Cinsel Yaşam Romantik olmayan bir eş veya sevgiliyle devam eder miydiniz? Blacksksksk Takip Et Xper 7 Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Sizce romantizm önemli mi? Romantik olmayan bir eş veya sevgiliyle devam eder miydiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Evet romantizm önemli. Ben olmasam da :D 1 0 Yorumla
Hakan5581 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 97% 1 yıl İnsan odun olmayacak abi bir kadına çiçek gibi davranacak. 1 1 Yorumla Blacksksksk 1 yıl Kadın gibi davranması yeterli. Yorumla
Rukama Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Odun olmaz ya kızlardan. Zor yani. Ben romantizm severim 1 6 Yorumla Blacksksksk 1 yıl Oluyor. Yorumla Rukama 1 yıl Oluyor evet ama as sankii. Sen hangi burcsun Yorumla Blacksksksk 1 yıl Balık benn Yorumla Rukama 1 yıl Qhahah belli gözlerinden duygusal olduğun Yorumla Blacksksksk 1 yıl Evet :) Yorumla Rukama 1 yıl Aahah ben de Yengeç Yorumla
Freshçilek Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Ben romantik değilim hatta gereksiz geliyor bana fark etmez 2 0 Yorumla
MrNiko Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Merhabalar Bence önemli ama doğal olarak olmalı böyle yapmacık olarak değil 1 0 Yorumla
Ali-Rıza Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. His olmalı ya o olunca gerisi olur zaten 1 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Odun birisiyle yürümüyor 1 0 Yorumla
Legend_Man_24 Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 78% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 305 cevap paylaştı. Hayır asla 1 0 Yorumla
YamtarPars Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 42% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 893 cevap paylaştı. No. Olmaz. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Evet romantizm önemli. Ben olmasam da :D
İnsan odun olmayacak abi bir kadına çiçek gibi davranacak.
Kadın gibi davranması yeterli.
Odun olmaz ya kızlardan. Zor yani. Ben romantizm severim
Oluyor.
Oluyor evet ama as sankii. Sen hangi burcsun
Balık benn
Qhahah belli gözlerinden duygusal olduğun
Evet :)
Aahah ben de Yengeç
Ben romantik değilim hatta gereksiz geliyor bana fark etmez
Merhabalar
Bence önemli ama doğal olarak olmalı böyle yapmacık olarak değil
Aşırı değilse olur ya