Ben 1 hafta annemlere geldim İstanbul’a normalde Sakarya da yaşiyorum. Eşim önceden birşeyler kullaniyordu bu sene çok kavga ettik bariştik her şey yokunda benim için iki iş birden yapiyor aramiz iyi. 3 ay önce kavga ettiğimizde o adama gitmişti bende aramiştim adama sormuştum eşim geldimi diye sonra cinsellik konusu acildi eşini aldatiyormuş falan bende eşim cinsellikte iyi değildi bana yaklaşmaz bile 31 daha çok seviyor dite düşünüyorum bazen dedim ama o gün konuştum tek sonra eşim eve geldi konuşmadik daha.. neyse ondan sonra adam bana bugin mesaj atti tehdit etti beni eşim o adami aramiş pazartesi beni almaya gelicek o adama demişti karin bana dediki senden uzak durulmam kazim ben pazartesi geliyorum yanına uğricam yasak kpymamam rağmen. Adam da beni tehdit etti gelsin asil ben eşine anlatayimde neler konuştum o karar versin kimden uzak olucak adam bana takti.. hem eşime sinirliyim hemde böyle durumdayım ne yapmam lazim ….
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
1 yılMahremi kalmamış bir ilşkinin kimseye faydası olmaz. Kurulan her içki sofrasında senli muhabbetler dönüyor sda olabilir. Yoksa adsm durup durur iken sana neden kafayı tsksın. Ve sohpetimiz ve cinsel konulara da girdik deyişin çok vahim. Elbette bu tarz sohpetlerin bir bedeli de olacak. Bir bir kaydetti ve eşinize göstermekle tehdit edip, senin ile istediği gibi yatmayı da deneyecektir. Korkunun ecele faydası yok. Bekleyip göreceksiniz. Bakalım ne olacak?
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
33Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılKimseden korkma git annenin evine. Kocan seni arasi dursun. Ararsa goster mesaji deki ben seninle yasamk istemiyorum. Beni muhatap ettigin insanlara bak. De. Bi dahada geri donme. Kimsenin seni ezmesine izin vermemelisin
00 Yorumla
1 yılGerçekse, burada zaman kaybetmek yerine karakola gidip tehditten dolayı şikayette bulun. Senaryoysa çok izlenecek bir film olmaz.
11 Yorumla
Soran1 yılŞikayet edersen ne olur ki ozaman patlamammi sence
- Cinsel Yaşam konusunda 6,8b cevap paylaştı.
1 yıltamda sen nasıl bır başka erkle cinsel konuya gırıp sohbet edıyorsunkı bıde esınle ozelını paylasıyorsun
12 Yorumla
Soran1 yılBüyük hata yaptim canım çok yanmişti elim birakip gitmişti çünkü mal almaya ben tek sana geldimi nerde dite sordum ama adam bana takti
- 1 yıl
evet takmış senı seneden bırakmaz tabı bırakırsa
- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
1 yılYani ondan bu kadar çekinmene gerek yok ona ne anlattın ki seni onunla tehdit ediyor bence kocana anlatamaz çünkü kendi kendini de yakmış olur
011 Yorumla
Soran1 yılKocami çok seviyorum eşim birşeyler kullandimi diye merak ettim ve anlattim oda eşini aldattiğini dedi sorma ben eşime sinirden bana bi gecelik bile alip giyin demez ben istekliyim o geriden 31 daha hevesli gibi dedim çok pişmanim ama tek o gündü başka konuşmadim
Soran1 yılBende öyle düşünüyorum ama bilemedim korkuyorum
- 1 yıl
Bence gereksiz yere evham yapıyorsun eğer sadece bunu anlattıysan bununla ne yapabilir ki kocana anlatsa dahi problem olmaz yani burada sadece içindeki sıkıntıları anlatmışsın sadece buysa hiç korkma bence
Soran1 yılBenim eşim için büyük sorun ola bilir arkasini kesip adami aradiğimda da
- 1 yıl
Yok yok merak etme bence buradan hiçbir şey çıkmaz o yüzden sakın sakın böyle bir şeyden korkup adama teslim olma
Soran1 yılOlurumuyım hiç benim sinir olduğum şey eşime ben konuşma o adamla diyorum adami arayip eşim senle konuuşmami istemiyor ama pazartesi İstanbul’a geleceğim yanına demesi
- 1 yıl
Yani eşin biraz patavatsız biri seninle onun arasındaki konuşmaları ona yansıtması tabii ki saçma sinir bozucu bir şey ama gene ne olursa olsun kafana takma yani
Soran1 yılÇok gerginim olay patlarsa fena olay olur ve sinirliyim eşime aramizdaki şeyi nasil anlatir ne ayak bu ya ben varken her şey yolunda ben yokken değil
- 1 yıl
Yani eşine karşı gergin olman normal çünkü eşler arasındaki muhabbetlerin üçüncü kişilere yansıması normal bir şey değil
Soran1 yılEvet beni hayal kırıklığına uğratti..
