Cinsellik midemi bulandırıyor. Görüşümde size yanlış gelen şeyler ne?

Merhabalar,

Ben cinsellikten hiç haz etmeyen bir insanım. Öncelikle biraz sonra anlatacağım şeylerden ötürü sizden özür diliyorum. Erkeklerin cinsel organını görünce midem bulanıyor. Onların vücutları, kasları zerre ilgimi çekmiyor. Şimdi kadınlardan mı hoşlanıyorsun veya onları mı arzuluyorsun diyeceksiniz. Hayır, kadınların vücudu da ilgimi çekmiyor. Ve kadın olduğum için nötr geliyor bana. Erkeklerin cinsel isteklerine karşı midem bulanıyor. Evlenmeden cinsellik yaşanmaz tarafındayım. Ama evlendiğim insanla da birlikte olabilir miyim orası meçhul. Cinsellik bana aşkız sevgiyi yok ediyor gibi geliyor. Ve elimde olmayan sebeplerden ötürü midem bulanıyor veya soğuyorum. (bir erkek konuyu buraya çektiğinde)

Arkadaşlar bunun boyutu çok arttı. Mesela ben Can Yücel'i çok severdim. Ta ki bel altı şiirine denk gelene kadar. Sevdiğim yazarlar, şairler bu konu hakkında bir eser ortaya koyduğu zaman da onlardan uzaklaşıyorum. Ben bir edebiyat öğrencisiyim. Ve birçok romanda bu tarz yerler oluyor. Lütfen düşüncelerim, hissettiklerim yanlış ise lütfen söyleyin 🙏🏻

Cinsellik midemi bulandırıyor. Görüşümde size yanlış gelen şeyler ne?