Cinsel Yaşam Uzun ve sert bir cinsellik kadın için yorucu mudur? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Bir süre sonra işkenceye mi döner Uzun ve sert bir cinsellik kadın için yorucu mudur? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Degisik_-_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Sürekli tekrar ediyorsa evet sıkıcı 0 0 Yorumla
Sedefimsii Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 99% 1 yıl Uzuuuuuunsa evet sıkıntı. Ama uzuuuunsa güzel 3 1 Yorumla Soran 1 yıl Uzun olan süre 😅 penis ortalama diyelim ama kalınca. Ayrıca sen bakire değil miydin Yorumla
AslıHiçOlanlardan Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Erkek yorulur kadınlar daha doyumsuzdur 0 0 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. ezmek, bitirmek, inletmek iyidir 2 0 Yorumla
Baileyscream Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl İstekliyse hayır 2 1 Yorumla muratskate 1 yıl Sen baya hızlısın Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Yorucu olsa bile zevk verici 2 17 Yorumla Soran 1 yıl Diyorsun ki o yorgunluğa katlanırım. Ama bir sınır vardır yani şu saatti geçerse yeter diyeceğim bir zaman yok my Yorumla Cevap sahibi 1 yıl sekste sınır olmaz 🤠😂 Yorumla Soran 1 yıl Tecrübelisiniz sanırım? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yok değilim ama bilgiliyim biraz Yorumla Soran 1 yıl Hahaha tecrübeniz yok ise bence nasıl yorucu bir şey olduğunu bilmiyorsunuz. Kaç kadın tamam saatlerce dedikten sonra yeter diye yalvardı… Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Deneyim var diyim o zaman Yorumla Soran 1 yıl Ee hangisi doğru 😅 kandırmayon beni Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Deneyim le tecrübe farklı şeyler 😂😂 Yorumla Soran 1 yıl Az deneyim diyorsunuz? O halde saatlerce yapmadınız? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yani sayılır Yorumla Soran 1 yıl Ama cinsel anlamda yüksek libidolu ve cesursunuz tebrik ederim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Teşekkür ederimm🤦😂 Yorumla Soran 1 yıl Gizli olmasanız mı biraz sohbet ederdik 🥹 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Soruyu beyeniyorum Yorumla Soran 1 yıl Takip attım Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Okey Yorumla alevalevyann 1 yıl Rica etsem bana dönüş yaparmısınız Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Erkek için de yorucu 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Hayıır emdmsmdk 2 2 Yorumla Soran 1 yıl Dayanırım diyorsun? Yorumla RolanddDeschainn 1 yıl Rekorunuz kaç saat Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Sürekli tekrar ediyorsa evet sıkıcı
Uzuuuuuunsa evet sıkıntı. Ama uzuuuunsa güzel
Uzun olan süre 😅 penis ortalama diyelim ama kalınca. Ayrıca sen bakire değil miydin
Erkek yorulur kadınlar daha doyumsuzdur
ezmek, bitirmek, inletmek iyidir
Yani makina değil sonuçta
İstekliyse hayır
Sen baya hızlısın
Yorucu olsa bile zevk verici
Diyorsun ki o yorgunluğa katlanırım. Ama bir sınır vardır yani şu saatti geçerse yeter diyeceğim bir zaman yok my
sekste sınır olmaz 🤠😂
Tecrübelisiniz sanırım?
Yok değilim ama bilgiliyim biraz
Hahaha tecrübeniz yok ise bence nasıl yorucu bir şey olduğunu bilmiyorsunuz. Kaç kadın tamam saatlerce dedikten sonra yeter diye yalvardı…
Deneyim var diyim o zaman
Ee hangisi doğru 😅 kandırmayon beni
Deneyim le tecrübe farklı şeyler 😂😂
Az deneyim diyorsunuz? O halde saatlerce yapmadınız?
Yani sayılır
Ama cinsel anlamda yüksek libidolu ve cesursunuz tebrik ederim
Teşekkür ederimm🤦😂
Gizli olmasanız mı biraz sohbet ederdik 🥹
Soruyu beyeniyorum
Takip attım
Okey
Rica etsem bana dönüş yaparmısınız
Erkek için de yorucu
Olabilir
Hayır
En uzun ne kadar yaptınız?