Cinsel Yaşam Niye bu kadar olgunlara taktım anlamıyorum? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 012 20'lik bir çıtı pıtı olarak olgun erkeklere takıldım bu aralar, normal mi? Azgınlıktan mı? Güncellemeler1 yıl Olgunlarım 🥰😍 Niye bu kadar olgunlara taktım anlamıyorum? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 12 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. büyüyünce geçer 0 0 Yorumla
Dépaysement_ Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Yok canım. Babanız çorap takmış alayınızın o nedenle 2 2 Yorumla Soran 1 yıl Demek baban sanada takmış Yorumla Fukibaba 1 yıl Babuş😅 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Çok çekiciler bence olgun erkekler 8 9 Yorumla lasttime1903 1 yıl Kaç yaş için diyorsun Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 30 45 arası Yorumla lasttime1903 1 yıl Bul beni öyleyse Yorumla joeblack_ 1 yıl Sadece cinsellik olacaksa her iki taraf için de güzel ama ilişki olacaksa kuşak farkı çok problem oluyor Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @joeblack_ evet haklısın Yorumla joeblack_ 1 yıl Yine de her fani bir defa tatmalı bunu diyorum 😀 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ahahah bence de Yorumla Soran 1 yıl 🤭🤫 Yorumla alfa__erkek 1 yıl çıtırlar çok daha çekici ve Seksi Yorumla
SilentWolf Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Yani belki bulunduğun çevredeki insanlar hep çocukça hataları yaptığı için sana daha mantıklı geliyor olabilir 1 0 Yorumla
oddspoint Takip Et Guru Yaş: 47 1 yıl Yanlız değilsin yeni nesilin çoğu seninle aynı durumda kendi yaşıtlarınız size kıymet ve değer vermedikleri için. Olgun erkek seviyorsunuz. Tecrübeyle sabit 😂 1 1 Yorumla oddspoint 1 yıl Genişlerin çoğu öyle normal 😀😀 Buda benim işime yarıyor seviyorum gençleri Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Olgunlar işini iyi yapar ondan acemiler tat vermez 0 0 Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı. 8stek ve beklentilerini bulmandan kaybskli olabilir. 0 0 Yorumla
PATRON79 Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 98% 1 yıl zevk meselesi ayakkabı köselesi. ne var bunda yap o zaman kime ne 0 0 Yorumla
Urtlantosx Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Peki bir olgunla günah dolu birkaç saat yaşamak için 20k versene dersin 0 0 Yorumla
OpınHaymır Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Çılgın bakire hadi 2 posta at bırak elimdeki telefonu 0 0 Yorumla
Obsesifpsikolog Takip Et Yoda Yaş: 39 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 553 cevap paylaştı. Normal bence ama azgınlıktan da olabilir 😄 her iki durumda bize yarıyor 😉 0 0 Yorumla
-MAYK Takip Et Guru Yaş: 38 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 341 cevap paylaştı. Belkide seni mutlu edecek erkek olgun erkektir güzelim. Olamaz mı 1 0 Yorumla
devilish_humanity Takip Et Master Yaş: 45 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı. genelde cogu kız senın gıbı bende cok karsılasıyorum 0 0 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı. Normaldir. Çoğunuz öylesiniz. 1 0 Yorumla
KingNothing01 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Azgınlıktandır 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 1 yıl Ben de senin gibi çıtırlardan hoşlanıyorum hemde çok. çıtır görünce içim gidiyor 0 0 Yorumla
Tendenönceruh Takip Et Master Yaş: 47 , eic 33% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Psikolojik bir durumZamanla düzelir 0 0 Yorumla
gacar4886 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 33% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Kaç yaşındakiler seni mutlu ediyor 🙄 0 0 Yorumla
Wycombe Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 42% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 654 cevap paylaştı. İçindeki isteklerden olabilir bilemedim. 0 0 Yorumla
Bravissimo Takip Et Master Yaş: 39 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,3b cevap paylaştı. Baba sevgisi eksikliği 0 0 Yorumla
elaa988 Takip Et Xper 5 Yaş: 24 1 yıl Ben yazdım sandım bi an 😀 2 1 Yorumla Professore 1 yıl 😂😂 Yorumla
ateslialper06 Takip Et Master Yaş: 29 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Psikolojin bozuk ondan 0 0 Yorumla
bfbfatih Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 759 cevap paylaştı. Libido sorunu 0 0 Yorumla
Professore Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 40% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Normal 😂 0 0 Yorumla
olgun1kisii Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. 😂😂😂 0 0 Yorumla
cakir2607 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Normal fazlasi zarar 0 1 Yorumla cakir2607 1 yıl Ne istiyorsun Yorumla
magnumelegant Takip Et Master Yaş: 40 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Normal 1 0 Yorumla
xsarinx Takip Et Master Yaş: 57 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Niye acep 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
56Cevap
büyüyünce geçer
Yok canım. Babanız çorap takmış alayınızın o nedenle
Demek baban sanada takmış
Babuş😅
Çok çekiciler bence olgun erkekler
Kaç yaş için diyorsun
30 45 arası
Bul beni öyleyse
Sadece cinsellik olacaksa her iki taraf için de güzel ama ilişki olacaksa kuşak farkı çok problem oluyor
@joeblack_ evet haklısın
Yine de her fani bir defa tatmalı bunu diyorum 😀
Ahahah bence de
🤭🤫
çıtırlar çok daha çekici ve Seksi
Yani belki bulunduğun çevredeki insanlar hep çocukça hataları yaptığı için sana daha mantıklı geliyor olabilir
Yanlız değilsin yeni nesilin çoğu seninle aynı durumda kendi yaşıtlarınız size kıymet ve değer vermedikleri için. Olgun erkek seviyorsunuz. Tecrübeyle sabit 😂
Genişlerin çoğu öyle normal 😀😀 Buda benim işime yarıyor seviyorum gençleri
Olgunlar işini iyi yapar ondan acemiler tat vermez
8stek ve beklentilerini bulmandan kaybskli olabilir.
zevk meselesi ayakkabı köselesi. ne var bunda yap o zaman kime ne
Peki bir olgunla günah dolu birkaç saat yaşamak için 20k versene dersin
Çılgın bakire hadi 2 posta at bırak elimdeki telefonu
Normal bence ama azgınlıktan da olabilir 😄 her iki durumda bize yarıyor 😉
Belkide seni mutlu edecek erkek olgun erkektir güzelim. Olamaz mı
Sen biliyorsun cevabı ama azgınlıktan olsa tercih yapmazdın
24 yaşındayım hiç yaşıtım bana yürümedi niye bu kızlar böyle ya
genelde cogu kız senın gıbı bende cok karsılasıyorum
Normaldir. Çoğunuz öylesiniz.
Azgınlıktandır
Azgınlık başına vurmuş
Hayır azınlıkla alakası yok.
Yoo normal.
Boy kilo kaç
Zevkler renkler normaldir
Ben de senin gibi çıtırlardan hoşlanıyorum hemde çok. çıtır görünce içim gidiyor
Psikolojik bir durum
Zamanla düzelir
zevkini biliyorsun ondandirrr
Kaç yaşındakiler seni mutlu ediyor 🙄
22 uyarsa gel. Djwjskakaak
İçindeki isteklerden olabilir bilemedim.
Ya bir sal milleti istekli kuduruk.
Baba sevgisi eksikliği
Ben yazdım sandım bi an 😀
😂😂
Psikolojin bozuk ondan
Hastasın demek oluyor bu
33 yaş olur mu?
Kac yaşındakiler
Gel gör konuş 🔥
İg dunyaagir34
Libido sorunu
Normal 😂