merhaba ben 18 yasındayım ve 1 hafta önce 9 aydır ilişki sürdürdügüm oldugu cocukla ilk kez cinsellik yasadım bu benim ilk kez yapısımdı ve korkularım vardı eger yaparsak seni asla bırakmam falan demisti ben de inanmıstım seviyordum ama sevgilim yaparken korunmadı hamilelikten şüpheleniyorum iki hafta gecsin kan testi vercem şüphemi sevgilime söylediğimde baska bi bahane bulup benden ayrıldı eger hamileysen paranı atarım dedi onu rezil etmek istiyorum fotografını ve yaptıklarını anlatan bi fotokobi çıkartsam ve tüm komşuların kapısının önüne koysam çok mu abartmıs olurum
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
"Bir zulme engel olamıyorsanız onu herkese duyurun" Hz. Ali
Ya 😂😂 hiç bu kadar gülmemiştim. Sence hz Ali bunu mu kastetti
@Pastelli Evet
Firdevs yoreoglunun Peykere dediği gibi sana aptal aptal demek istiyorum şu an.
herkes ilk hayatını yaşıyor ve hatalar olabilir ben de cok pismanım zaten sence fotokopiyi cıkartıp onun tüm apartmanına dagıtmalı mıyım
Evet tabii ki hiç birimiz mükemmel ve hatasız değiliz o işin sakasiydi. Hayır kesinlikle böyle bir şey yapma çünkü yine en çok üzülüp yaralanan da sen olursun yaşın daha çok küçük ve umarım ki hamile değilsindir.
Erken hamilelik testi oluyor onlardan al adetinden bes gün önce yap o ön sonuç veriyor sonra yine istersen kan testi de verirsin sonuca göre
Sen sacmaliyosun, yapmissin bi cahillik hala uzatma derdindesin. Birak ne hali varsa gorsun sende ders al. Erkekelre bu konuda guvenme.
Kıyamam kuzu korkma dr kuzenim var sorarım içini rahat tut kötü bisi olmadı
Buluruz bi yol doktora da sorarız yaz bi
benim doktora soracak bi olayım yokki kan testi yaptırcam pozitif çıkarsa aldırcam hem sorum bu değil niye anlamıyonuz
İntikam mı
Resimleri var mı
Bence dağıtma zaten o bu kötüliğini ilerde yaşayacak
Sana tecrübe oldu
canım valla siz harbi malsınız evlenmeden verirsen öyle ortada patlak kalırsın işte Artık erkekler sana bacım gözüyle bakacak.
awk uygulamasını kelimeleri yanlış çevirdi.
o eskidendi aptal magara adamı modern ol biraz kimsenin sikinde değil bakire olup olmamamk
🤢 canımsın bakire dururken içine defalarca başkasının boşaldığı bir kadını kim alır bu kafanla seni skn çok olur.
Baştaki kelime kanka
Ben bu uygulamanın çevirisinin skm
Tanımışın işte elemanı, çok seviyorum deyip topuklamış, bunlar böyledir
ne kadar safsınız ya hemen inanıyosunuz ya bi de asla bırakmam evleniriz gibi şeylere
Çok abartmış olursun ve konu evliliğe gelse ikiniz de rezil olursunuz
Sakin ol öncelikle. Test kitleri satılıyor eczanelerde. Dene gör. Sorumluluk almaktan korkuyorsan bir daha da güvenmediğin biriyle ilişkiye girme. Sana bir ders olmuş
Sen nasıl çıkacaksın sonra işin içinden?
o etimesgutta oturuyor ben çayyolunda benim evimi bilmiyor cayyolu büyük yer ve ortak hic bi tanıdıgımız yok niye işin içinden çıkamayım ki
Bende çayyolunda oturuyorum fakat etimesgut yakın yani
Nerden buluyorsunuz böylelerini ya
Garip hamile olmasan bile hamşleyşm de
Bi bak kesin hamileysen bakacak sana
Harbi slk misin bu kadar 😂
Sende rezil olursun o Zaman
Rezil etmen iyi olur intikamını al
Sen rezil olursun mikmis geçmiş oğlan derler
Bana tecavuz etti desen hayati kayarr
Kes or.. pu
O da seni ifsa etse ne yapacaksin
Mantıklı
Adamın dibiymis ama
Ben sahıp cıkarım sana.. bırak gıden gıtsın
Ortadami kaldin
ortada kalmadım en fazla aldırırım hamileysem sadece asla bırakmam deyip terk etmesi zoruma gitti
Ailen var mı
Yokk az bile
Neden korunmadı