Gizli Üye(25-29)1 yılBunu farkettiğim iyi olmuş helal olsun.
Zor işleri erkeklere yapar mısın diye rica et
Çocuklarla vakit geçir sev
Yemek yapmayı öğren
Kendine bak güzelliğind (fiziğine, görünüşüne) yatırım yap
Düşünceli, uyumlu ve empatik ol al sana feminen kadın.15 Yorumla
Soran1 yılYemek yapmak benim için çok eğlenceli ben asxiyim diyebilirim. Çok lezetli yaparım eğer bu artı katiyorsa. Fiziğim de her kızın istediği gibi fit ne zayıf ne kilolu boy kilo oranli görünüm olarak çok mankenlere benzetenler oluyor
Soran1 yıl2. Maddeyi hiç yapmyorum ama yapaacm
Cevap sahibi1 yılBir kızla konuşuyorum aşırı tatlı muhafazakar bir kız erkeklerle hiç bir yakınlığı olmamış zaten genç aynen burada belirttiğim şeylere sahip bir de bir nazlı insanı öyle çekiyorki kendine ahaha
Soran1 yılNe güzel maşallah
Cevap sahibi1 yılGerçekten keşke onun gibi biri yaşadığım ilde olsa değerini ne bilirdim…
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
1 yılKendını hıssetmen ve kendını motıve etmen kendını doyulmıcak gıbı hıssetmen sana istedgın enerjıyı verıcektır
13 Yorumla
Soran1 yılEnercik biriyim zaten herkes de söyler ama ben kadınsal yönümü daha da yükseltmek istiyorum
- 1 yıl
Tamam bu konudada kendine dokunurken hıslerını genıslet ve hıssederken kendını sehvetlı bulunmaz bırısı gıbı hıssetmelısın
Soran1 yılNe alakaa ya
- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
1 yılBiraz kendine zaman ayır ve süslen bakım yap kendine dişil enerjin gittikçe yükselir
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Bence evlenmelisin ve her işide sen yapmamalısın. O zaman dişil enerjin olması gereken yere gelir. Evlen cidden
05 Yorumla
Soran1 yılEvlilik olmadı istedim kaç defa denedim hep bı aksilik çıktı çok yoruldum olursa beklyor nasip
Soran1 yılHerkes kendi yaşadığı i bilir ben de ölecek demiyorum zaten siz dediniz evlen diye
- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
1 yılBiraz daha kabuğuna çekilmeli
Kıyafet ilgi alanları gibi konularda kadınsı tercihler yapmalısın04 Yorumla
Soran1 yılEvet kapalı muhafazakar biriyim ama iç giyim konusunda daha renkli olmaya karar verdim seviyorum da
- 1 yıl
Kabuğuna çekilmekten kastım kapalı veya muhafazakar olman değil
İçindeki kadına yaklaşman anlamında
Evet iç giyimde başlangiç olarak doğru bir yaklaşım👍
Soran1 yılNormal de temiz ve dikkatliyim ama biraz daha ozenecem kokulara filan
- 1 yıl
Kadın gibi hissettiğin her girişim mantıklı
Gizli Üye(25-29)1 yılMesela seksi şeyler giyerek ayna karşısında kendini izleyebilirsin vücuduna dokunmayı ihmal etme kendini tanıdıkça dişil enerjin yükselicektir kapalı olmanın dişil enerjinle bi alakası yok bence çünkü kapalıda açıkta dışarıda herkes normal yaşam sürüyor önemli olan evde nasıl olduğundur kapalı kadınların kocasına karşı dişil enerjisi bazen daha yüksek olabiliyor sonuçta
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılHayir tabular engel olabilir. mastürbasyon yapiyo musun bilmiyorum ama tek basinada olsa cinsel hayatin olmali bu duyguyu hissetmeden kadinsi olman zor
00 YorumlaDişil enerji kişiden kişiye değişir belki bana çekici gelirsin başkasına gelmezsin
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Kız görünce bıyık büzüyon mu 🤣🤣
02 Yorumla
Soran1 yılOha tobe Yarabbi
1 yılValla bilemedim ki şimdi ne demeli sana
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,8b cevap paylaştı.
1 yıloyleseymı olurmuş
10 Yorumla
1 yılEnercik olma abla
12 Yorumla
Soran1 yılBilerek (c)
enerci ne mk
01 Yorumla
Soran1 yılNe anladiysan kuzu
- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
1 yılAçıl
011 Yorumla
Soran1 yılCwhenemde sen yanacaksan benim yerime galiba
- 1 yıl
İnanmıyorum
Soran1 yılİnandirirlar sen hiç takılma o konulara
- 1 yıl
İnsanların neden kapandığını öğren önce :D
Soran1 yılSence niye kapanyorlar bende bilgileneyim
- 1 yıl
Erkekler yüzünden :D bazıları kendilerine sahip olamıyor her şeyden etkileniyor sırf etkilenmesinler diye kapanıyorsunuz :D
Soran1 yılHe kardeşim he Annen baban yon galiba senin inançsız olduğuna gore
- 1 yıl
Var annem kapalı bir müslüman :D Ben inanmıyorum ama
Soran1 yılSana son bir şey soyleyecem. Allah ona inanmayanlari ilk sinava alıyor deniyorum kemdini farketsin diye sen farkedemiyorsun ya sonra seni bırakıyor imtihan da etmiyor çünkü. Senden yüz çeviren küsen biri ile ugrasirmısin ugraşmazsın. Yine de sen bilirsin iyi aksamlar
- 1 yıl
Ateistim demedim :D
Soran1 yılHmmm
1 yılBiraz ağır ol
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılEvli misin?
04 Yorumla
Cevap sahibi1 yılBurdan kimseyle özele geçme sakın. Pişman olursun.
Cevap sahibi1 yılMüsait olunca cevaplarım sorununu
Soran1 yılDeğilim.. Yok gecmedik zaten erkekler iste akılları tek orayı calsyofr
Cevap sahibi1 yılHa iyi. Bir iki saate yazarım. Müsait değilim şimdi
Gizli Üye(30-35)1 yılKendine bakım yap mastürbasyon yap
04 Yorumla
Soran1 yılİstekle ilgili sorunum yok diğer faktörleri soruyorum ben
Cevap sahibi1 yılDiğer faktör dediklerini bana detaylıca yazar mısın ayrıca kapalı olan biri olarak sana sormak istediğim özel birkaç soru var
Soran1 yılHe he özel soruyla ffilan uğraşmam beyfendii. Ne kadar İzel soru soran var bh site de ya anas
Cevap sahibi1 yılPekala hanımefendi
Gizli Üye(36-45)1 yılBol bol sevişmelisin
00 YorumlaTabii ki yükseltirim
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne