben akışına bıraktım acaba laylom sayılır mı. ) ciddi birisi cikmayinca karşıma sayılabilir bence.))
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
23Cevap
1 yılBen senin kafadayım kimseye de takılma gözüyle bakmadım hep ciddi ilişki peşindeydim hep de terk edilen taraf oldum
00 Yorumla
1 yılBende artık gerçekten sevmek sevilmek mutlu bir yuva kurmak istiyorum ama sadık birini bulmak zor
00 Yorumla
1 yılHadi biri gelsin evlenip çocuk yapalım taliplerimi bekliyorum 😁
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 980 cevap paylaştı. Takılıp bırakma peşinde olsaydık. Kimlerle takılırdık çok iyi biliyoruz.
00 YorumlaHer ne kadar gelecek hayyalerimiz olsada duzgün biri var mı sence?
00 YorumlaGelecek hayalim güzel bir kariyer güzel bir hayat sanırım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılTakılmak isteyen bir kız kalmayana kadar öyle devam 😁😂
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBen de istiyorum evlenmek ama doğru düzgün insan bulamıyorum.
00 Yorumla
1 yılTakılıp bırakacağım
08 Yorumla
Soran1 yılSeni bu saatten sonra kimse almaz zaten abi
- 1 yıl
Öyle diyorsun ))
Soran1 yıl36 yaşına gelip evliliği değilde hala bunu düşünüyorsan öyle diyorum evet
- 1 yıl
Mütevazı olamayacağım, benimle evlilik isteyen çok ama ben istemiyorum. Skor yapmayı seviyorum.
Soran1 yılKesin çoktur ha bu arada yaptığın skorları tabutuna yazarsın artik mezarda falan lazım olur kskfkfkd
- 1 yıl
Israr etme seni o skora eklemeyeceğim.
Soran1 yılSana sadece acıyorum
- 1 yıl
Peki. Ben buradan ders çıkarmaya gidiyorum.
Yok düzgün birini bulup piyasadan çekilecem
01 Yorumla
Soran1 yılBende
Gerçek düzenli bir hayat
02 Yorumla
Soran1 yılEn güzeli
1 yılGünümüz ilişkileri
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
1 yılKeşke senin gibisini bulsaydım
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Tatlı kızsın tanışıp bir yol alinabilir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. @Çiçekbal ablasi suna biraz akil ver
01 YorumlaEvet kadınlara güven olmaz sdfadf
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı.
1 yılOnlar bunu otuz beş gibi düşünüyorlar
00 Yorumla benim asla öyle olmadı
00 YorumlaSevmek istiyorum
00 YorumlaYarım mi kaldin
00 Yorumla
1 yılÇok haklısın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılEvett
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
1 yılYoo değil.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. yok mu biri
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam