Güncellemeler
1 yıl
Kadının istememesindeki etken erkek değil midir peki? Kadın neden istemez?
Sevgiliyken o şehvetin hiç azalmadığı ama evlenince aman bana fazla ilişmeye dönüyor. Bunun en büyük sebebi ne. suçlu kadın mı erkek mi? Evlilikte seksin katili kim oluyor?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Kim kötü yapıyorsa
Ya bende sevgiliyken canım istiyordu ama şimdi birlikte yaşıyoruz vakit var ama pek istemiyorum :( … belki hayatsartlari stres iş yoğunluğu
Ne sıklıkla
Seni kırmışlar yarimm.. 🎶
@Mr_Potter pikolojik de olabilir
İnsan kolay erişebildiği her şeyden hemen sıkılabiliyor. Monotonlaşınca da sıkıcı olabiliyor. Görevmiş gibi. Fanteziler kurmayı denediniz mi?
@Mr_Potter sormayın ya.. eskiden arabada falan oluyordu, tam olmuyordu tabi sürgünle falan ama şimdi canım istemiyor pek
Dediğim gibi kolay ulaşamayınca çok zevkli olurdu. Şu anda sizi sadece fanteziler kurtarır. Seks esnasında roleplay yapabilirsiniz mesela.
Taraf belirtmek yanlış bence o şevhetin azalmaması lazım azalmışsa iki taraftan birinde sıkıntı vardır erkek ya da kadın diye ayırt edemezsin
Öyle bir şey olduğunu sanmıyorum. Kadın istedikten sonra seks her zaman olur. Kadın istemediğinde ilişkinin sonu gelir.
Bilmiyorum. Yorucu geliyordur. Aklında başka erkekler vardır.
Evliliğin kendisi... Suçu bir cinsiyette aramak doğru değil.
Bence kadın da değil erkek de değil. İki taraf ortak bir fantezi bulamayınca ip kopuyor. Şu bizde de öyle. Eşim hep kaçan taraf. Gerçi o fantezi de artık yapmıyor ama bakalım ne olacak
Bunun katili daha az seven kimse o oluyor
Libidosu düşük kişiler oluyor genelde kadın erkek fark etmiyor
Her evlilik de farklıdır bu durum kiminde kadın olur kiminde erkek
Başı ağrıyan kadınlar oluyor. Bide sınırsız olunca iş değişiyo. Bugün olmazsa yarın modunda oluyolar
katil yok ortada sadece monotonluktan yana olan erkek ve kadın var
Evlenince tek değişen taraf kadındır. Bunun aksini söyleyenin alnını karışlarım.
Gel de karışla aksini iddia ediyorum 😒
@sacmaliklardunyasi2 Haydi konuşalım, var mı bu yürek sende?
Ha ha yüreğemi döküldü iş, komik...
@sacmaliklardunyasi2 Rumuzundan belli nasıl bir gevşek olduğunuz...
Bakış açısı tabi, o da sizin gevşekliğiniz ve sığlığınız...
@sacmaliklardunyasi2 Komik olan senin beni alaya alman, tarsfsız olmaman. Yaradılış gerçeğimiz ortada. Kadın kadın olacak, erkek te erkek olacak. Aşk, sevgi, sevda, sadskat, güven, tutku, şehvet, akıl, kalp, duygu, ruh olacak. Şükredecek, kadir kıymet bilecek, konuşmayı, saymayı, adsm yerine koymayı bileceksiniz. Kriteriniz para, menfaat ve çıkar olmayacak. Var mı böyle gerçek kadın? Ben bu yaşıma kadar hiç görmedim. Her şeyiniz para tuzağı, bedava hayatlar, vur patlasın, çal oynasın hsyatlar peşindesiniz.
Tarafsız olmadığımı iddia edip siz taraf tutmadan yorum yapamamış ve genelleme yapmışsınız, bu yaşa kadar denk gelemediyseniz doğru partnerle bu sizin sorununuz... İyi günler...
@sacmaliklardunyasi2 Sadece bıla bıla. Ne yaşa hürmet, ne yaşanmışlıklara, ne de siz kız ve kadınların deli saçmalığı olan nerden nereye geldiğinizin hala farkında olamamanız. Ama neden tartışıyorum ki Sen tam da günümüz kız ve kadınının geldiği en vahim noktanın tam bir örneğisin. Bityi mi laga lugan. Haydi şimdi o lanet pisliğine, lağım çukuruna dön. Sen ancak orada kalınca kendini bir şey sanıyorsun. Zorla da insan muamelesi görecek değilsin. Pislik ve değersizlik senin seçimin.
@sacmaliklardunyasi2 Aynen sen tam bir Saçmalıklar Dünyasısın. â
Konuştukça ne kadar vasat bir karakter olduğunuz dökülüyor ortaya, kaliteniz ortada yaşadıklarınz ve hayatınıza denk gelenleri hak ediyorsunuz, yaşla kalite artmıyor en iyi örneksiniz...
@sacmaliklardunyasi2 Aaaaa, bir mahşukat konuştu, ilk cümlelerinde hayal meyal bir insana benziyordun ama gittikçe gerçek renklerin, karanlığın ortaya çıkmaya başladı. Şeffaf ve olduğu gibi insan içine çıkacak yüze sahibim ki hiç bir şekil de gizlenmiyorum çiçek, böceğin arkasına. Ve hiç bir temeli olmayan, hayat ve insami değerlerle örülmüş bir karskterin görüntüsüyle çıkamadın bile karşımıza. Bu kadar mı kendinden nefret ediyorsun, sübyan, sabi...
Yaraniza dokundum herhalde hızınızı alamadınız 😂bir burdan saldırıp bi de özelden rahatsızlık veriyorsunuz yetmedi mi? bence kâfi bu kadar basitlik...
@sacmaliklardunyasi2 Ne zaman insani değerleri yüksek, akil ve edepli, ahlaklı, inançlı, dürüst bir insana raslasanız panikliyor, tüm şeytani değerlerinizin yokolacağına olan korkunuzu çok iyi anlıyorum. Ne yaparsan yap iyilik daima kazanacak ve senin gibi bu siteyi sapkın ve kötü emelleri için kullanablar var ise bursyı terk edecekler ve site daha nefes alınır ve gerçek değerlerine ve amacına uygun bir yer olmayı başaracaktır. Defiğim gibi senin asıl sorunun beni işine geldiği gibi yönlendirip, kurguluyamamanın kuyruk acısı. Merak etme zorla seni düzeltecek değilim. Sadece sana bir şans verdim hepsi bu. Ama sadece laf salatası yapıyor, saçmalıyor ve gerçek srn gibi davranıyorsun. Çok kaybetmişsin ama hala şansın var, tut elimi, çık şu pisliklerden.
Kadınların olur olmadık zamanlar da istemesi :D çok arsızlar.
Fanteziye açık olunmalı bence. Kadın istetirse erkek her türlü çakar
Erkek olur.
Yoğunlukla yorgun
erkek kendini düşündüğü sürece erkek olur
Kadınlar genelde yapmak istemiyor
sorunda gizli. evlilik.
Genelde kadın
Neden?
Bacaklarını ayırıp yatmak sevişmek olmuyor
net kadınlar
Belli olmuyor iki taraf yüzünden olabiliyor
Hem kadın hem erkek