Eşimle aram iyi ama konuşmasını istemediğim bir eski arkadaşı var, uzak durmasını istiyorum. Ne yapmalıyım?

Ben 1 hafta annemlere geldim İstanbul’a normalde Sakarya da yaşiyorum. Eşim önceden birşeyler kullaniyordu bu sene çok kavga ettik bariştik her şey yokunda benim için iki iş birden yapiyor aramiz iyi. 3 ay önce kavga ettiğimizde o adama gitmişti bende aramiştim adama sormuştum eşim geldimi diye sonra cinsellik konusu acildi eşini aldatiyormuş falan bende eşim cinsellikte iyi değildi bana yaklaşmaz bile 31 daha çok seviyor dite düşünüyorum bazen dedim ama o gün konuştum tek sonra eşim eve geldi konuşmadik daha.. neyse ondan sonra adam bana bugin mesaj atti tehdit etti beni eşim o adami aramiş pazartesi beni almaya gelicek o adama demişti karin bana dediki senden uzak durulmam kazim ben pazartesi geliyorum yanına uğricam yasak kpymamam rağmen. Adam da beni tehdit etti gelsin asil ben eşine anlatayimde neler konuştum o karar versin kimden uzak olucak adam bana takti.. hem eşime sinirliyim hemde böyle durumdayım ne yapmam lazim ….
Eşimle aram iyi ama konuşmasını istemediğim bir eski arkadaşı var, uzak durmasını istiyorum. Ne yapmalıyım?