Cinsel Yaşam Erkek arkadaşımdan neden istesem tepkisi ne olur sizce? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Güncellemeler1 yıl *Nude Erkek arkadaşımdan neden istesem tepkisi ne olur sizce? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Berkgay123 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 96% 1 yıl Yani zaten sevisiyorsaniz bence kötü karşılamaz hatta mutlu bile olur onu arzuladigini bilmesi 0 0 Yorumla
Sormalarageldik Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. Ne istiycen anlamadım 0 8 Yorumla Soran 1 yıl *nude Yorumla Sormalarageldik 1 yıl Yani kendine güveniyorsa atar niye atmasın 😂 Yorumla Soran 1 yıl Bi ilişkimiz var yani ama bilmiyorum tepkisi ne olur Yorumla Sormalarageldik 1 yıl O senden istemiyor mu ya da aranızda cinsel muhabbetler geçiyor mu? Yorumla Soran 1 yıl İstemedi hiç Yorumla Sormalarageldik 1 yıl Yanlış tercih yapmışsın demekki 😂 Yorumla Soran 1 yıl Ne alaka Yorumla Sormalarageldik 1 yıl Bir sor yani yinede belki gönderir 😂 Yorumla
Gök-mavi Takip Et Master Yaş: 37 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Türkçe öğretmenini skm 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Klavye hatası ben napıyım *nude Yorumla Gök-mavi 1 yıl Hoşuna gider her erkeğin Yorumla
by_kowboy Takip Et Master Yaş: 36 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Sen iste herkes atar ki 😄 ben bile. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Ne tam olarak 0 2 Yorumla Soran 1 yıl *nude Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hoşuna gider Yorumla
Urtlantosx Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Merak mi ediyon 0 8 Yorumla Soran 1 yıl Yo gördüm daha önce de bunu mesajdan istesem tepkisi ne olur onu merak ediyorum Yorumla Urtlantosx 1 yıl Yani niye tepkisi kötü olsun ki Sonuçta sen onun sevgilisisin ve hayatındaki erkeği arzulaman çok doğal yani öncesinde nasıl gördün peki Real'de ilişki yaşadınız mı yoksa n*** mi atmıştı yine Yorumla Soran 1 yıl Sevişirken Yorumla Urtlantosx 1 yıl E tamam bu kaç santim Hani çapı falan ya da kalınlığı falan ilişkide senin tatmin edecek evlatlamıydı Yorumla Soran 1 yıl Kalin ve uzundu çokta zevk veriyordu yani Yorumla Urtlantosx 1 yıl Eee tamam görmüşsün üste ne edecen nudeyi illa istersen onu kinden iyisi var Yorumla Soran 1 yıl Yo onu istiyom başkasından banane Yorumla Urtlantosx 1 yıl Peki kaç defa realle birlikte oldunuz Yorumla
Sedefimsii Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 99% 1 yıl Ne istesen? 0 2 Yorumla Soran 1 yıl *nude Yorumla Sedefimsii 1 yıl Karşılık bekler Yorumla
Tumisimlerialmisiniz Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Neee 0 1 Yorumla Soran 1 yıl *nude Yorumla
Aligull3 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 63% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 545 cevap paylaştı. Hoşuna gider 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Ablana dikkat et 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Derken Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ablanla yatabilir Yorumla Soran 1 yıl He heeeee Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Neden istesen derken? 0 5 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sen atıyor musun? Yorumla Soran 1 yıl İstemedim daha ztn istese atarım belki Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ne zaman sevgilisiniz? Cünsel yakınlaşmanız var mı? Yorumla Soran 1 yıl Var. Yorumla Soran 1 yıl Yazdım Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Ne nedeni 0 3 Yorumla Soran 1 yıl *nude Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hee onu çocuğun libodusunu yükseltip yap Yorumla Soran 1 yıl Nası mesela Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Yani zaten sevisiyorsaniz bence kötü karşılamaz hatta mutlu bile olur onu arzuladigini bilmesi
benden istesen 17 santim dalgayı cıkarıp boydanın vardı ahahjsjd
Ne istiycen anlamadım
*nude
Yani kendine güveniyorsa atar niye atmasın 😂
Bi ilişkimiz var yani ama bilmiyorum tepkisi ne olur
O senden istemiyor mu ya da aranızda cinsel muhabbetler geçiyor mu?
İstemedi hiç
Yanlış tercih yapmışsın demekki 😂
Ne alaka
Bir sor yani yinede belki gönderir 😂
sen ona atıyor musun
Karşılıklı olacaksa atarim der 😅
istekli biriyse yollar ama o da ister bence
Türkçe öğretmenini skm
Klavye hatası ben napıyım *nude
Hoşuna gider her erkeğin
Sen iste herkes atar ki 😄 ben bile.
Ne tam olarak
*nude
Hoşuna gider
Merak mi ediyon
Yo gördüm daha önce de bunu mesajdan istesem tepkisi ne olur onu merak ediyorum
Yani niye tepkisi kötü olsun ki Sonuçta sen onun sevgilisisin ve hayatındaki erkeği arzulaman çok doğal yani öncesinde nasıl gördün peki Real'de ilişki yaşadınız mı yoksa n*** mi atmıştı yine
Sevişirken
E tamam bu kaç santim Hani çapı falan ya da kalınlığı falan ilişkide senin tatmin edecek evlatlamıydı
Kalin ve uzundu çokta zevk veriyordu yani
Eee tamam görmüşsün üste ne edecen nudeyi illa istersen onu kinden iyisi var
Yo onu istiyom başkasından banane
Peki kaç defa realle birlikte oldunuz
Ne istesen?
*nude
Karşılık bekler
Neee
*nude
Iste bizede yaz tepkisi ne oldu
Hoşuna gider
Ablana dikkat et
Derken
Ablanla yatabilir
He heeeee
Neden istesen derken?
Sen atıyor musun?
İstemedim daha ztn istese atarım belki
Ne zaman sevgilisiniz? Cünsel yakınlaşmanız var mı?
Var.
Yazdım
Ne nedeni
*nude
Hee onu çocuğun libodusunu yükseltip yap
Nası mesela
Bence iste