Etkilenmenizde olumsuz bir etmen sayılmaz yani sizin için? Son zamanlarda planlanmayan bir kilo artışıyla vücudumun özellikle belirli bir bölgesinde yoğunlaşan 5 kilo aldım. Ve bu çatlaklar nedeniyle ilişkim açısından özgüvenim inanılmaz düştü. Fiziksel güzelliğimi o kişinin gözü önünde kaybetmek istemezdim, sürekli kafamda ya pürüzsüz kızları benden daha çok beğenirse ihtimalleri dönüyor aksi söylense de.. saçma sapan bir kompleks bana bu soruları sorduruyor ve bundan da açıkçası utanıyorum
Bana da öyle geliyor ama gerçek hayatta kalanların ve internette yaşam bulanların görüşleri bu tarz konularda aşırı zıtlık barındırıyor o yüzden insanlar ne düşünüyor genele vuramıyorum
Bacaklarımdan fazla olmak üzere yaklaşık 5 kilo aldım. Çok hızlı ve planlanmayan bir kilo artışıydı muhtemelen yaşla yavaşlayan metabolizmasal sorunlar, bazı hormonların artışı ve kuru havanın cildime etkisindendir ki önlemini alamadım bu çatlamaların. Bende eskisi gibi pürüzsüz bacaklara sahip olmak isterdim ama beni asıl rahatsız eden bu isteğim değil sevgilimin beni içten bir şekilde pürüzsüz bacakları olan birine kıyasla az beğeneceği ihtimali. Kabullenmek istemiyorum bi türlü.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Bence tutku önemli. O penisi kaldıran fizik değil sadece
Diğer koşullar eşitlendiğinde bu mevzu adına fark etmez mi dersin yoksa bir seçimin olur muydu onu merak ediyorum aslında
Eğer ben etkilenmişsem ve konu sekse gelmiş ise, umursamam hatta utanmasın diye iltifat ederim
Etkilenmenizde olumsuz bir etmen sayılmaz yani sizin için? Son zamanlarda planlanmayan bir kilo artışıyla vücudumun özellikle belirli bir bölgesinde yoğunlaşan 5 kilo aldım. Ve bu çatlaklar nedeniyle ilişkim açısından özgüvenim inanılmaz düştü. Fiziksel güzelliğimi o kişinin gözü önünde kaybetmek istemezdim, sürekli kafamda ya pürüzsüz kızları benden daha çok beğenirse ihtimalleri dönüyor aksi söylense de.. saçma sapan bir kompleks bana bu soruları sorduruyor ve bundan da açıkçası utanıyorum
Erkekler basit yaratıklar sizi böyle düşünmeye itmiş olmaları doğal
Bu basitliğe ayak uyduramamak üzücü. üstelik kadınlar da aynı noktaya itmekte epey destekçiler sağ olsun:')
Ne yazık ki, seks bir tabu. Cinselliğe doymayan insanlar olgunlaşamıypr
Bence vücut çatlakları gayet hoş görünüyor, tabii ki nerede olduğuna göre değişen bir durumla da eşdeğer.
Ekmeksiz götürürler merak etme :) şaka bir yana çok takma.
Hayır değildir. Libidon düşük olduktan sonra, seninle uyumum olmadıktan sonra çatlak olsa ne oluur, olmasa.. misal yani :)
Etkisiz eleman
Ama siz abartıyosunuz herşeyi
Bana da öyle geliyor ama gerçek hayatta kalanların ve internette yaşam bulanların görüşleri bu tarz konularda aşırı zıtlık barındırıyor o yüzden insanlar ne düşünüyor genele vuramıyorum
Abartıyo olabilirsin sende
Benim için de kesinlikle etkisiz eleman ilk yorumuna ithafendi
Bunun için demiyorum. Siz çok büyütğyosunuz bazı şeyleri
Öyle haklısın
Çatlakta eminim gözle görğnmeyen bişeydir
Maalesef hayatımda ilk defa bu kadar fazla bir çatlağa vücudumda rastladım. Ailemden gelen yorumlar nedeniyle gözümde büyümeye başladı.
Nerde peki sence nedeni ne
Bacaklarımdan fazla olmak üzere yaklaşık 5 kilo aldım. Çok hızlı ve planlanmayan bir kilo artışıydı muhtemelen yaşla yavaşlayan metabolizmasal sorunlar, bazı hormonların artışı ve kuru havanın cildime etkisindendir ki önlemini alamadım bu çatlamaların. Bende eskisi gibi pürüzsüz bacaklara sahip olmak isterdim ama beni asıl rahatsız eden bu isteğim değil sevgilimin beni içten bir şekilde pürüzsüz bacakları olan birine kıyasla az beğeneceği ihtimali. Kabullenmek istemiyorum bi türlü.
boş ver gitsin abla
En iyisi öyle yapayım
Konuşmak istersen yaz
Evet olabilir
Çatlakları olan bir erkekle beraber olmak istemez miydin?
Hayır
Tersi kimisinde daha se. ksi duruyor
Tercih sebebimdir.
Asirisi olabir.
Cokmu çatlak bide metekerde
Hayir
yerine gore belki
Hayır
Şahsen ben istemem
Hayir senin vsrmi