Eşimin genital bölgemin şekli ve rengiyle ilgili bir memnuniyetsizliği var. Bu beni kırmaya başladı artık. Ne yapabilirim?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılNe yap biliyor musun sende onun penisiyle dalga geç bende seninkinin boyundan memnun değilim, tipi bi acaip de salla bişeyler çok erken boşaliyorsun de bu adam bunu hakediyor. Ben senin yerinde olsam asla ilişkiye girmem belli bir süre.
Ayıptır ya karın bu kadın senin, ne iğrenç adamlar var ya.20 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılKocan çok basit biri anlaşılan ilk öncelikle sabır diliyorum vajına rengi niye dert olmuş kendisine aldığı zevki renk etkilemiyor kendin rahatsız oluyorsan bir çok yöntemi var memnunsan eşine laf düşmez kendinizi ezdirmeyin
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
30Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u 1 yılHayır seni sevse yargılamaz. ben eşimin her yerini severim.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 627 cevap paylaştı.
1 yılSen benim vajinamin beyazligi için mi sevdin diyeceksin ne demek kararmadan dolayı soğudu laf ediyo bilmem ne sanki sen malsin kölesin eakortsun sa begenmiyo tövbe estağfurullah esin la o senin eşin elin kızı değil
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 326 cevap paylaştı. Bu kadar yüzelsel ve basit biri olması çok üzücü. Sen eşisin ona mı kafayı takmış hem elinden gelen bir şey de değil ki
30 YorumlaYazık kafasına her kadının başına gelebilecek bir şey seni olduğun gibi kabul etmiyorsa gitsin en temizi
30 Yorumlailginç.. Bizim eskiler der.. Biraz argo.. *m bulmuşta kıllısını arıyor diye...
Ya arkadaş, bunun esmeri, sarısı, beyazı, siyah'ımı olur..
Şansına bahtına ne çıkarsa.. Yapıştırcan gidicek..
Önemli olan temizlik, hijyenlik..
Tabi ki bunlardan önce aslolan, Eşlerin birbirlerine olan muhabbeti ve kalp gönül güzellikleri.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. kendininki 10/10 sanki gitsin guzelini bulsun deli mi ne ya
10 YorumlaKusura bakmazsan eger
“Senin Tablon” de gitsin!
Sonuçta o hale kendi kendine gelmedi11 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,5b cevap paylaştı. Afedersin ama pok yediğinden başı ağrıyor. İnsan eşine oyle davranirmi hiç. Saygısızlık...
10 YorumlaEşin tehlikeli sularda yüzüyor , ayrıca ne önemi var ki memnun olmayacak
10 Yorumla
1 yılMadem beğenmiyor o zaman sende ona gösterme 😄
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılEşin b*k yesin ablam. Kendi orman gibi değilse bir sey bilmiyorum he
20 Yorumla
1 yılben onun yerıne kırıldım kıbarca soelrsın askım neyapalırız paraysa su kadar durumum var sende ver ya da bende vereyım bı arastır dersın arastırmazsa tamam eyvallah ama ne demek yargılamak begenmıyorsa sktırsın gıtsın terboyesız karaktersız ne ayıp
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılbeyazlatıcı kremler var. ayrıca çap aynı, şekil aynı. kararsa nolur. neden memnun değil
04 Yorumla
Soran1 yılİşe yarıyor mu beyazlatıcı krem gözüne hitap etmiyor herhalde
Cevap sahibi1 yılyarar.. gözü dönünce şekil mekil dinlemez ama dimi
Soran1 yılEvet ama genel anlamda memnuniyetsiz
Cevap sahibi1 yılyerini ezberlemiştir artık. ama neden memnuniyetsiz. demekki sen ölü gibisin
Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Türk kadınları bakımsız hijyen kuralları olmadığı için vajina kararması oluyor bende sevmiyorum
02 Yorumla- 1 yıl
herhalde sen annenden biliyorsun biz türk erkeğininki 10 cm buruşuk gri diyor muyuz hijyenle hiç alakası yok tüm dünyada bu böyledir kadınla kız çocuğunun vajinası arasında fark olur. izlediğin pr. daki gibi değil her şey. ne meraklısınız analarınızı karılarınızı kötülemeye la çirkin kıllı g4v4tar topluluğu
Gizli Üye(25-29)1 yılRezil herif. S***** et. Seven sevdiğine böyle davranmaz. Öküz
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılEşine beğenmediysen başkasına vereyim de bak bidaha yapıyor mu aynı şeyi
00 Yorumla
1 yılKendikine baksın o ya sonra seni yargılasın
20 Yorumla
1 yılÇokmu kararma varki şeklinde ne kadar sarkma var
02 Yorumla
Soran1 yılKendi şeklinde öyle bir sarkan dudak var evet yani kapakara da değil ama beyazda değil
- 1 yıl
Bir kadına böyle bir şey demeye hakkı yok bu senin sürekli modunu düşürür
1 yılSeni beğenmiyorsa başkasını beğeniyordur
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Saçmalamış kişinin isteği ile olan bişey değil ki
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 800 cevap paylaştı.
1 yılYaptır o zaman estetik
00 Yorumla Eşiniz mi evcil hayvanınız mı?
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılÜzücü bir şey ama çoğu kadinda bu oluyor annemden biliyom
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
1 yılNasıl bi görüntüsü var ki neyi hoşuna gitmiyor
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
1 yılyuhh orayamı takmış kafayı töbe ya
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılKendisinin aleti ideal mi sence
06 Yorumla
Soran1 yılBana göre de o Büyük canım acıyor
Cevap sahibi1 yılBüyüklüğe yapcak birsey yok. Ama madem o kadar şikayetçi versin parasını estetik gaptir 100 bine ideal yaparlar kukuyu
Soran1 yılHaklısın valla
Cevap sahibi1 yılHerkes herşeyi beğenmek zorunda değil ama kırmadan mevzuyu çözmek gerek. Misal bende hatunun totoyu begenmiyordum desim şöyle yaptiralim sana çok yakışır bastım parayi yaptırdım 😂😂
Soran1 yılSence kalça güzelliği mi önemli vajina güzelliği mi
Cevap sahibi1 yılBence ikiside önemli ama bunun için tutup hatunu kırmam bende mükemmel değilim ki kimse mükemmel değil. Herkesin mutlaka bı kusuru var. Herkes kendince kusurlarını gidermeye çalışmalı. Ama genetik bir durumsada üzerinde durmamalı. Ayrıca kalçanın ve vajinanın kusursuz olduğu kadın neredeyse yok binde bir bile değil hadi buldun diyelim onun da başka kusurları var. 30 dan fazla kadınla beraber oldum henüz kusursuzunu gormedim
- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
1 yılBoşan sana saygısı olmayan birinden
00 Yorumla arabic misin canım
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 545 cevap paylaştı. Kusura bakma ama seninki tam bir öküz
00 Yorumlaozona yatır
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKaç yıllık evlisin
03 Yorumla
Soran1 yıl1.5
Cevap sahibi1 yılBende evliyim eşin dua etsin sen gibi istekli kadını var
Cevap sahibi1 yılKabul edersen
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılNe diyor?
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı.
1 yılAyıp ediyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılEee adam haklı yani
00 Yorumla
1 yılçok ama saçmalıyor
10 Yorumla
1 yılSaçmalamasın ne diyo
10 Yorumla
1 yılYeni mi evlisiniz?
00 Yorumla
1 yılÇocuk oldu mu
00 Yorumla