Cinsel Yaşam İlk gece oral yapılıyor mu? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 İlk gece oral yapılıyor mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Saçmalama ya, bu tamamen size kalmış bir şey. 5 1 Yorumla Soran 1 yıl İyi bari zorunlu falan olur mu diye düşünmüştüm Yorumla
winteryawa Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 328 cevap paylaştı. Seviyorsan yap tabi ne var ki eşin sonuçta ama zorunlu değil tabi anlayış gerekli 3 0 Yorumla
hakankerem2020 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. İstemiyorsan hiçbir zaman yapma mecbur değilsin. 0 0 Yorumla
Sormalarageldik Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. Çiftlere kalmış yapılır ya da yapılmaz diye yazılı bir kural yok 😂 0 0 Yorumla
alixx4242 Takip Et Xper 5 Yaş: 50 1 yıl karşılıklı istege baglı oral sevmeyen erkek yok tur bu arada 0 0 Yorumla
GörkemKural Takip Et Guru Yaş: 36 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 944 cevap paylaştı. Eğer senden bunu isterse sende uygun bir dille istemediğini anlatırsın 0 0 Yorumla
Fafof07 Takip Et Xper 6 Yaş: 38 1 yıl oral dan hoşlanmıyor olabilirsin eşin isteyecektir 1 2 Yorumla Soran 1 yıl İlk seferde de olsun diye mi tutturur Yorumla Fafof07 1 yıl yahu niye tuttursun. kasma kendini bu kadar Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Yapılır gevşersin daha iyi 8 4 Yorumla Erdem3939 1 yıl Güzel Yorumla Erdem3939 1 yıl Sohbet edebilirmiyiz Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @Erdem3939 ne müna sebooı Yorumla Erdem3939 1 yıl Hiç can sıkıntısı sadece Yorumla
Psikopatbirinsan Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl 😃değişir 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Neden? Yorumla Psikopatbirinsan 1 yıl Nasıl neden şart değil o gece ne olursa olur. Gerdeğe girmeyen bile olabilir. Kendi tercihleri Yorumla
mihribann1 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 32% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. İsterseniz yaparsiniz 1 0 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı. istediğini yapabilirsin ;) 0 0 Yorumla
princeofmods Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Eğer iki taraf da istiyorsa neden olmasın 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Size kalmış 6 11 Yorumla ByAlfonzo 1 yıl Sen yapar mısın Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @ByAlfonzo yaptım Yorumla ByAlfonzo 1 yıl İlk gece mi? Öncesinde bir yakınlaşma olmuş muydu Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @ByAlfonzo oldu nikahtan sonra beraber olmuştuk Yorumla ByAlfonzo 1 yıl Hala birlikte misiniz Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @ByAlfonzo evliyiz Yorumla ByAlfonzo 1 yıl Eminim çok şanslıdır Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @ByAlfonzo bence öyle kendisi de öyle düşünüyor zaten hiç bir zaman gerçekten basım agrisa bile basım ağrıyor demedim düşün 😬😬 o beni memnun eder ben onu Yorumla ByAlfonzo 1 yıl Öff çok güzel be. Yaşlarınız kaç Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @ByAlfonzo 30 Yorumla Board-Tennis 1 yıl darısı başıma Yorumla
kanarya001907 Takip Et Master Yaş: 55 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. Eşlerin fantazisine bağlı bir durum 0 0 Yorumla
gacar4886 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 33% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Yapılmasın mı 0 6 Yorumla Soran 1 yıl Yapilmasin Yorumla gacar4886 1 yıl Neden Yorumla Soran 1 yıl Zaten mide bulandırıcı iğrenç. Ayrıca ilk seferde olması da ayrı sorun. İnsan hiç utanmaz mı? Yorumla gacar4886 1 yıl Sana yapılsın mı Yorumla Soran 1 yıl Hayır Yorumla gacar4886 1 yıl Peki Yorumla
cenk06cenk Takip Et Master Yaş: 35 , eic 87% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Çoğunlukla hayir 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Neden Yorumla cenk06cenk 1 yıl Sen yap istersen😃 Yorumla Soran 1 yıl Ne alaka merak ettim neden yapilmasjn dediğini ondan sordum Yorumla
cnoz54 Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Evet tabi 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Bu zorunlu mu yani Yorumla
hakunamatata_ Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Yapılır tabikide 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Bu zorunlu mu yani Yorumla hakunamatata_ 1 yıl Hayır neden zorunlu olsun partnerin ve sen ikinizde istiyorsanız yapılır istemiyorsanız sizin tercihiniz ben oral seven olarak yaptırmak isterdim Yorumla
Arifde38 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 52% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Elbette yapılır 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Daha ilk birliktelikte? Yorumla Arifde38 1 yıl Yani herşeyin bir ilki var ama erken boşalmaya neden olabilir Yorumla Soran 1 yıl Bu zorunlu mu yani olmasa da olur mu Yorumla Arifde38 1 yıl Zorunlu değil zevk meselesi Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Yapılmasın daha iyii 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Neden Cevap sahibi 1 yıl Saçma soru soruyorsun
Jakabo01 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Yaparsin 0 0 Yorumla
mur_aaat34 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Yapılıyor 0 0 Yorumla
peraaa16 Takip Et Master Yaş: 31 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. İstersen yapılır 0 0 Yorumla
sapkalic Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Yapılmamasına engel? 0 1 Yorumla Soran 1 yıl İlk kez olması Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
Saçmalama ya, bu tamamen size kalmış bir şey.
İyi bari zorunlu falan olur mu diye düşünmüştüm
Seviyorsan yap tabi ne var ki eşin sonuçta ama zorunlu değil tabi anlayış gerekli
İstemiyorsan hiçbir zaman yapma mecbur değilsin.
Çiftlere kalmış yapılır ya da yapılmaz diye yazılı bir kural yok 😂
karşılıklı istege baglı oral sevmeyen erkek yok tur bu arada
Eğer senden bunu isterse sende uygun bir dille istemediğini anlatırsın
oral dan hoşlanmıyor olabilirsin eşin isteyecektir
İlk seferde de olsun diye mi tutturur
yahu niye tuttursun. kasma kendini bu kadar
Yapılır gevşersin daha iyi
Güzel
Sohbet edebilirmiyiz
@Erdem3939 ne müna sebooı
Hiç can sıkıntısı sadece
😃değişir
Neden?
Nasıl neden şart değil o gece ne olursa olur. Gerdeğe girmeyen bile olabilir. Kendi tercihleri
İsterseniz yaparsiniz
Neden olmasın umarım bir gün
istediğini yapabilirsin ;)
Uğursuzluk getirir 😂
Eğer iki taraf da istiyorsa neden olmasın
Bu ne sacma soru ya 😆😆
İstiyorsan yapar veya yaparsin ne var bunda
Size kalmış
Sen yapar mısın
@ByAlfonzo yaptım
İlk gece mi? Öncesinde bir yakınlaşma olmuş muydu
@ByAlfonzo oldu nikahtan sonra beraber olmuştuk
Hala birlikte misiniz
@ByAlfonzo evliyiz
Eminim çok şanslıdır
@ByAlfonzo bence öyle kendisi de öyle düşünüyor zaten hiç bir zaman gerçekten basım agrisa bile basım ağrıyor demedim düşün 😬😬 o beni memnun eder ben onu
Öff çok güzel be. Yaşlarınız kaç
@ByAlfonzo 30
darısı başıma
Eşlerin fantazisine bağlı bir durum
Yapılmasın mı
Yapilmasin
Neden
Zaten mide bulandırıcı iğrenç. Ayrıca ilk seferde olması da ayrı sorun. İnsan hiç utanmaz mı?
Sana yapılsın mı
Hayır
Peki
Çoğunlukla hayir
Neden
Sen yap istersen😃
Ne alaka merak ettim neden yapilmasjn dediğini ondan sordum
Evet tabi
Bu zorunlu mu yani
Yapılır tabikide
Bu zorunlu mu yani
Hayır neden zorunlu olsun partnerin ve sen ikinizde istiyorsanız yapılır istemiyorsanız sizin tercihiniz ben oral seven olarak yaptırmak isterdim
evet
Elbette yapılır
Daha ilk birliktelikte?
Yani herşeyin bir ilki var ama erken boşalmaya neden olabilir
Bu zorunlu mu yani olmasa da olur mu
Zorunlu değil zevk meselesi
Yapılmasın daha iyii
Neden
Saçma soru soruyorsun
Sence
Yaparsin
Yapılıyor