Cinsel Yaşam Partnerinizin nasıl bir mesajı odağınızı dağıtır? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Partnerinizin nasıl bir mesajı odağınızı dağıtır? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
saskinomayra Takip Et Master Yaş: 48 , eic 53% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 867 cevap paylaştı. yeter bu kadar çalışmak hadi eve gidelim dese hoş olur 3 5 Yorumla Soran 1 yıl gelip kucağına alıp desin ben oracıkta erir giderim 😋 Yorumla saskinomayra 1 yıl ay yok beee hadi çalışma dese kafi.. Yorumla Soran 1 yıl Hmm ben kucak isterim yorulunca valla minicigm taşısın bi zahmet 😁 Yorumla saskinomayra 1 yıl ahahah aradııı işim az kaldı gelince çıkar eve gideriz çalışma yeter dediiiii oyyyy severim ben bu adamııııı Yorumla Soran 1 yıl Yaaa sevindim adına 🥳 Yorumla
AK__BEY__52 Takip Et Yoda Yaş: 48 , eic 96% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hiçbir şey Benim odamı dağıtmaz Ben bir kaptırdın mı izlerim 0 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl yavrum alışverişe çıkalım mı? 😂😂 1 4 Yorumla Soran 1 yıl Ben yavrum ve bebeğim dediğinde bitiyorum yaa 😅 merakettimmişte 1 yıl kim bitmez 😃 Soran 1 yıl Bencede tek bir kelimesi yukseltebiliyor ya insan sesinden etkilenir mi oluyormuş gerçekten 🥰 merakettimmişte 1 yıl olur tabii 😃
Cevobey1 Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 695 cevap paylaştı. Biraz bize vakit ayırmayalım mı? Dese mesela 1 0 Yorumla
AtılganPonçikMen Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 49% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı. Çabuk mememe bak mesajı🤣 1 0 Yorumla
Bizden_Söylemesi Takip Et Master Yaş: 42 , eic 98% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. İşime odaklandıysam dağıtamaz 1 0 Yorumla
уιgιтнєяѕѕ Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Tecrübesine kalmış 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Çok tecrübeli Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Ben hamileyim 1 3 Yorumla Soran 1 yıl O çok erken ya 😅 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl İyide partnerim eşim değil ki. babasina ne dicez kızın Yorumla Soran 1 yıl Evet işte o evlenince artık 😅 Yorumla
kacamiyorum Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 993 cevap paylaştı. Yanıyorum 1 0 Yorumla
123qazwsx Takip Et Xper 6 Yaş: 36 1 yıl Dustan çıktım ne giysem diye bakıyorum 1 30 Yorumla Soran 1 yıl Ben duşa girmeden diyorum 😅 Yorumla 123qazwsx 1 yıl Ne diyorsun 😀 Yorumla Soran 1 yıl Evet diğer türlü tekrar duş aldrdigi oluyor iki iş olmasın 😄 Yorumla 123qazwsx 1 yıl Ne yazıyorsun duşa girmeden önce 😀 Yorumla Soran 1 yıl Bişey diyor musun duşa giriyorum diyorum işini bırakıp benle konuşuyor yarım saat 😊 Yorumla 123qazwsx 1 yıl Sevgilin mi 😊 Yorumla Soran 1 yıl Nişanlım Yorumla 123qazwsx 1 yıl Sesli mi görüntülü mü yapiyorsunuz Yorumla Soran 1 yıl Karışık Yorumla 123qazwsx 1 yıl Sen en çok hangisini yapmayi seviyorsun Yorumla Soran 1 yıl Görüntülü Yorumla 123qazwsx 1 yıl Reel yapmiyor musunuz Yorumla Soran 1 yıl Yapıyoruz Yorumla 123qazwsx 1 yıl Hepsinin tadı farklı tabi 😀 Yorumla Soran 1 yıl Evet heyecan lazım Yorumla 123qazwsx 1 yıl Çok şanslı nisanlin var 🤪 Yorumla Soran 1 yıl Dimi bencede 😊 Yorumla 123qazwsx 1 yıl Sende şanslı mısın? Partnerinin performansindan yana Yorumla Soran 1 yıl Evet Yorumla 123qazwsx 1 yıl Sen mi daha isteklisin nisanlin mi Yorumla Soran 1 yıl O daha istekli Yorumla 123qazwsx 1 yıl Senden daha istekli olması seni rahatsiz ediyor mu Yorumla Soran 1 yıl Hayır neden etsin ki Yorumla 123qazwsx 1 yıl Senin genelde kaç puan olur 1-10 arası Yorumla Soran 1 yıl Ne için Yorumla 123qazwsx 1 yıl Libido olarak Yorumla Soran 1 yıl 9.5 Yorumla 123qazwsx 1 yıl Şu an kaç Yorumla 123qazwsx 1 yıl Orada mısın Yorumla 123qazwsx 1 yıl Selam Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Hazırım bekliyorum 1 4 Yorumla Soran 1 yıl Neye hazırsın derse Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Vurmaya 😁 Yorumla Soran 1 yıl Ben nasıl vurcam 🤨 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sen gel gerisi kolay 😁 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
yeter bu kadar çalışmak hadi eve gidelim dese hoş olur
gelip kucağına alıp desin ben oracıkta erir giderim 😋
ay yok beee hadi çalışma dese kafi..
Hmm ben kucak isterim yorulunca valla minicigm taşısın bi zahmet 😁
ahahah aradııı işim az kaldı gelince çıkar eve gideriz çalışma yeter dediiiii oyyyy severim ben bu adamııııı
Yaaa sevindim adına 🥳
Bu gün seninle dünya da ki son günüm gibi sevişmek istiyorum
Hiçbir şey Benim odamı dağıtmaz Ben bir kaptırdın mı izlerim
yavrum alışverişe çıkalım mı? 😂😂
Ben yavrum ve bebeğim dediğinde bitiyorum yaa 😅
kim bitmez 😃
Bencede tek bir kelimesi yukseltebiliyor ya insan sesinden etkilenir mi oluyormuş gerçekten 🥰
olur tabii 😃
Biraz bize vakit ayırmayalım mı? Dese mesela
Çabuk mememe bak mesajı🤣
Özel bölgeme doğru kayması yoğunlaşması
İşime odaklandıysam dağıtamaz
direk fotoğraf atması
Tecrübesine kalmış
Çok tecrübeli
SK beni
Ben hamileyim
O çok erken ya 😅
İyide partnerim eşim değil ki. babasina ne dicez kızın
Evet işte o evlenince artık 😅
Seni istiyorum
Yanıyorum
Dustan çıktım ne giysem diye bakıyorum
Ben duşa girmeden diyorum 😅
Ne diyorsun 😀
Evet diğer türlü tekrar duş aldrdigi oluyor iki iş olmasın 😄
Ne yazıyorsun duşa girmeden önce 😀
Bişey diyor musun duşa giriyorum diyorum işini bırakıp benle konuşuyor yarım saat 😊
Sevgilin mi 😊
Nişanlım
Sesli mi görüntülü mü yapiyorsunuz
Karışık
Sen en çok hangisini yapmayi seviyorsun
Görüntülü
Reel yapmiyor musunuz
Yapıyoruz
Hepsinin tadı farklı tabi 😀
Evet heyecan lazım
Çok şanslı nisanlin var 🤪
Dimi bencede 😊