Cinsel Yaşam Kısa kızlar sadece kucakta mı güzel olur? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 010 Kısayım kucaktaym mutluyum 😅😅 Kısa kızlar sadece kucakta mı güzel olur? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
BirTaurus Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl kısa mısın? uğruna ölünür o zaman. kıymetini bilmesi gerekiyor. 1 3 Yorumla Soran 1 yıl 150 kısa sayiliyorsa kısayım Yorumla Soran 1 yıl 47 hayır teşekkürler Yorumla BirTaurus 1 yıl inanılmaz zevk vereceğini düşünüyorum.. her kim varsa çok şanslısın. Yorumla
mayztimes Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 97% 1 yıl Ya kucakta ama havada ayakta kucaktaya da dogyy altta sertce 1 9 Yorumla mayztimes 1 yıl Sert sever misin Yorumla Soran 1 yıl Evet Yorumla mayztimes 1 yıl Sınırın var mı peki Yorumla Soran 1 yıl Grup ilişkiye karşıyım Yorumla mayztimes 1 yıl İzlenmeyi sever misin Yorumla Soran 1 yıl Hayır Yorumla mayztimes 1 yıl Birkaç şey daha sorabilirmiyim Yorumla Soran 1 yıl ? Yorumla mayztimes 1 yıl Burada yazamıyorum kelimeler yasaklı cunku Yorumla
sadecehuzur38 Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Bı de benim gibi fizikli birine denk gelirsen efsane olur 1 4 Yorumla Soran 1 yıl Fizikli derken Yorumla sadecehuzur38 1 yıl Antrenörlük yapıyorum 😅 Yorumla sadecehuzur38 1 yıl İster misin kucak Yorumla Soran 1 yıl Türk kası seviyorum ben Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl ben domalırkende mutluyumm 8 4 Yorumla Biriiştenevarmışki 1 yıl Kime kime Yorumla Soran 1 yıl Evet o da güzel Yorumla Kenank07 1 yıl Doggy en güzeli devamke Yorumla sk_0634 1 yıl Kalın damarlı alıyosan mutlu eder Yorumla
Psikolog_Sedat_K Takip Et Xper 5 Yaş: 29 1 yıl Hem kucakta hem duvarda hem banyoda hem diz çöktürurken 😜 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Ooo 😅 Yorumla Psikolog_Sedat_K 1 yıl Bence seninle tanismaliyiz 😂 Yorumla
muhendisbey38 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 80% 1 yıl Yatakta çok iyi kısa kadınlar 1 27 Yorumla Soran 1 yıl Napiyorlar uzaydan mı gelmislerr Yorumla muhendisbey38 1 yıl Her pozisyonda giriyorlar her hale giriyorlar Yorumla muhendisbey38 1 yıl Dar olduğu İçin güzel inliyorlar Yorumla Soran 1 yıl Sevgilim o yüzden bırakmıyor yani 😅 Yorumla muhendisbey38 1 yıl Güzel inliyorsun diye mi Yorumla Soran 1 yıl Bilmem sebebini söylemedi ama. hic bırakmıyor Yorumla muhendisbey38 1 yıl İliikiye giriyor musun Yorumla Soran 1 yıl Evet ilkim o Yorumla muhendisbey38 1 yıl Onun ilki sen misin Yorumla Soran 1 yıl Hayır o çok yapmış önceden Yorumla muhendisbey38 1 yıl Ams sende mi kaldı Yorumla muhendisbey38 1 yıl Demekki yatakta çok iyisin Yorumla muhendisbey38 1 yıl Neler yapıyorsun ki ona sınırın var mı Yorumla Soran 1 yıl Olabilir kendimi görmüyorum sonuçta 😅😅 Yorumla muhendisbey38 1 yıl Ben fikir vereyim Yorumla muhendisbey38 1 yıl Anal oral hepsini yapıyor musun Yorumla Soran 1 yıl Nedir Yorumla muhendisbey38 1 yıl Sınırın var mı Yorumla Soran 1 yıl Hepsini yapıyorum grup ilişkiye karşıyım Yorumla muhendisbey38 1 yıl Ondandır Yorumla muhendisbey38 1 yıl Güzel yalıyor musun Yorumla Soran 1 yıl Bilmem Yorumla muhendisbey38 1 yıl Boşalıyor mu inleyerek ağzına Yorumla Soran 1 yıl Evet Yorumla muhendisbey38 1 yıl İyi yapıyorsun o zMan Yorumla muhendisbey38 1 yıl Yutuyor musun Yorumla muhendisbey38 1 yıl Gözlerinin içine bakarak zevkle Yorumla