- 1 yıl
Haklısın anlıyorum seni istersen özelden devam edelim buradan baya uzadı çünkü
sende de g0t kaşıntısı varmış bu meselde. lakin böyle içen eden tiplerle evlenirseniz sonu böyle olur
08 Yorumla
Soran1 yılKocami çok seviyorum eşim birşeyler kullandimi diye merak ettim ve anlattim oda eşini aldattiğini dedi sorma ben eşime sinirden bana bi gecelik bile alip giyin demez ben istekliyim o geriden 31 daha hevesli gibi dedim çok pişmanim ama tek o gündü başka konuşmadim
Soran1 yılBenim kocam sabahdan akşama kadar calişiyor iki işde birden beni mutlu ede bilmek için herşeyi yapiyor ama adamdan uzak dur dememe rağmen evde ben yokken adami arayip eşim senle konuşmami istemiyor demesi çok kötü ve yanına uğramak istemesi beni hayal kırıklığına uğratti
Soran1 yılİçmiyor aslinda aramiyor da ama neden şu an böyle yapiyor anlamiyorum biz çok kavga ettiğimizde aliypr mali
Soran1 yılBaşka almiyor
Soran1 yılİşte eşimde çok sinirli aşiri gemde oiskopatlik var gerginim çok
Cinsel Yaşam konusunda 936 cevap paylaştı. Özel durumları başkasına açmamak lazım geldiğini anlamış oldun böylece
13 Yorumla
Soran1 yılVok büyük hataydi adam bana takti fena
Soran1 yılAz önce gene yazdı
Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Ee sen eşinin arkadaşı olan biriyle bu konulara neden giriyorsun ki al başına belayı
14 Yorumla
Soran1 yılBilmiyorum çok büyük haya karisini aldatiyormuş sonra eşim çekti gitti o gün onun yanına ben tek yanındaki diye sordum bir şey aldi mi diye sonra işte haber etti şimdi gitti dln derken konu acildi böyle adam ondan sonra kaç kez aradi kocami şimdi benim kocam söz verdi asla uğramam yanına fiye ama adami aramiş birde üstüne eşim senden uzak durmami söyledi demiş
Soran1 yılAdam bana takti bana az önce gene yazdı
- Cinsel Yaşam konusunda 381 cevap paylaştı.
1 yılSen ne biçim kadınsın o ne biçim erkek onun arkadaşı ne biçim güzel kardeşim senin sonun mezar olacak onun hapis
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 5,5b cevap paylaştı. Bakma teline mesajlarına bir sey yapamaz korkma.
04 Yorumla
Soran1 yılBende öyle yapiyprum ztn inşallaj eşim gitmez yanına dua edin ya
Soran1 yılPatlicam ben herşeyi analtir kocama ve belki mal alir bilemedim
1 yılSen niye elin adamını arayıp derleşiyon ki
Dalga mı geçiyorsun08 Yorumla
- 1 yıl
Bunu eşine anlatma
O da anlatacak olsa bile şantajlarina kapılma
Seni özel hayatın gizliliğini ihlalden savcılığa şikayet edicem de,
Bidhaa uğraşamaz senle
(Bu arada o sana eşini aldattığını anlatırken zarf atıyordu aslında , sen de keklik gibi düştün)
Soran1 yılÇok pişmanım sorma ya
Soran1 yılEşime sinirliyim uzak dur dememe rağmen adami arayip senden uzak durmami istedi demesi
Soran1 yılVe yanına gitmek istemesi.. beni çok sevdiğini söyler birde herşeyi yapar bu ne anlmadim
- 1 yıl
Neyse olan olmuş
Ne olursa olsun, eşin patavatsizlik da yapmış olsa başkasıyla paylaşma
Ve HİÇBİR erkek sana , sen onlara bu şekilde yaklaşırsan normal davranmaz. Senden faydalanmak ister
Soran1 yılNe yapmam lazim sence
- 1 yıl
Gel anlatayım
Cinsel Yaşam konusunda 818 cevap paylaştı. Tam anlamadım adamla cinsellik mi konustjn esjn hakkında mi konustun
112 Yorumla
Soran1 yılBenim ve eşim hakkında ama ondan önce tek eşimin yerini öğrenmek istedim
Soran1 yılAnnem sessiz kal dedi ortalık karişiyor adam az önce gene yazdı bana
Soran1 yılAdam bana takti
Soran1 yılBana takti çok korkuyorum aram acilcak eşimle kötü şeyler olursa korkuyorum bana fena takti yazıp duruyor bilmiyorum ne yapayim
Soran1 yılE ne yapmam laziö peki bilmiyorum
1 yılSen kocanın arkadaşı ile yanyana gelirsen o adam sana çakar sende kuzu kuzu altına yatarsın
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 695 cevap paylaştı. Ovvv çok karışık olabildiğince uzak dur... Zamanaa yay
00 YorumlaMerhaba ben jinekologum bana sormak istediğin soru var mı
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılEe mahremini sırrını bir başkasına anlatırsan o sir esaretin olur
Yani bunu sen kendin oluşturdun00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılelinin arkadaşı alacak kafaya koymuş. sende belliki isteklisin
020 Yorumla
Cevap sahibi1 yılolsun , almış sinyali. sen zaten mağdursun, o konuda açsın. oda değerlendiricek
Soran1 yılDeğilim önceki şeyi anlatmiştim ondan sorma yalniş bir şey yapmadim asla
Cevap sahibi1 yılyapmadın. ama açsın 🤷♂️
Soran1 yılDeğilim tabikide kocami çok seviyorum
Cevap sahibi1 yılsevmen ayrı.. ama bişeye aç olman ayrı. anladında beni , neyse
Soran1 yılDeğilim aç sinirden söylemiştim ozaman sinirim çok bozuktu ama şu an eşimin o adami arayipta eşim uzak durmami istiyor demesi ve ona gitmek istemesi saçma değilmi benim için iki iş birden yapiyor hemde
Cevap sahibi1 yılsöylenirmi hiç öyle. eşinde dangoz. garip yani.. ama sende elin adamına bayağı bir isterik kadın imajı çizmişsin.
Cevap sahibi1 yıladamda seni kocanın istediğin gb s mediğine kanat getirmiş demekki.. ayrıca kocan adama kimblir hakkında daha neler anlattı yatk hayatınla ilgili
Cevap sahibi1 yılayrıca aç ve azgınsın. bunuda itiraf etmende bi sakınca yok
Soran1 yıl1,5 yaşinda coxuk var boşanmü diyorsun yani
Cevap sahibi1 yılhayırrrr.. ama eşini kontrol et. ona buna gevezelik yapmasın. senide anlatmasın. yoksa seni gördükleründe elin adamları hallenir
Soran1 yılBilmiyorum artık
Cevap sahibi1 yılnerden buldun bu adamı. geveze adamı.
Soran1 yılOfiste taniştik
Cevap sahibi1 yılbide şu var.. olaki birine vereceğin tuttu.. sokaktan geçen tanımadık birine ver ama eşinin arkadaşınla sakın. sakat işler
Soran1 yılYa aşka vermem adama kocami sordum ilk sonra evde tek kalimca bir kaç kez eşim hakkında konuştuk bu konuda acildi ve bana sende şu an eşini aldatiyprsun dedi
Cevap sahibi1 yılama kocam yapmıyor 31 bile daha cazip demişsin. napsın adam🤷♂️
Soran1 yılÇok sinirden dedim
Cevap sahibi1 yılsinir minir. admın şyi klkmış işte. bide kocanada sormuştur seni. kocan zaten geveze, ne var ne yok anlatmıştır
- Cinsel Yaşam konusunda 340 cevap paylaştı.
1 yılEski arkadasi erkek mi
12 Yorumla
Soran1 yılEvet
- 1 yıl
O adam seni götürür demedi deme
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılO adam ne istiyor şimdi yani
045 Yorumla
Soran1 yılBana takti anlamadim gitti
- 1 yıl
Seninle cinsel mi istiyor yani
- 1 yıl
Bide sen ona tam olarak ne anlattın söyleyebilir misin
Soran1 yılEvet adam bana takti yoksa bana demişti senin kocanla ne işim olur o asla aramazdi hiç kocami bu mesele olduktan sorma aramaya başladi
- 1 yıl
Tamam da sen ne anlattın bu adama işte?
- 1 yıl
Yani doğru mu anladım sen istekliyken eşin sana yanaşmıyor mu yani? Bunu mu söyledin
Soran1 yılEvet 5 kez öyle oldu tartişmiştik ve genelde ben istekliydim hep 31 daha hevesli gibiydi ve bana bir kez olsun bunu al üstüne göriö demedi bende çok sinirle bunalri anlattim ama asla adamla yalniş birşeyler konuşmak değildi kafamdaki
- 1 yıl
Ee peki bu kadar istek varken boşanırsan ne olucak?
