Cidden şunca zaman hiç düzgün erkek olmadı erkeklerin çoğu hevesini alınca bırakır gider ama lezbiyenler nadir olduğu için birbirlerine ihtiyaç duyar asla bırakmazlar ben lez değilim ama yönelimimi bu yüzden değiştirmek istiyorum hem aldatılma olmaz sürekli yanyana temas kurabilirim şiddet meselesi olsa ikimizinde gücü birbirine yeter ondan sonra hiçbir şey imkansiz değil birçok şey icat edildi yanlış mı düşünüyorum ya niye kahvaltı hazır değil derdi olmaz istediğimiz kadar cinsel ilişkiye girebiliriz bundan rahatsızlık duymayiz erkeklerin pili bitiyor ama kızlar istedikleri kadar yapabiliyor ha bir şeyi unutmuşum hamile kalma durumu da yok bence çok iyi durum
Güncellemeler
1 yıl
Soruma cevap verip engelleyen korkak erkekler jxhdhxhs
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
#qolokisP
denemeden karar verme
Bak şunlara da göz gezdirebilirsin
Bence'lerim
Olay tek cinsellik değil sabır
Denemeden zarar gelmez :)
bazı noktalar evet bazıları saçma bazıları da teorik olarak belki ama pratikte olmaz vs..
Yanılıyorsun kadınlarda pili bitiyor hemde daha çabuk bitiyor
Kadınlar çok orgazm oluyor ondan dedim
Oluyor doğruda İnanki kadınlarda sağlam bir seks ten sonra 1 haft istemiyor
İstisna öyle sürekli isteyen kadınlarda var
😂😂 Allah akıl dağıtırken sen şemsiyemi tutuyordun 😂
Kess aglama
bence ruhsal bunalımlara sürükleyecek bir konu
Ben de lez ilişkişi istiyorum ya bana ne 2 tane karım olsun
Evet tek sensin
Korkak
Ne amna
Mana
Lut kavimlerini insanlara şirin göstermeyin helak oldular kendi içinizde ne yaşıyorsanız da yaşayın
Yoo benim iicn normal olur senin için anormal
Banane senin normalinden a normalinden iyi bir şeymiş gibi göstermeyin kendi içinizde ne yaşıyorsunuz yaşayın
Tabii hiç aldatmazlar sen öyle san. Kadın milleti daha tehlikeli, her haltı yer üstünü kapatır. Zevkine takılacaksan takıl.
Ahahahah arti eksi hesabi da yapmissin 😂
Umarım bulursun aradığını
Aramıyorum ko
var mı peki birisi
Erkek olduğun belli oluyor hacı
Sen öyle san çoğu kız benim gibi düşünüyor artık üzülmemek için yönelimini değiştirmek istiyor
Oylelerini seyretmeyi severim
Doğru kişi bulmak lazım ümidini kesme
bende öyleyim :S
Sen bulabildinmi
@Hakanesk hyr
İşiniz zor
Sebep ne peki neden kızlar?
Yoo bende istiyom.. gonder 2 tane gelsin
Bize. Görevde hiç namuslu düzgün bayan yokk
Sen namuslu musun amca
Herkes dengiyle naş
Senden daha. Namusslu oldumuzz kesin. Namuslu olsan burada. Erkek atamazsın teyzeeee
Sen kaşar sin belliii. Baban. Anneni * çok sokmuss seninn durttuk depene. Gellmiss seninn gibi bı * peydahlamisss
Cinsellik soruları soran biri için fazla anormal laflar sana gülüp gecicem moruk sen git karı kız kovala ezik şey seni
Kız gibii. İsimle. Gelip * arayan sensin piccv. Bizim ihtiyacımız yokk. Hadi gotunu hadi ordan başka. Yere gitt. Ancak senii. Geylerle sikisirsin. Piccv. Erkek ollduyun bellii. Zevkk. Aliyosun burdaa. Belliii. Annlaa. seks düşünen dalaaamaa
Xjsizhxhahwnajxzj
Yakından izlemek çok isterim