merdem5461 Takip Et Xper 4 Yaş: 34 1 yıl Sadece kucakta değil tezgahta veya masada da iyi gidersin 😂 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Yatakta üzerimde uyuyabilir 1 6 Yorumla Soran 1 yıl Ben Deli uyuyorum ya beni alan yandı 😅 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Benden deli olamazsın Yorumla Soran 1 yıl 90 kilo sevgilimi 47 kilomla yataktan dusurmuslugum var Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sevgilin varsa baybay gülüm Yorumla Soran 1 yıl 🫡🫡 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 🫶 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Zayıfsa, balinaysa değil 1 7 Yorumla Soran 1 yıl 47 kilo balina değil heralde 😅 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Değil ama fitte değil götlü göbekli Yorumla Soran 1 yıl Gobekim yok ki Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ölçüler kaç Yorumla Soran 1 yıl 80B bel 58 kalça 92 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Güzel ölçüler 47 fazla geldi nedense 1.50ye, var mı biri hayatında yavrum Yorumla Soran 1 yıl Sevgilim var Yorumla
C00LRahiP Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 37% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 690 cevap paylaştı. Bence her pozisyon için kısalar daha uygun 1 0 Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı. Minyon tip her şekilde güzel olur 1 0 Yorumla
arascanpolat Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 621 cevap paylaştı. aferin hep mutlu ol 1 0 Yorumla
Alonza97 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Her yerde güzel olur 1 6 Yorumla Soran 1 yıl Başka nerde Yorumla Alonza97 1 yıl Kucakta doggy de ayakta kucakta Yorumla Soran 1 yıl Evet Yorumla Alonza97 1 yıl 185 iri geniş omuzlu düşün kısa kalın aleti var sence nasıl Yorumla Soran 1 yıl Iı ıh atlet olmadı 😂 Yorumla Alonza97 1 yıl Atlet? Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı. seni çok mutlşu etmek isterdim dkkdkdkd 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Mutlu eden var 😅 Yorumla sedomania2 1 yıl ben de isterdim dkdkkd Yorumla
sk_0634 Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 98% 1 yıl Uff beee evire çevire yapıştırcam miss 0 3 Yorumla sk_0634 1 yıl Bu arada içine aldığın da önemli mutluluk için Yorumla Soran 1 yıl Evet Yorumla sk_0634 1 yıl Kalın mı seviyosun? Yorumla
Yakışıklı0763 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 91% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 361 cevap paylaştı. Hani berde hangi kucaktasın 🤣🤣 0 0 Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı. Guzel olur. 1 0 Yorumla
AtılganPonçikMen Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 49% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı. Her zaman avantajlı 0 15 Yorumla Soran 1 yıl Başka ne zaman Yorumla AtılganPonçikMen 1 yıl Seviştikten sonra uyurkende 😅 Yorumla Soran 1 yıl Uyurken mi ilk defa duydum o niye Yorumla AtılganPonçikMen 1 yıl Sarıp sarmalaması kolay oluyor. Komple hükmediyorsun 😃He birde ayakta kucaktada avantajlısınız🤦😅 Yorumla Soran 1 yıl Evet kucak güzel de ayakta durmam sıkıntı boy kısa olunca olmuyor 😅 Yorumla AtılganPonçikMen 1 yıl Erkek ayakta duracak sen ayakları bele dolayacaksın zaten 😃Havada kucak pozisyonuKaç kilosun ki Yorumla Soran 1 yıl 47 Yorumla AtılganPonçikMen 1 yıl Oooo sen tam havada kucaklık sın 😍 Yorumla Soran 1 yıl O yüzden indirmiyor benjmki kucağından 😅 Yorumla AtılganPonçikMen 1 yıl E haklı ben olsam bende indirmem😃 Yorumla Soran 1 yıl Valla bneim de işime geliyor. Normal zamanda da taşıyor beni 😅 Yorumla AtılganPonçikMen 1 yıl Ben kucağımdan indirmiyorum minnak hatunu😃 normal otururken bile kucağıma alırım yanımda oturamaz😅 Yorumla Soran 1 yıl Off o da öyle ya Yorumla Soran 1 yıl Bide temas bağımlısı hiç rahat yok bana Yorumla AtılganPonçikMen 1 yıl Bende de vardır temas bağımlılığı 😍 dokunmadan olmaz Yorumla
kanadalıMen Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 464 cevap paylaştı. Trolcu senii 0 1 Yorumla Soran 1 yıl 🙄 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
kısa mısın? uğruna ölünür o zaman. kıymetini bilmesi gerekiyor.
150 kısa sayiliyorsa kısayım
47 hayır teşekkürler
inanılmaz zevk vereceğini düşünüyorum.. her kim varsa çok şanslısın.
