Erkeklerin ilk postalarının erken gelmesi bana göre normal ama o an bi memnuniyetsizlik oluyor insanda hele telle falan oynarsa güzel sözler söylemezse sarılmazsa falan. Çok ara geçmeden ben daha kurumadan yani ikiye başlayınca ve ben nihayete erince çok mutlu oluyorum. Üstüne de bi sürü sevgi sözcüğü duyuyorum şanslı hissediyorum kendimi. Kendini şanslı hisseden kız arkadaşınız var mı? Genel durum nasıl?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılYahu telle falan oynarsa derken cinsellikten sonda arkasını dönüp telle oynayan erkekle birlikte olmayın arkadaşlar , cinsellik bedensel bir spor aktivitesi değildir ruhsal fiziksel zihinsel bir bütündür
03 Yorumla
Soran1 yılSaldırma sakin ol. Tuvalete gittim temizlenmeye o da müşteri hizmetlerini aradı o sırada bende sinir oldum. Zaten telafi etti. Soru bu değil ayrıca
- 1 yıl
Saldırmadım sen bu olayın gelişim şeklini söylemezsen ben nerden bileyim , neyse evet konumuz o değil , açıkça ben cinsellik konusunda daha zihinsel ve ruhsal yaklaştığım in erken boşalmayala ilgili bir sorunum yok bu durumu istediğim postada istediğim şekilde yönetebiliyorum
Soran1 yılİşte ruhsal durum sevgi bağlılık işin içine girince erkeğim tam tersi hassasiyeti artar. En azından ilkinde
En İyi Cevaplar
1 yılBen ilk postada bitiriyorum işi genelde ikinci üçüncü ben sevmem. 5 dk demeden boşalıyor benim seviştiklerim öyle geç boşalan çok nadir denk gelir. Onuda artık başka şekilde hallederiz napalım.
013 Yorumla
Soran1 yılTek posta kötüymüş ama tarz meselesi bsey diyemem ben hoşlanmam
- 1 yıl
Ben soğuyorum tek postadan sonra. Gün içinde 2-3 kez ayrı ayrı sevişme olabilir ama peşpeşe hiç isteğim olmaz.
Soran1 yılSeviyor musun eşini
- 1 yıl
Eşim yok sevgililerim ile hallediyorum bu işleri.
Soran1 yılTamam sevmediğin için böyle. Normal.
- 1 yıl
Sevdiğim aynı evde yaşadığım kızlarda oldu onlarda da aynı. Ben peşpeşe en son sanırım 20 yaş civarında falan zevk alırdım. Şimdi tek posta yetiyor bana. Ee karşımdakide boşalıyor zaten yani ben boşalıp o boşalmamazlık olmuyor ki. Yeter işte ne olacak rahatlamak önemli oda oluyor.
Soran1 yılRahatlamak falan önemli değil. Git elinle boşal o zaman. rahim senin sperm atma aracın değil. Birlikte olduğun kızlara üzüldüm.
- 1 yıl
Niye üzüldün ki😂
Soran1 yılBöyle bi ilişki yaşadım bir sene. Bir senede travması sürdü hala da var. Bi kadın kullanılmayı sevilmemeyi değer görmemeyi asla atlatamıyor. Çok şükür geçti o zayıflık günlerim. Bakış açın o kadar itici ki kalbinin olması gereken yerde taş bile yok bence. Umarım mesaj dilinden yanlış anlıyorumdur umarım öyle biri değilsindir
- 1 yıl
İlişkilere bakış açılarımız farklı. Ben bu işleri kullanmak değer vermemek gibi falan görmem, böyle gören biriylede ilişki kurmam. Kadınında erkeğinde bazı ihtiyaçları vardır. Bu ihtiyaçlar için birlikte olur herkes birbiriyle zaten. her şey o ihtiyaçların etrafında şekillenir. Ben bir kadınla aşk yaşadığımda onunla sevişmek isterim tabi sevişemeyeceğim biriyle ne yapayım? Kuantum mekaniği teorisini mi yazayım onunla mesela? Veya Roma tarihini mi konuşayım? Tabiki de hayır. Bir kadınla sevgili olduğumda onunla yerim içerim gezerim eğlenirim zevk alır zevk veririm. Kötü davranmam. Tamam işte bitti gitti. Sonsuza dek sürmeyecek ya? Ee ben zaten bir kadınla birkaç aya sıkılırım bir başkasını bulurum zaten hazır bekleyen çok ee oda gider başkasını bulur. Bunlar normal şeyler. Travma yarattığıma inanmıyorum hiçbir kadında.
Soran1 yılEvlenme ihtimalinin olmadığı bir adamla bi kadın görüşmez. Ya kandırıyorsun ya da beraber olduğun kadınların ruhu yok. Fıtrata ters bir kere kadın güçlü erkeği seçip üremek ister içgüdüsel bsey bu ve en önemlisi el üstünde tutulmak ister. Kadının ve erkeğin ihtiyaçları var ondan birlikte olurlar diye basitleştiremezsin bu durumu. Sevgi gösterip yolluyorsan daha kötü zaten.
- 1 yıl
Senin bu anlattığının pratik hayatta valla hiçbir karşılığı yok.
