Cinsel Yaşam Oral seks erkekleri iğrendirir mi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 09 Ne düşünüyorsunuz Oral seks erkekleri iğrendirir mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. Hayır neden iğreneyim. 0 0 Yorumla
by_naturalist Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 72% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. oral hastası delisi biri olarak ayılırım.. iğrenmek asla.. saatlerce gün boyu yapabilirim.. harila ve lezzetli bir zevktir.. keşke buna izn veren seven bir partnerim olsa.. 0 0 Yorumla
birneviterapi Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 390 cevap paylaştı. Merhaba bu kişiden kişiye değişir farklılıklar gösterir fakat çoğu erkek ve kadının hoşlandığı söyleyebiliriz 0 0 Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı. Temiz bir vajina ya oral yapmaya doyamam çok zevk alarak yaparım 0 0 Yorumla
Kayserili3884 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 99% 1 yıl Ben igrenmem temiz olduktan sonra çok severim 0 0 Yorumla
MıkeUsta Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 33% 1 yıl Partnere bağlı. Güzelliğine, temizliğine ve aurasına.. 0 0 Yorumla
qolokisP Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 35% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 494 cevap paylaştı. Kendisine yapılan mı? Yoksa bir kadına yaptığı mı? 0 0 Yorumla
34fnry Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 86% 1 yıl Hayir tabiki temiz ve bakimli okursaa zevkle yapilir iki taraf icinde onemli bi koni 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Bu karşımızdaki kişiye bağlı, temiz ve çekici biriyse iğrenmez. ben yapmak için temiz ve çekici birini arıyorum ama bulamıyorum. 0 0 Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. aksine oral seks yapmasını bilenle zewkin doruklarına çıkarsın 0 0 Yorumla
Yaban00 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Temiz ise igrendirmez 2 1 Yorumla CAGRI16 1 yıl Temizin tadına doyum olmaz Yorumla
ÖlümsüzlükSuyuuW Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 59% 1 yıl Bir dakikada 40 erkek yazar nie sordun ki şimdi¿🙄 1 2 Yorumla qolokisP 1 yıl @ÖlümsüzlükSuyuuW amaç o değil mi zaten? Yorumla ÖlümsüzlükSuyuuW 1 yıl 🤣 36 olmuş 40 dedim ben yaklaştı Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı. Hayır, ben seviyorum yalamayı 0 0 Yorumla
KingNothing01 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Karşılıklı olursa çok zevkli olur 0 0 Yorumla
Jakabo01 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Ne alaka niye iğrendirsin 0 0 Yorumla
Flavendirel Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Yoo. Sevdiğime yaparım 0 0 Yorumla
bfbfatih Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 759 cevap paylaştı. hiçbir erkeği iğrendirmez 0 0 Yorumla
Barmecide Takip Et Master Yaş: 52 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. temizse iğrendirmez tabiki severek yapaız 0 0 Yorumla
berkecan38 Takip Et Guru Yaş: 36 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Otel erkeği iğrendirmez eğlendirir 0 1 Yorumla berkecan38 1 yıl Oral 😬 Yorumla
H-b_a Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 92% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 437 cevap paylaştı. ilgi alanıma girmez. 0 0 Yorumla
BirGaripGörünmezAdam Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. yapmayi severim 0 0 Yorumla
TheManInGYM Takip Et Xper 7 Yaş: 32 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 715 cevap paylaştı. asla. çok zevkli. ama vajina güzelse... 0 0 Yorumla
İnatçıbirkoç Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 91% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 800 cevap paylaştı. Hangisi ama? 0 0 Yorumla
Canknt35 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 98% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Her ekregi değil 0 0 Yorumla
majeste34 Takip Et Guru Yaş: 37 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. İlgilendirmez 0 0 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. Severim 0 0 Yorumla
mceviz Takip Et Master Yaş: 48 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. İğreneni vardır 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
43Cevap
Hayır neden iğreneyim.
oral hastası delisi biri olarak ayılırım.. iğrenmek asla.. saatlerce gün boyu yapabilirim.. harila ve lezzetli bir zevktir.. keşke buna izn veren seven bir partnerim olsa..
Merhaba bu kişiden kişiye değişir farklılıklar gösterir fakat çoğu erkek ve kadının hoşlandığı söyleyebiliriz
Temiz bir vajina ya oral yapmaya doyamam çok zevk alarak yaparım
Ben igrenmem temiz olduktan sonra çok severim
Partnere bağlı. Güzelliğine, temizliğine ve aurasına..
Kendisine yapılan mı? Yoksa bir kadına yaptığı mı?
Hayir tabiki temiz ve bakimli okursaa zevkle yapilir iki taraf icinde onemli bi koni
Bu karşımızdaki kişiye bağlı, temiz ve çekici biriyse iğrenmez. ben yapmak için temiz ve çekici birini arıyorum ama bulamıyorum.
aksine oral seks yapmasını bilenle zewkin doruklarına çıkarsın
Temiz olduğu müddetçe zevk verir iğrendirmez
Partner temizse en sevdiğim şeylerden biridir
Temiz ise igrendirmez
Temizin tadına doyum olmaz
Bir dakikada 40 erkek yazar nie sordun ki şimdi¿🙄
@ÖlümsüzlükSuyuuW amaç o değil mi zaten?
🤣 36 olmuş 40 dedim ben yaklaştı
Hayır, ben seviyorum yalamayı
Karşılıklı olursa çok zevkli olur
Ne alaka niye iğrendirsin
Temizlik takıntısı olan iğrenir
Yoo. Sevdiğime yaparım
hiçbir erkeği iğrendirmez
temizse iğrendirmez tabiki severek yapaız
Neden igrendirsin
Hayır neden iğrendirsin
Otel erkeği iğrendirmez eğlendirir
Oral 😬