Ya kucakta ama havada ayakta kucakta
ya da dogyy altta sertce
Sert sever misin
Evet
Sınırın var mı peki
Grup ilişkiye karşıyım
İzlenmeyi sever misin
Hayır
Birkaç şey daha sorabilirmiyim
?
Burada yazamıyorum kelimeler yasaklı cunku
Bı de benim gibi fizikli birine denk gelirsen efsane olur
Fizikli derken
Antrenörlük yapıyorum 😅
İster misin kucak
Türk kası seviyorum ben
ben domalırkende mutluyumm
Kime kime
Evet o da güzel
Doggy en güzeli devamke
Kalın damarlı alıyosan mutlu eder
Hem kucakta hem duvarda hem banyoda hem diz çöktürurken 😜
Ooo 😅
Bence seninle tanismaliyiz 😂
1. kucak,
2. diz çökmüş
3. doggy
Yatakta çok iyi kısa kadınlar
Napiyorlar uzaydan mı gelmislerr
Her pozisyonda giriyorlar her hale giriyorlar
Dar olduğu İçin güzel inliyorlar
Sevgilim o yüzden bırakmıyor yani 😅
Güzel inliyorsun diye mi
Bilmem sebebini söylemedi ama. hic bırakmıyor
İliikiye giriyor musun
Evet ilkim o
Onun ilki sen misin
Hayır o çok yapmış önceden
Ams sende mi kaldı
Demekki yatakta çok iyisin
Neler yapıyorsun ki ona sınırın var mı
Olabilir kendimi görmüyorum sonuçta 😅😅
Ben fikir vereyim
Anal oral hepsini yapıyor musun
Nedir
Sınırın var mı
Hepsini yapıyorum grup ilişkiye karşıyım
Ondandır
Güzel yalıyor musun
Bilmem
Boşalıyor mu inleyerek ağzına
Evet
İyi yapıyorsun o zMan
Yutuyor musun
Gözlerinin içine bakarak zevkle
Sadece kucakta değil tezgahta veya masada da iyi gidersin 😂
Yatakta üzerimde uyuyabilir
Ben Deli uyuyorum ya beni alan yandı 😅
Benden deli olamazsın
90 kilo sevgilimi 47 kilomla yataktan dusurmuslugum var
Sevgilin varsa baybay gülüm
🫡🫡
🫶
Zayıfsa, balinaysa değil
47 kilo balina değil heralde 😅
Değil ama fitte değil götlü göbekli
Gobekim yok ki
Ölçüler kaç
80B bel 58 kalça 92
Güzel ölçüler 47 fazla geldi nedense 1.50ye, var mı biri hayatında yavrum
Sevgilim var
Bence her pozisyon için kısalar daha uygun
Minyon tip her şekilde güzel olur
Drnemeden bilemem
aferin hep mutlu ol
Her yerde güzel olur
Başka nerde
Kucakta doggy de ayakta kucakta
Evet
185 iri geniş omuzlu düşün kısa kalın aleti var sence nasıl
Iı ıh atlet olmadı 😂
Atlet?
seni çok mutlşu etmek isterdim dkkdkdkd
Mutlu eden var 😅
ben de isterdim dkdkkd
Uff beee evire çevire yapıştırcam miss
Bu arada içine aldığın da önemli mutluluk için
Evet
Kalın mı seviyosun?
Hani berde hangi kucaktasın 🤣🤣
Yapma yanariz hshx
Mutlu olduğun yerde kal 😄
Guzel olur.
Evet evir çevire
Doggy de de seri hareket edersin
Duvarda daha iyi olurr
Boy kaç
150
Evet kucakta çok güzel oturtuluyorlar
Aferin hep mutlu ol
Her zaman avantajlı
Başka ne zaman
Seviştikten sonra uyurkende 😅
Uyurken mi ilk defa duydum o niye
Sarıp sarmalaması kolay oluyor. Komple hükmediyorsun 😃
He birde ayakta kucaktada avantajlısınız🤦😅
Evet kucak güzel de ayakta durmam sıkıntı boy kısa olunca olmuyor 😅
Erkek ayakta duracak sen ayakları bele dolayacaksın zaten 😃
Havada kucak pozisyonu
Kaç kilosun ki
47
Oooo sen tam havada kucaklık sın 😍
O yüzden indirmiyor benjmki kucağından 😅
E haklı ben olsam bende indirmem😃
Valla bneim de işime geliyor. Normal zamanda da taşıyor beni 😅
Ben kucağımdan indirmiyorum minnak hatunu😃 normal otururken bile kucağıma alırım yanımda oturamaz😅
Off o da öyle ya
Bide temas bağımlısı hiç rahat yok bana
Bende de vardır temas bağımlılığı 😍 dokunmadan olmaz
Trolcu senii
🙄
Bulamadık bi minyon
İyi olur 😘
Doggy