Yani tüm bu dramalar sadece seks için aslında (bu garip bulduğum yanı)
Arzulanmak en iyi kısmı olabilir🤔
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yani tüm bu dramalar sadece seks için aslında (bu garip bulduğum yanı)
Arzulanmak en iyi kısmı olabilir🤔
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
İliski. esnasinda partnerim zevk alması beni çok mutlu ettiriyor aşırı zevk alıyorum ozamn onun yüz ifadesi bana yetiyor
Çoğu erkek böyle bi işe yaradım hissiyatı için
Nasıl. anlamadim
Birisine zevk vermek benim için, zevk alma işini tek başına da yapabiliyorsun çünkü 👻
Partnerimin mutlu olduğunu görmek beni de mutlu ediyor
elbette arzulamak önemli hemde iliklerine kadar arzulamalısın ki tadı çıksın değil mi? :)
Anal seks hariç her şeye açıpım sekste. Anal çok gunah çünkü
Çok da umrumda olan bi konu değil
Uyumu yakaladiginla olmak gibisi yok
Ben partnerimle fantezi yapmayı seviyorum hani
Bütün hikaye cinsellik
Dogy
🤐
Sende mi :)
Seks sevmem pek
Buna da bi orta halli cevap beklemiştim
Bu net olduğum konulardan maalesef, özellikle de şu sıralar ama illa bir şey söylemem gerekirse domine edilmek derim (tabi yeterince güvediğim ve önemsediğim biri tarafından) birde arzulanmak dediğin gibi.
Wow beklemiyordum
Hangi kısmı ve neden?
Domine edilmek
Neden?
Cinsiyet sebebiyle
Cinsiyet rolleri gibi kalıplara takılı kalmak saçma, domine edilmek istemek bana arzulandığımı daha çok hissettirir o yüzden dedim. Ama cidden fiziken buna uygun olmayan kadın ve erkekler bunu bence denemesin bi zahmet, komik duruyor çünkü xd
Domine edilmek istemek değil, 'domine edilmek*" olacaktı
İlk senden duymadım var tabi öyle erkekler de. Fiziken falan valla bilmiyorum neye bakıyosunuz
Bence tam olarak aynı konulardan bahsetmiyoruz, konuyu daha dataylı açıklamama izin ver. Şöyle ki benim bu yorumum aslında yalnızca seks konusunda değildi, sadece biraz olsun dominant karakterli kadınlar genel olarak daha çok ilgimi çeker çünkü ben çok pasif karakterli ve ağlak bir kızı çekemem, beni dengelemeli, ben zıtlıklardan ziyade denkliklerin birbirini tamamladığına inanıyorum, bence fazla boy farkı olmamalı kişilikler uyuşmalı vs vs... Daha çok pasif ruhlu kızlardan hoşlanan ve korumacı davranıp kıza sert tarafını gösteren erkeklerinse özgüvensiz olduklarını düşünüyorum, kendilerinden daha güçsüz bir canlıya üstünlük kurduklarında kendilerini güçlü hissedecek kadar zavallılar çünkü. Bu yüzden özellikle türkiyedeki çoğu erkek seksi romantizimin bir parçası olarak görmez, onlar için bu sadece güç gösterisidir ve bu sebepten gördükleri her kıza yürürler, buda bir özgüvensizlik belirtisi bence ancak benim böyle bir derdim yok.
Zaten ben genel olarak, seks sevmiyorum dediğim gibi. Temasta sevmem zaten, ancak birine çok değer verirsem izin verebilirim buna, diğer türlü temas ya da diğer şeylerden hiç hoşlanmam.
Değişik ama güzel
Anal hariç her şey
Her şey b. şalmak için 😏
Tatmin edilmek
Rahatlamak
Bence haz alabilmek
Talep görmek tabi ki