Soran1 yılİşte toplumun geldiği durum bok gibi
1 yılhemen telafi etmek lazım ki zevk doruklara ulaşmalı. diğer türlüsü ilşkiden yavaş yavaş sogutur. 1 günde değil ama sürekli böyle olursa sogumaya uzaklaşmaya iter
01 Yorumla
Soran1 yılHaklısın her zamanki gibi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
17Cevap
1 yılYorumları senin cevaplarını okudum, bilgili neşeli birisin sana içim ısındı, sana karşı bir şeyler hissetmeye başladım,
06 Yorumla
Soran1 yılBrava böyle devam et
- 1 yıl
Komedisin valla
Soran1 yılNapalım hayat sıkıcı
- 1 yıl
Buyur gel sohbet edelim
Soran1 yılİşim var şu an
- 1 yıl
Kolay gelsin, buralardayım, beklerim 😊
- Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı.
1 yılHiç erken geldiğim olmadı kontrollü olmak gerek yoksa kadın zevk almaz , hele ki ilkler çok önemlidir ilkte uzun olmalı
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
1 yılİkinci seferi hiç durmadan devam ediyorum ortada bi memnuniyetsizlik kalmıyor
02 Yorumla
Soran1 yılGüzel
- 1 yıl
Kadın da çok rahat orgazm oluyor ben de ikinci seferi boşalmış oluyorum ve sonuç ikimiz de mutlu
- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
1 yıl:) kadını tatmin et o seni her türlü tatmin eder felsefe bu:)
07 Yorumla
Soran1 yılİşte işi çözen adam. Nerde bu, mal bi adam vardı yorum yapan açsın şu yorumu okusun.
- 1 yıl
:)))) sesli güldüm saol
Soran1 yılNe demek
- 1 yıl
:)) bol şans:)
Soran1 yılSanadaa
- 1 yıl
eyvallah:)
- 1 yıl
hadi sen kapat :))))))))))))
Gizli Üye(25-29)1 yılBi denk gelemedik şöylesine hahah
16 Yorumla
Cevap sahibi1 yılBu arada peş peş millet ikinciyi nasıl yapıyor ben tek boşaldıktan sonra ikinciyi boşalamam
Soran1 yılSpor iyi beslenme ve dinlenme olmazsa yapaman zaten yılların emeği var bu adamda
Cevap sahibi1 yılPeki ne kadar bir sğre sonra ikinciyi yapıyor atıyorum ilişkiye girdini boşaldı diyelim
Boşalır boşalmaz devam mı diyor yoksa 5-10 dk dinlenip mi devam ediyor
Soran1 yılBeş dakka ortalama
Cevap sahibi1 yılAnladımm sağol bilgilendirme için bir daha ki ilişkimde deneyeceğim
Soran1 yılDene bakalım
Evet telafi ediyorum.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılTen uyumu varsa memnuniyetsizlik söz konusu olmaz
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılben o yüzden evde boşalıp geliyorum
04 Yorumla
Soran1 yılHahahab çok iyi bu
Cevap sahibi1 yılevett işe yarıyor jfjdjkd
Cevap sahibi1 yılmüsait misin
Soran1 yılSöyle
Gizli Üye(25-29)1 yılGaripmiş şanslı hissetmen
09 Yorumla
Soran1 yılNeden
Cevap sahibi1 yılHem şey yapılıyorsun. Hem eşin falan değil her an bırakabilir
Soran1 yılEşim olmadığını nerden çıkardın
Soran1 yılAyrıca ne alaka birbirini seven iki insan seks yapabilir yetişkinse bu normal bsey
Cevap sahibi1 yılEşin mi. Eşinle olan özelini mi bu kadar açık paylaşıyorsun
Soran1 yılSanane kardeşim. İstediğim soruyu sorarım buranın olayı soru sormak. Sormayacaksam ne anlamı var kş
Cevap sahibi1 yılİstediğini sor. Abazalara iş çukarmış olsun
Soran1 yılBazen tartışmak için sorarım belki bi adamın bakış açısı değişir diye. O kadar cahil insan var ki
Cevap sahibi1 yılPeki sen bilirsin
Gizli Üye(36-45)1 yılİlkinde erken gelen erkek işi
Bilmiyordur06 Yorumla
Soran1 yılİş mi? Ya da sevmemiştir karşısındaki kadını. Ya da karşısındaki et parçası değildir mesela? Ne boş adamlarsınız
Cevap sahibi1 yılTabire mi takıldın? Bence takılman gereken o değildi
Soran1 yılSenin zihniyetini ifade ediyor o tabir
Cevap sahibi1 yılSilmeyi bilmiyordur mu deseydim
Soran1 yılYine zihniyetini belli eden bi ifade kullandın seninle tartışamam çok farklı bakıyoruz
Cevap sahibi1 yılBb
Evet hemnde çok sansli
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Genç adamız daha 😀
10 Yorumla
1 yılBen bosalinca sarilip uyuyalım diyorum mutlu oluyo
04 Yorumla
Soran1 yılOnunda boşalması lazım ya hani ne bileyim biraz konuşman lazım sarılıp uyuyalım dese ben ona da sinir olurum
- 1 yıl
Ha o bosalmadan olmaz zaten ilk basta girmeden onu bosaltiyorum mutlaka
Soran1 yıl? Girmeden mi? Anlamı yok ki onun
- 1 yıl
Ben öyle yapiyorum girince de rahatliyo
1 yılSevişme günü telefon eline alınmamalı gün boyu
01 Yorumla
Soran1 yılSevişme günü ne be?
1 yılUmarım bir gün
00 YorumlaHer erkek aynı deyilll. Nayifline. Göre deyisirr.
00 Yorumlahep öyle
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım