Geçmişinizde birisiyle olan ten uyumunuz sebebi ile şuanki eşinizle ten uyumunuzun olmadığını düşünüyor musunuz? Evlenirsem en korktuğum şey olabilir. Nasıl aşıyorsunuz
Cevabın nedir?
1 yılbunu önceki partnerinle kıyaslamana gerek yok. demekki şimdiki partnerinle ten uyumunuz yok. geçmişle bağdaştırmamak gerek
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
18Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 530 cevap paylaştı. Evlenmeden önce yapmak bu yüzden mantıklı işte. Evlendin, ten uyumu yok, keyif almıyorsun, sonra ne olacak kimse bunları düşünmüyorr
12 Yorumla
Soran1 yılİşin sonu boşanmak
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bu yüzden bakire kadın çünkü kadınlar geçmişini unutmaz erkekler unutur biz istediğimiz kadar evlenmeden ya da evlendikten sonra yapariz
010 Yorumla- 1 yıl
Valla burada unutan her bku yiyen çok var ama sen bilirsin yine
- 1 yıl
Önemli olan ahlak bence
- 1 yıl
Evet ama çok afedersin bakire olmadığını söyleyen kadın bakire olup her haltı yiyen kadından daha iyidir ya da bakirim diye geçinen ama her kadınla yatan erkek bunlar asıl ahlaksizlar
- 1 yıl
Şahsen ben kimseyle bir şey yasamadim bakireyim ama herkesin bir yasanmisligi olduğu için herkese yalan gibi geliyor çünkü herkes birbirinin arkasından atıp tuttuğu yalanı ortaya çıktığı icin
- 1 yıl
@Hayatyordubeniii evet şu an bana yalan söylememe ihtiyacın olmadığı için inanıyorum Ama gerçek hayatta pek inanmam ya herkes tacize uğramış diğer trafik kazasında olmuş acıklı bir hikayesi var kimse isteyerek yaptım demiyor pek inanmak mümkün olmuyor böyle şeylere sizi tebrik ederim
- 1 yıl
Aslına bakarsan evlenmek bile istemiyorum cucold ilişkiler swing veya grup o kadar iğrenç ki neler görüyoruz ya da o şaşali düğünler falan insanları bunalıma boşanmaya sürüklüyor en güzeli dini nikahla ne harama bulaşmış olursun hemde dengin olan bir insanla hemde o kadar masrafa da gerek yok insanın krndi gibi dindar biri olması lazım Allah korkusu olan afedersin evleniyorsun eşin anala ya da başka şeylere zorluyor çok görüyorum burada bu tarz şeylerden zevk alan adam ve kadinlari
- 1 yıl
Ama en azından harama yeltenmiyosun resmi nikahın ölçütleri daha ağır bence
- Cinsel Yaşam konusunda 708 cevap paylaştı.
1 yılBen bunu yasıyorum eski sevgkimdeki ten uyumu cok cok ıyıdyı
04 Yorumla
Soran1 yılEşinizden haz almıyor musunuz
- 1 yıl
Burada nasıl yazılır bilemedim seks sadece boşökamak değildir keyif almaktadır ikisi aynı anda olmuyor
Soran1 yılOluyor yaşadım:)
- 1 yıl
nasıl yanşi
Cinsellikten daha önemli olan aşktır bir kadın için
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılEvlenmeden önce yaşarsanız olacağı bu işte
Ne kadar çok seks hayatı o kadar kıyas ve aldatma ihtimali srtıyor.05 Yorumla- 1 yıl
fazla genelleme bir yorum. doğru değil
Cevap sahibi1 yılHerkesin doğrusu kendine
Soran1 yılBirini çok sevip yaşayabiliyorsun. Ben onunla yaşadım herşeyin en zirvesini. Kimse ayrılmak için birlikte olmuyor sonuçta insanları yargılamak hoş değil. Yine olsa yine yaparım onunla ama ileriye dönük baktığımda başkasıyla evlenme ihtimalini düşünerek sordum tecrübesi olanlar anlatır belki diye
Cevap sahibi1 yılHaklı bir yargılama sonra sizin gibi insanlar yüzünden düzgün insanlar eksik hissediyor.
Mesela bir erkekle evlendin senden önce 10 kızla yatmış ten uyumu falan çok yakaladığı kızlar var sende hiç olmuyor sana değer bile veremez emin ol.
Kadında aynı şekilde sonra erkekde kadında bunalıma girer eksiklik psikolojisine girebilir.
Soran1 yılBen de zaten onunla hem duygusal hem kanser bir şey yaşadığım için uzun zamandır kimse hiçbir şey hissedemiyorum sadece cinsellik için birisine dokunmak bana göre değil yapsaydım çoktan yapardım ama bir konuda dediğine katılıyorum başkasıyla yaptıktan sonra kolay kolay birisine değer verilemiyor
Gizli Üye(18-24)1 yılaldım ama sadece cinsellik değil ki kafa uyumu da gerekli
04 Yorumla
Soran1 yılBizde her şey vardı
Cevap sahibi1 yılsonra ne oldu peki
Soran1 yılKavga gürültü ayrıldık
Cevap sahibi1 yılmüsait misin şu anda
Gizli Üye(36-45)1 yılKaramsar olma oyle birisi çıkar ki hic aklina dahi gelmez zirveyi hic gormemisim ben dedirtir sana
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılerkeklerde sorun olmaz o.
06 Yorumla- 1 yıl
@BirGaripGörünmezAdam? bu ne cahillik
- 1 yıl
@pwlinsiu degil mi soruya bak manasiz.
Soran1 yılNasıl ya Mesela birisiyle olduklarında haz aldığı bi kadın akıllarına gelmiyor mu
- 1 yıl
benim gelmez. cogu kadin aynidirda kendini ozel sanir. vajina ayni vajina gogus ayni gogus.
Soran1 yılSen öyle zannediyorsun biz öyle bakmıyoruz yapmayı bilmeyen adamdan monoton bi adamdan bizde zevk almayız
- 1 yıl
o baska erkek tanimamissin sen. yapragin penetrasyonu onemli. hissettireceksin tum vajina ceperlerinde siril siklam edeceksin ki kadini kadin zevkten yamulsun bir daha cani ceksin
Daha önce ten uyumun olan biriyle mi oldun
06 Yorumla
Soran1 yılEvet onunda benimdir büyük ihtimal zirvede yaşadığım birisi. Ve çok aşıktım
Soran1 yılNasıl yani
Soran1 yılSenin gibi derken nasıl performansı düşük biri mş
Gizli Üye(18-24)1 yılOnunla bununla sevişmeseydin sende
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılÇok ilişkin oldu mu
010 Yorumla
Soran1 yılHayır. Aşık olduğum bi sevgilim vardı her şeyi en zirvesinde yaşadım
Cevap sahibi1 yılSonra ne oldu peki
Soran1 yılAyrıyız şu an
Cevap sahibi1 yılNeden bitti
Soran1 yılKavga ettik kıskançlık vs terketti beni sonra o başkasıyla oldu ben başkasıyla. 1 yıl sonra dayanamadım kızla ayırdım onları ortalığı ayağı kaldırdım biz adamla tekrar beraber olduk barıştık. Kız ağzına geleni söyledi beni korudu etti. hep korur bende onu korurum hiç problem değil. Yine kavga ettik şuandada ayrıyız. Biz birbirimizi çok yorduk.
Cevap sahibi1 yılÇok benzer bir ilişkim oldu. Harika şeyler yaşadım ama keşke yaşamasaydım diyorum. Sadece cinsellik de değil olay ondan sonra onunla yaşadığım dozda duyguları hazları yaşayabilir miyim bilmiyorum
Soran1 yılİşte insan birdaha o duyguya ya yaşayamazsam diye kafayı yiyor.
Cevap sahibi1 yılÇok da dert etmiyorum da geleceğe dair heyecanı kalmıyor pek. O derece olmayacaksa normal standart bir hayat olur ancak
Soran1 yılBencede sonumuz öyle olacak
Cevap sahibi1 yılHayırlısı be gülüm
Gizli Üye(36-45)1 yılBu yuzden en guzeli evlenince yasamak
01 Yorumla
Soran1 yılBencede.. çünkü birisinde o hazzı alınca gözün geçmişe takılı kalır
- Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı.
1 yılAlmadım
10 Yorumla
1 yılöyle haz alacak kadar yaşamadım
00 Yorumla
1 yılHoş değill
00 Yorumla
1 yılEvtt
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 674 cevap paylaştı.
1 yılEvet çok aldım
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Sakin olun hanimlar
00 Yorumla
1 yılKimden haz aldın ki
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKasaarrrrrr
08 Yorumla
Soran1 yıl35 yaşında folloş olmuşsundur canım sen biz daha gençliğimizin baharındayız 😃
Cevap sahibi1 yılHahajaja s a l a k benim tecrübem var en azından sende oda yok başka bisey bulamayıp yaştan giren ne kadar çok ergen kafalar var burdaaaq
Soran1 yıl25 yaşındayım oldukça da tecrübeliyim bizden size sıra gelmez merak etmeyin:)
Cevap sahibi1 yılBende 30 yaşındayım arada fazla yok ufalda cebime gir barii görende 18 lik sanacak
Soran1 yılKendine iyi bakmazsan 30una kadar çökersin. Benim aşık olduğum insan 29 yaşında ben 25. 30 yaşındaki adam kolay kolay senin yaşındakini seçmez. Bu gerçeği sana söylüyorum çünkü abuk subuk konuşuyorsun. Hem Karadeniz hem doğuluyum tenim melezlerle aynı suratıma bakan birdaha bakıyor eminim yolda görsem seni bakmam bile saygılar iyi günler 🥹
Cevap sahibi1 yılSana şimdi kendimi göstermek isterdim ama neyse... kızım senden kat ve kat güzelim yerli paris hilton diyorlar bana
Cevap sahibi1 yılSarisin mavi gözlü beyaz tenli 55 kilo 170 boyundaym bence fazla konusma hem fizik olarak hem güzellik olarak katlarim seni bende göcmenim nolmus yaniii
- 1 yıl
İki fake kavgası
Gizli Üye(18-24)1 yılNasıl yani daha açık olur musun
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Evlenmeden önce eşinizden hariç başkasından daha haz aldınız mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat