Ne o benden ne ben ondan şikâyetçi olmayız muhtemelen. Erkek olsaydım 3 4 sene sadakatle beni arzulamis hatunu nikahıma alır duvara monte ederdim çivileyerek.
Bu zalımevladının pata küte attığı yumruklar yüzünden durup durup cenabet oluyorum. Gücü kuvveti tam olunca em beni yala beni şap beni şup beni diyesim geliyor.
Yaa sen kadın değilsin bilmezsin gücünden emin olduğun bir adamın sana ne yapabileceğini bilmek gece vakti böyle alev aldırıyor işte. İliğimi sömürsün baygınlık geçireyim gık demem.
Senin gizli olmana birsey demiyorum zaten buradan da açılmaz artık ben boksör için demiştim. Bu arada goy goy teklifim halen geçerli dm vs yerini sen belirle
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bir tane boksörü arzuluyorum ama nasıl her gece yastığımin yerinde o var sanki. Bı duysa duvardan duvara vurur beni
Pek şikayetçi olmazsın gibi duruyor 😂
Ne o benden ne ben ondan şikâyetçi olmayız muhtemelen. Erkek olsaydım 3 4 sene sadakatle beni arzulamis hatunu nikahıma alır duvara monte ederdim çivileyerek.
Bu durumda çivi sadece duvara cakilmayacagi kesin
Çivinin duvarla alakası olmaz zaten tamamen bana çakılır
Aynen akşam akşam aaklinna düşürdük durduk yere yastık yakın mı bari
Az önce videosunu izledim zaten alev aldım uyuyabilmek için kitap okuyorum. 3 4 güne bir böyle itfaiyelik olurum
Ateşi sondurseydin bari daha rahat uyurdun
Gerçi sen sert seviyorsun gibi vura vura yaparsin😂
Bu zalımevladının pata küte attığı yumruklar yüzünden durup durup cenabet oluyorum. Gücü kuvveti tam olunca em beni yala beni şap beni şup beni diyesim geliyor.
Hahahha yala beni yut beni çivi gibi cak beni 😂 kızarmadan bitmeZ
Sen altından sağ çıkabileceğini düşünüyor musun ki
Yaa sen kadın değilsin bilmezsin gücünden emin olduğun bir adamın sana ne yapabileceğini bilmek gece vakti böyle alev aldırıyor işte. İliğimi sömürsün baygınlık geçireyim gık demem.
Zaten asıl beklentin yastık çarşafıni ya da adamı kasintindan tırmalamak değil mi
Hem nasıl çizik çizik etmek hem de 👅👅👅
Piri reis çırak kalır yanında diyecem de böyle kasilip kasilip dururken nasıl yapıcan onu merak ettim. Elin ayağın kirleniyor sonucta
Anlamadım dediğini
Cizik cizik yaparım dedin ya, harita mi çizeceksen o halde biraz zor olur senin için diyorum
şu an ateşinin hararet yaptığına yemin edebilirim ama izpatlayamam 😂😂
Kaslı oldugu ıcın mı boxor?
Sıkıntı yok ben cizemezsem kendisi benim üzerime kizilli morlu dağlar çizebilir. Bu fizigimi saplaklarina kurban ederim
Abartı kaslı değil ama kuvvetli
😂😂😂😂 bu laf güzelmiş " saplaklara kurban etmek" . Yapacağından da hiç şüphem yok. Gerçi daha karşında adam soyunurken sen sivilasmaya başlarsın bence
Neyse yorum yapan cok , tek tek bak profıllerıne en ıyı şaplağı bu vurur ddıgıne ozelden yaz, saat 2 , malum..
@betamanyak o konuda ben de şüpheliyim. 22 senem bakire geçti o barut yanıma yanasirsa ortalık bumlar
@aciseverim sana özelden yazan ben değilim knk laf sokma dayanağın oysa. Testolara ilgim yok
@cevapsahibi aboww durum daha tehlikeli o zaman😂😂
@cevapsahibi o kaslarını sergileyip bende güçlüyüm, boksorden neyim eksik diyor 😉
Emek vermiş eyvallah da böyle saçma şekilde muhabbete dalıp sonra da laf sokar gibi tavsiye vermesi saçma geldi
Amac muhabbet değil belli ki, buranın geleni gideni artıyor yavaş yavaş 😂
O değilde bi gaza gelmiş gidiyordun, yalan oldu durduk yere 😁
Yalan olduğu yok. Oyuncagimi arıyorum. Yarın da salonunun önünden geçip az cilve yapayım bari hep ben mi onu düşünücem o beni düşünsün azıcık da
Haydaaaa yastıktan oyuncağa hangi ara geçtin hani bakireydin
Yastık var ayıcık var yakında boks eldiveni de alicam onu da memelerime koyucam
Şimdi oyuncak filan burada çarşı pazar karışır ya dm den devam edelim ya da ben seni salayım hevesin kaçmasın
Aklıma bir kombinasyon geldi ama neyse
Gidim ben gidim🙈🙈
Sen bilirsin bak ortalığı ıslatma ama (squirt) durum hiç iyi gözükmüyor
Ayiciga dikkat et belki ayı gücündedir😉😂
Yastigin nerdeyse artik 😂
@cevapsahibi senin boksorun adı neydi
Hakan
Birsuru hakan var hangisi
Napcan ki
Youtube videoları denk gelince merak ettim
Belki bende beğenirim 😂😂😂
Söyleyemem tanıdık falan çıkar duyurursun. Milli. sporcu diye biliyorum çünkü. Sevdiğimi hoşlandığımı duysa problem değil de neler söyledim 😂😂🙈🙈
Benim tanıdığım prof boksör yokta başka biri için diyorsan bilemem
Senin gizli olmana birsey demiyorum zaten buradan da açılmaz artık ben boksör için demiştim. Bu arada goy goy teklifim halen geçerli dm vs yerini sen belirle
ergenken lise dönemlerinde libidonun tavan olduğu dönemlerde oldu evet
Betamanyak mı betamal mısın nesın ama sımdı bak tum sihiri bozdun yaa offfff
Evet ama o kaşındı hsjsks
Evet tanıdığım bir çiftle swing yapmak istedim.
Evet oldu
Hayır
Sıradan