Bana "40 yaşındasın ama kendini bulunmaz hint kumaşı sanıyorsun" dedi. Bu nasıl bir laf?

Evet 40 yaşındayım ama gayet bakımlı ve güzelim. Herkes 27-28 gösterdiğimi söylüyor. Hiç evlenmedim. Çevremde her zaman taliplerim olmuştur. Yaklaşık 1 yıldır bir sevgilim vardı kendisi de benle yaşıt 40 yaşinda. Ama o yaşını gösteriyor ve kel sayılır. Daha önce evlenmiş boşanmış çocuğu yok. Yine de onu seviyordum üstelik ben daha önce hiç evlenmedim ve bakireyim. Ikimiz de okumuş kariyerli insanlarız. Hayatta bişeyler başarmışız mesela benim ondan daha çok malvarlığım var. Tek istediğim ilgi sevgi, mutlu ve düzgün bir ilişki ve evlilikti.

O ise bir ilgili bir ilgisiz, bazen günlerce aramaz sormaz irtibatı keser, açıklama yapmaz tartışma çıkar, dengesiz bir ilişkiydi ama ben zor seven ve sevince de hemen bırakamayan biriyim. Defalarca ayrildik onun ilgisizliği dengesizliği yüzünden ama o tekrar adim atardı ve tekrar barışmıştık. Yine durduk yere günlerce yazmadı, aradım açmadı , mesajlarıma görüldü attı. Ben de hesap sordum tartıştım.

Bana ne dese beğenirsiniz? " 40 yaşındasın ve kendini bulunmaz hint kumaşı sanıyorsun, 40 yaşindasın ve peşinden koşulmasini istiyorsun" dedi. Şok oldum.

Kendisi sanki 25 yaşinda, kendisi de 40 yaşinda, utanmadan benim yaşımı kusur gibi yüzüme vuruyor ama ben onun evlenip boşanmiş olmasini hiç yüzüne vurmamıştım.

Nedir bu saçmalık? Erkekler kendilerinden 15-20 yaş küçük kizları kendine hak görüp kendi yaşıtı kadınları yaşlıymış ıskartaya ayrılmış gibi mi görüyor? Madem yaşımı sorun ediyordu genç kiz istiyordu benimle neden 1 yıl çıktı? Yedeklemiş mi beni? Bu nasıl bir karaktersizlik? Ben onun için kaç kişiyi red etmiştim. Kizlar erkeklere güvenmeyin içi ayrı dışı ayrı bunların.

Bu nasıl bir kafa yapısı? Nerden geliyor bu saçma özgüven?

Bana "40 yaşındasın ama kendini bulunmaz hint kumaşı sanıyorsun" dedi. Bu nasıl bir laf?