♡ her saat başı yazar. Bazen trip atarım 10 kez yazar arar. Çok güzel bağımlı üstelik kadın düşmanı değil. Ben avrupadan buldum. Türklerle benim yıldızım barışmıyor. Çok ataerkil. En böyle concon görünümlü kültürlüsünde bile var o ataerkillik ama avrupada bu güzel erkekleri seven kız yok. Hastalanınca çorba yapanı yok yani bir anda sevgiyi bulunca onlarda çok mutlu oluyor. Zaten avrupada insnlar yalnızlaşıyor. Tatile bile yalnız gidiyorlar. Buluşacak yer yok fazla avm vs yok. Her şey çok bireyselleşiyor. Ama kolay olmadı bir çok avrupalı mal canım adam da var. Bunu bulunca zeki, yakışıklı, kibar, bağımlı bırakmadım. Hatta benim triplerimden yorulduğunu hissettiğinde bir anda lovebombing yapıyorum 🥲 ben de ister istemez çok tripli bir kızım tabi
evet ama senin ilki olduğu için sen o erkeğe bağlı olursun gitse bile peşinden koşarsın aynısını erkek yaşasa erkek senin peşinden koşar onun için seninde karşı tarafında ilki olan ilişkiler daha iyidir
işte en büyük hata da bu ya o her şeyi biliyor evet sana büyük zevkler yapabilir çünkü çok kez yapmış farklı pozisyonda biliyor olabilir ama sana diğer kadınlardan farklı davranmayacak belki 3 cü kez bir kadının ilki oldu yani yattığı 20 kadın arasından öyle bir etkin olabilir o da emin ol çok ladin bedenine dokunmuş erkek için bir hiç
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Erkekler her türlü gidebilir. Önemli olan sana bağımlı adamı bulabilmek. Kimse de bu kadar şanslı değildir. Bu yüzden kendimi şanslı sayıyorum.
Bağımlı adamı nasıl buldun maşallah
♡ her saat başı yazar. Bazen trip atarım 10 kez yazar arar. Çok güzel bağımlı üstelik kadın düşmanı değil. Ben avrupadan buldum. Türklerle benim yıldızım barışmıyor. Çok ataerkil. En böyle concon görünümlü kültürlüsünde bile var o ataerkillik ama avrupada bu güzel erkekleri seven kız yok. Hastalanınca çorba yapanı yok yani bir anda sevgiyi bulunca onlarda çok mutlu oluyor. Zaten avrupada insnlar yalnızlaşıyor. Tatile bile yalnız gidiyorlar. Buluşacak yer yok fazla avm vs yok. Her şey çok bireyselleşiyor. Ama kolay olmadı bir çok avrupalı mal canım adam da var. Bunu bulunca zeki, yakışıklı, kibar, bağımlı bırakmadım. Hatta benim triplerimden yorulduğunu hissettiğinde bir anda lovebombing yapıyorum 🥲 ben de ister istemez çok tripli bir kızım tabi
Ay ne güzel mutluluğunuz daim olsun 😚
Gider ya da kalır. Bunun ilkle alakası yok belki de var
Birinin ilki oldum ama o gitti birinden biri gidiyor bi şekilde
giderler tabi. her ilki olan kalsaydı bu soruları sormazdınız :)
Ben yapmadım hiç önceden tehlike tespiti sadece benimki 😅
aman yapma. zükünce kesin giderler
Pis adamlar 😅
:) evet ok pisler. ciddiyim , anama seni anlattım , evlenirsek 5 çocuk yaparız vs diyip kandırıyorlar kızları
Beş neymis ya ben 11 istiyorum 😂😂
:) hangi şehirdesin
daha çekici biri olursa gider evlilk öncesi ise durmaz olduktansonra kimseye güvenmeyin evlilk öncesi
Harika olurdu umarım bir gün
Gitmek mi harika
Hayır birbirinin ilki olmak benim için önemli
Sonra basit görür müsün
Günümüz erkekleri ilişki sonrası gider sitede rastlarsın. Zaten ben bu kategoriye asla girmem
Bu kişi sen misin?
Hayır
Merak ettiklerimi bir sorsam müsade varsa?
çoğu zaman
Neden
istediklerini aldıkları için
tam tersi. keşke bir kızın ilki olsam. ilk ben öpsem ilk ben bozsam. düşüncesi bile çok bağlıyor insanı
Giderler
Neden
İlk baska ona kimse dokunmadığı için çok çekici etkileyici özel gelir. Sonra onunla yatınca bütün hevesi gider elde etmiş olur bu yüzden de bırakır
Karakter meselesi o zaman
Aynen öyle
Kişiden kişiye karaktere göre değişir
giderler ama erkeğin ilki olursa gitmez
Ya ☹️
evet ama senin ilki olduğu için sen o erkeğe bağlı olursun gitse bile peşinden koşarsın aynısını erkek yaşasa erkek senin peşinden koşar onun için seninde karşı tarafında ilki olan ilişkiler daha iyidir
O çok tecrübeli ben hiç yapmadım
işte en büyük hata da bu ya o her şeyi biliyor evet sana büyük zevkler yapabilir çünkü çok kez yapmış farklı pozisyonda biliyor olabilir ama sana diğer kadınlardan farklı davranmayacak belki 3 cü kez bir kadının ilki oldu yani yattığı 20 kadın arasından öyle bir etkin olabilir o da emin ol çok ladin bedenine dokunmuş erkek için bir hiç
ilki olmasa bile her turlu giderler
Bir erkek ancak sevilmediğini anladığın da gider.
Gidecek olan gidiyor
Niye gitsin
Bilmem sordum hiç yapmadm
Bu yapma olayı değil karşındaki kişiye bağlı bişe bence
Doğru
Belli olmaz
Neden
Gitmem bence
Neden
E yani yapmışım bir kere sonra kız beddua ederse tutar
Burdakilerin çoğu öyle düşünmüyor
Sen verdin mi yoksa
Hayır
Ama düşünüyorsun sanki
Gitmem.
Neden
Artık kadinimdir o benimm
Ben gitmezdim
Her erkekte farklı bu durum
Elbette
Neden
Bekaretini sevgiline mi vermeye hazırlanıyorsun?
Gibi gibi
Gibiyi açsana 😅
Yoo
Git ne halt yiyorsan ye o zaman Allah’ın birey