Hayır yani senin hakkında böyle düşünüyor olması sana zarar vereceği anlamına gelmez flört eden insanlar arasında böyle cinsel çekim olur ve ister istemez insan bunu düşünür yani kötü bir şey değil merak etme
Hayatm insan oglu ne kadar asik da olsa filmin sonu cinsellik degilmidir.. peki sen bi araba alirken daha almadan icine disina bakmaz misin. Sadece severek mi alirisn. Haa alirsan pisman olma sansin cok yuksek şansina temiz de cikabilir bilmem ne kadar anladin
Erkekler Ne Diyor
Merhaba. Flört ederken veya öncesinde birisi ile uygunsuz şeyler düşünmem. Fakat, bir tık ışık görürsem de acımam.
düşünürüz hiç bir şey düşünmezsek öpüşmeyi düşünürüz
Erkekletin hepsi düşünüyormuş ya
dedim ya hiç düşünmesek öpüşmeyi düşünürüz sanırım testosteron hormonumuzla ilgili
Biz erkekleri de bulmaya başladığımız andan itibaren başlar böyle şeyler
Evet tabii ki düşünülür
Ben duygusal anlamda düşünüyorum. Öyle düşününce o bana zarar verir mi tek derdi o mu diye düşünüyorm
Hayır yani senin hakkında böyle düşünüyor olması sana zarar vereceği anlamına gelmez flört eden insanlar arasında böyle cinsel çekim olur ve ister istemez insan bunu düşünür yani kötü bir şey değil merak etme
Çok teşekkür ederim biraz rahatladım. Erkek bakoş açısını da bilemyiom
Rica ederim tedirgin olmana gerek yok biraz daha detaylı bilgi verirdim ama buradan olmaz istersen birebir bu konuda sana yardımcı olayım
Olur
Karşımdaki insanın davranışlarına bağlı
Sen iatemesende kendisi ister zaten
Görüyorum ki her erkek düşünğyo
Olaya öyle bakma sen olmaya bilirsin ama ne kızlar var erkek duygusal bağ ararken erkeği etkileyip her şeyin yapan
Ama brn öyle değilim
Sen değilsin tamam ama bir sürü senin gibi olmayan da var maalesef o zaman arada sende kaynıyosun işte aynındueum erkekler içinde var
Haklısın
O yüzden fazla şey yapmamak lazım
Evet düşünürsün tâbi 😂
konuşmalara göre ewet
Şu an bile düşünüyorum ama kimse yok
Bahsi açılmadıkça hayır.
Fiziken al benisi yuksekse evet
O zaman duşunurum tatlimm nie dusunmiyim ates barut misali iste basit amac da o deilmi ya
Amaç sadecr o mu
Hayatm insan oglu ne kadar asik da olsa filmin sonu cinsellik degilmidir.. peki sen bi araba alirken daha almadan icine disina bakmaz misin. Sadece severek mi alirisn. Haa alirsan pisman olma sansin cok yuksek şansina temiz de cikabilir bilmem ne kadar anladin
Ohoo kafa yaoılarımz çok farklı erkekl3r giibi düşünemiyom
Senn kafa yapin ne?
Yes yes
olabilir.
Evet 🙄
Düşünürüm tabi
Evet dusunurum
Evet neden olmasın
Kişiye göre değişir
İsteyen de olur
Evet yavrum
Düşünürüm noldu ki