Evlenince çok sorun olmuyor ilk ilişkilerde sıcaklık ten kokusu zevk heyecan arzu derken dediğin gibi çabuk boşalırdım
Zamanla süreyi okadar arttırdım ki 1 2 saati geçmeye başladı bu kez kendisi de boşalmaya başladı sonra kader de ayrılık oldu ayrıldık ve 4.5 senedir cinsel birliktelik yaşamadım nasip yeniden bir evlilik olursa yeniden sahalara döneriz
Geç boşalma yöntemi de o sırada çimdik atmak muhabbet etmek vs dikkat dağıtıcı şeylerle sakinleşmek veya ilk veya ikinci boşalmayı hızlı yapıp üçüncü boşalmanın doğal olarak çok geç gelmesi ile zamanla alışmak zaten 4 ten sonra boşalma olmaz birde inmezse onu değil beni bile ağlatırdı çünkü gelmiyor birde sakinleşemiyorsun hızlanıyorsun yok yavaşlıyorsun yok değişik bir baga giyiyor olay 😅
Uzun süredir yapmadığım için oldu olabilir Onun dışında buna yalan çok yok ya sonuçta durum ortada. Önemli olan bunun üstesinden partneriyle beraber gelebilmeli yoksa eğer yanlış kişi hayatında ise ya da tek gecelik ilişki ise erkeğin özgüveni yerlerde sürünür önemli olan doğru kişi ile üstesinden gelmek
+50 kadinla cinsel birlikteligim olmustur. Oyle birsey demedim. Erkek buna bu kilifi buluyorsa agir ozguvensizdir. Ya uzun sureli birikim soz konusudur , ya psikolojik sadece ona odaklidir , ya masturbasyonu siklikla yapiyordur o donem ya da kontrollu olmasini bilemeyebiliyordur. Cok hislandimda erken bosaldim vs demek budalaliktir
Erkenden kastınız ne acaba 2 3 dakika normal olarak geçiyor çünküüü fkfkfk. Garibim erkekler ne kadar çok sorunları var hepsinin altından kalkmak durumundalar. Çok arzuladım senii
Erken boşalma bir hastalık. Sebebi genç yaşlarda ilişkiden uzak kalmak. Hep kuru mastürbasyon yapılır ve ıslak yumuşak bir şeye girince erken boşalma olur.
Ben de durum farkli. Erken bosalma durumum en az 5 dk falan. Bu 15 dk lara çıkabilir. Eğer kiz çok güzelse o an çok istekli yapıyorsa vajinasi da çok sicak ve darsa bir dk da sürdüğü oluyor. Yani kadinin iyisi erken bosalttirir 😅