Cinsel Yaşam Büyüklük takıntınız var mı? bIackcatt Takip Et Xper 6 Yaş: 37 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 012 Büyük meme, büyük penis gibi. Büyüklük takıntınız var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 12 kişi beğendi
SwordOfDemocles Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı. B ve c cup meme hem estetik, hem güzeldir. Kamyon tekeri gibi kocaman memenin nesini sever insanlar anlamıyorum. 2 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Penise. var Küçük ise sevgilimden kesinlikle ayrılırım 15 2 Yorumla İstanbullubeyyyy3452 1 yıl 👏👏👏👏 Yorumla Rayan2 1 yıl En az kaç cm olmalı Yorumla
SeyyahÖküz1 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 97% 1 yıl Aslaaa tam tersine küçük memeli küçücük fındık kalçali sıfır basenli incecik bacaklı kadın seviyorum ben 0 0 Yorumla
H-b_a Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 92% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 437 cevap paylaştı. kadınları büyük sevmiyorum istemem de. zamanında birisi vardı büyük olduğu için istemedim. büyük göğüs olgun kadına yakışır. 0 0 Yorumla
sırdaş_adam Takip Et Xper 6 Yaş: 102 , eic 100% 1 yıl Burdan bütün kızlara sesleniyorum büyük göğüs sarkar bizim böyle bi takıntımız yok ideal göğüs iyidir🫣 0 0 Yorumla
Blackkjackk1 Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Büyükte keramet mi var. Büyük olsun büsbüyük ama aldatsın ne dersiniz? ya da dövsün, ilgilenmesin? Ama büyük olsun 0 0 Yorumla
deli_manyağı Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Kalçayı niye es geçtin ki? 😊Geniş büyük olmalı kalça 0 0 Yorumla
Ramço0606 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 94% 1 yıl Çok büyük meme istemem en ideali hentbol topu kadar olacak ele avuca gelecek 0 0 Yorumla
KingNothing01 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Hayır yok istekli partner olsun yeter benim için 0 0 Yorumla
Korayby3434 Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Zeka takıntım var Beyinsizlerle konuşmamaya dikkat ederim. 0 0 Yorumla
külbastı_ Takip Et Bilge Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 732 cevap paylaştı. Buyuk buyuk istiyorum deyip buyuku goruncede almaya korkuyirsunuz aq 😂😂😂 0 0 Yorumla
MasterForBdsm Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 96% 1 yıl Büyük meme takıntım var boobjob için ya da üstüne yazı yazmak için 0 0 Yorumla
Tefix53_ Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 498 cevap paylaştı. Hayır her şeyin küçüğü sevilir bknız bebek, yavru kedi yavru köpek 0 0 Yorumla
Freshçilek Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Buyuk değilse ne yapsın olduğu gibi sevmeli insan 7 1 Yorumla Freshçilek 1 yıl Siz insanı değil memesini kalça penis seviyorsunuz bir de liste yapmış mutlu olamazsınız siz mükemmel misiniz bunu bekliyorsunuz
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Yaa şahsi fikrim bence meme biraz ele gelsin yaaa kadın olduğu beli olsun 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Benim herhangi bir takıntım yok ancak kadınlar o uzvun büyük olmasını çok istiyorlar. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Yani göze güzel geliyorsa boyut takıntısı olmamalı.mesele büyüklükse bu konuda şanslıyım 0 0 Yorumla
arascanpolat Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 621 cevap paylaştı. evet var maalesef ama küçük olsada idare ederim 0 0 Yorumla
ziya070 Takip Et Guru Yaş: 49 , eic 35% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. Hayır takıntım yok. Ama küçük meme tercihimdir 0 0 Yorumla
AtılganPonçikMen Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 49% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı. Büyük meme kalp ben 😍 0 0 Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı. Yok ideal olanı tercihim 0 0 Yorumla
ESKİ_BİR_YARGIÇ Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Ben kadında orantılı hatları severim, 0 0 Yorumla
personel-trainer Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Memeler senin gibi ise sorun yok😋 0 0 Yorumla
leonidas_3 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı. Büyük meme büyük popo 0 0 Yorumla
Barmecide Takip Et Master Yaş: 52 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Büyük meme takıntım var 0 0 Yorumla
Captive Takip Et Guru Yaş: 45 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 505 cevap paylaştı. Minyon takıntım var 0 0 Yorumla
GörkemKural Takip Et Guru Yaş: 36 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 944 cevap paylaştı. Normal her zaman iyidir. 0 0 Yorumla
ManyakBaron31 Takip Et Master Yaş: 56 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Yoo benim ki gayet hem büyük hem kalın 0 0 Yorumla
kanarya001907 Takip Et Master Yaş: 55 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. Çok büyük meme itici orta ve küçük olmalı 0 0 Yorumla
Alonza97 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Kalça seviyorum 0 0 Yorumla
kirazlıyoğurt Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 76% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 307 cevap paylaştı. Büyük meme sevmem 0 0 Yorumla
34Constantine Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Yok. 0 0 Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Hayır yok 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
56Cevap
B ve c cup meme hem estetik, hem güzeldir. Kamyon tekeri gibi kocaman memenin nesini sever insanlar anlamıyorum.
Penise. var Küçük ise sevgilimden kesinlikle ayrılırım
👏👏👏👏
En az kaç cm olmalı
Aslaaa tam tersine küçük memeli küçücük fındık kalçali sıfır basenli incecik bacaklı kadın seviyorum ben
kadınları büyük sevmiyorum istemem de. zamanında birisi vardı büyük olduğu için istemedim. büyük göğüs olgun kadına yakışır.
Burdan bütün kızlara sesleniyorum büyük göğüs sarkar bizim böyle bi takıntımız yok ideal göğüs iyidir🫣
Büyükte keramet mi var. Büyük olsun büsbüyük ama aldatsın ne dersiniz? ya da dövsün, ilgilenmesin? Ama büyük olsun
Kalçayı niye es geçtin ki? 😊
Geniş büyük olmalı kalça
Çok büyük meme istemem en ideali hentbol topu kadar olacak ele avuca gelecek
Hayır yok istekli partner olsun yeter benim için
Zeka takıntım var Beyinsizlerle konuşmamaya dikkat ederim.
Buyuk buyuk istiyorum deyip buyuku goruncede almaya korkuyirsunuz aq 😂😂😂
Büyük meme takıntım var boobjob için ya da üstüne yazı yazmak için
Hayır her şeyin küçüğü sevilir bknız bebek, yavru kedi yavru köpek
Buyuk değilse ne yapsın olduğu gibi sevmeli insan
Siz insanı değil memesini kalça penis seviyorsunuz bir de liste yapmış mutlu olamazsınız siz mükemmel misiniz bunu bekliyorsunuz
Meme biraz ele gelecek kalça da büyük olabilir
Yaa şahsi fikrim bence meme biraz ele gelsin yaaa kadın olduğu beli olsun
Benim herhangi bir takıntım yok ancak kadınlar o uzvun büyük olmasını çok istiyorlar.
Yani göze güzel geliyorsa boyut takıntısı olmamalı.
mesele büyüklükse bu konuda şanslıyım
Yok, gözümü doyurması bedenimi doyurması yeter
Buyuk meme evet 😬
evet var maalesef ama küçük olsada idare ederim
Hayır takıntım yok. Ama küçük meme tercihimdir
Büyük meme kalp ben 😍
Ben büyük göğüs bayılıyorum
Yok ideal olanı tercihim
Ben kadında orantılı hatları severim,
Memeler senin gibi ise sorun yok😋
Büyük meme büyük popo
Minik meme takıntım var