Afedersinde eşinde yani nasıl bi adam böyle karısını bu kadar ihmal etmemeli yani her erkeğin hayalidir bence istekli bi eş seninki senin farkında değil bence - 1 yıl
Peki bu adamı reelde falan görüyor musun?
Soran1 yılYok ya adami tek bir kez evlenenden önce gördüm tipsiz şişko bir şey ya
Soran1 yılBen güzelim fiziğimde iyi çocuk var 1,5 yaşinda kocam kiymetimi bilmiyor bazen ama iki iş birden calişiyor benim için herşeyi yapar över sever nebilim ama bazen dişariya gidince de başka kadına bakar ama şuanda böyle durum var anlamiyorum demekki bu adam beni sevmiyor ama kendini aprcaliypr ben mutlu olayim diye
- 1 yıl
Nolursa olsun yaa bi erkek karısını yatakta istekli bırakmamalı
Soran1 yılOrasi öylede şu an sorun daha büyük bence
- 1 yıl
Bu adamın mesajlarına falan bakma yaa cevap verme boş ver bas engeli eşinede gerekirse resti çekiceksin
- 1 yıl
Görüşürsen ben yokum de
- 1 yıl
İçiceksende evinde yanımda iç de
Soran1 yılBilemedim eşim arkamdan iş çeviriyor görmüş oldum beni ciddiye almiyor demekki sevmiyor dediği givi oysaki gecesini gündüz ediyor
Soran1 yılDemekki boşanmak lazim 1,5 yaş çocuk da var hayal kırıklığı resmen.. diğer adamla asla cvp vermem ztn kardeşim herif
- 1 yıl
Eee istekliyim diyosun eğer boşanırsan daha kötü değil mi
Soran1 yılşu an bunu düşünemiyorum gerçekten. Eşimle sadece normal aileler givi mutlu olmak istiyorum
- 1 yıl
Eşin şu an nerede
Soran1 yılSakarya evimizde bende İstanbul’da annemlerdeyim
Soran1 yılAdam bana mesaj şöyle atiyor: Bugün Neco aradı benden uzak durmasını söylemişsin ben neyaptim bilmiyorum ama pazartesi yanıma gelicek ona konuşulanları annaticam kimden uzak durması gerektiğine Neco karar versin
Soran1 yılŞu mesaja bak bi ben karisiyim bana yazdığı şeye bak hele benim eşimin o adami arayipta bunu demesi
- 1 yıl
Eşin biraz saf galiba
- 1 yıl
Bide şu herif kimse hiç bişey yapamaz merak etme sen kendini hertürlü ispatlarsın aynı mesajlar sendede var çünkü
Soran1 yılVar biraz ama genede bunu neden der.. ben ona yasak koymadimöi konuşmamasi için.. ayrıca oda bi arkadaşim hakkında yasak koydu asla birdaha konuşmadim
Soran1 yılEşime bir şey anlatmaz diyorsun öylemi
- 1 yıl
Hiç bişey anlatamaz merak etme içini ferah tut sen ama bişey yazarsa sana sakın cevap verme
- 1 yıl
Öyle anlatmak o kadar kolay değil o iş öyle kadın tehdit etmeye benzemez
- 1 yıl
Onun amacı senden faydalanmak işte az çok anlamışsındır
Soran1 yılAynen öyle pislik iğreniyorum ben kötü bir şey yapmadim kocami asla aldatmam çok seviyorum dünayalar güzel kizimiz var… ama eşim neden sirtimdan vururcasina adamla konuşmasini yasakladığım halde konuşuyor ve karım uzak durmami istediği diyor anlamiyorum
Soran1 yılSanaldan geceye kadar iki işde birden calişiyor öüşteri hizmetleri olarak ve bana çok iyi herşeyi yapiyor benim için
- 1 yıl
Adamı bırak içki konusunda kısıtlama çok gerekirse evde içsin ama yanında olsun
Soran1 yılİçki değil madde birakmişti ama bilmiyorum onun için gidiyor demekki
- 1 yıl
Oooo o kötüymüş yaa
- 1 yıl
Dm kutum açık bu arada istediğin zaman dertleşebiliriz
- 1 yıl
Onu bırakmalı bence
- 1 yıl
Uyudun mu?
Soran1 yılYok burdayim iyi değilim hiç
- 1 yıl
Müsaitsen sesli konuşabiliriz?
- 1 yıl
Bu arada kaç yaşındasınız eşin sen bi de o herif
- 1 yıl
Korkmayın lütfen iyi gelicek Merak etmeyin isterseniz beni engelleyebilirsiniz hem bileyorsunuz bunu
- 1 yıl
Peki siz bilirsiniz
Tek suçlu sensin kusura bakma
01 Yorumla
Soran1 yılEşim için tedirgin olmuştum aradim nerde diye almisi mal diye 3 ay oluyor … ve şu an eşim ben yasakladığım halde adami arayip eşim yasakladı pazartesi uğricam yanına demesi
- Cinsel Yaşam konusunda 603 cevap paylaştı.
1 yılCinsel ne anlattın bu kadar çekineceğin
04 Yorumla
- 1 yıl
Olsun elinde koz düşmüşsün bir defa gaflete iki ucu b*klu değnek geçmiş olsun adama yüze verme sakın
Soran1 yılEşime yasak kpydum görüşme diye eşimle çok iyiz ama ben yokum hemen arkami kesip gelicem demiş adama. Eşim banada bir arkadaşima yasak koydu bende asla bir daha konuşmadim
Soran1 yılYüz vermiyorum ztn asla ama kocam giderde yanına anlatirsa kötü şeyler olur kesin
adama ne anlattın ki
03 Yorumla
Soran1 yılNormalde çok iyiz iki iş birden yapiyor benim için sabah akşam calişiyor ama neden böyle arkamdan iş yapmaya calişip adama birde benim ona yasak koyduğum brişeyi anlatiyor anlamadim
- Cinsel Yaşam konusunda 664 cevap paylaştı.
1 yılEşinle adamını ne alıp veremediği var
10 Yorumla
1 yılBenle tartış bu konuyu
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Mevzu büyük o zaman , bence bir konuşsun seninle
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılPeki bu anlattığım gerçek mi yani ne sıklıkla ilişki oluyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBoşan dul kal daha rahat olur
02 Yorumla
Cevap sahibi1 yılKopyala yapıştır adice bir davranis ama
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılBuluş birgün derdin ne de
022 Yorumla
- 1 yıl
Birlikte mi oldun
Soran1 yılHayir tabikide
- 1 yıl
Ordamısın
Soran1 yılNerde
- 1 yıl
Yakışıklı mı adam
Soran1 yılHiç değil
- 1 yıl
Yok cavbın gelmemiştide ondan ordamısın dedin
Soran1 yılAnladim
- 1 yıl
Yakışıklı değilse etkilenmediysen boş ver bulaşma polisi ararım dedin mi
Soran1 yılHiç muhatap olmadim
Soran1 yılAsıl sorun birde benim kocam o adami arayip eşim uzak durmami istiyor konuşmamami istiyor demesi
- 1 yıl
Bu adamın amacı ne böyle
Soran1 yılKimin şimdi
- 1 yıl
O adamın
- 1 yıl
Aramızı açık seni elde etmek gibi
Soran1 yılAynen öyle
- 1 yıl
Daha önceden de gözü varmış demekki
- 1 yıl
Eşin hiç mi konuşmuyır seninle
Soran1 yılEvet görmüştü beni.. onu biralar eşime de çok sinirliyim beni o bu duruma düşürdü aslinda
- 1 yıl
Eşin bilemez ki ama adamın bilemez ki anlamamış demekki
- 1 yıl
Adama cnsel olarak tek o lafımı ettin
Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bisey anlamadım
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Adama ne anlattın
08 Yorumla
Soran1 yılEvet 2 gün beklemem lazim birde anlamadiğim eşimle çok iyidik sabahdan akşama kadar iki işde calişiyor ama arkami kesip adama eşim uzak durmami istedi demesi nedir ya
Soran1 yılEvet bende hiç anlamdim bunu işte her şey iyiken neden
Soran1 yılYok hiç konuşmaz kocam aslinda ama bi ismtanhla geldik hemen mala koşuyor demekki beni belde ciddiye almiyor demekki dediği kadar sevmiyor beni
Gizli Üye(25-29)1 yılEngelle o adamı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılNe anlattın ki tehdit edecek
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılİzim ver ona iyi bir ders vereyim
00 Yorumla
1 yılne anlattın ki
02 Yorumla
- 1 yıl
aman ne olacak
1 yılİstersen konuşalım
00 Yorumla
Devamını Gör(19)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Eşimle aram iyi ama konuşmasını istemediğim bir eski arkadaşı var, uzak durmasını istiyorum. Ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler