Cinsel Yaşam Kadınlar da bizim kadar çok ister mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Kadınlar da bizim kadar çok ister mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Ay_ışığındasaklıdır Takip Et Master Yaş: 30 , eic 65% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Daha tutkulu oluyorlar 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Evet 0 59 Yorumla Soran 1 yıl Belli etmiyorsunuz Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ee bir zahmet yani Öyle olması gerek Yorumla Soran 1 yıl Çok mu istiyorsunuz Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Genelde evet yüksek libidolu biriyim Yorumla Soran 1 yıl https://voca.ro/1l2ojsYzCy2G Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ses atmayın müsait ortamda değilim Yorumla Soran 1 yıl Hangi burçsun Yorumla Cevap sahibi 1 yıl İkizlerim neden sordunuz Yorumla Soran 1 yıl İkizler çok ateşli Yorumla Soran 1 yıl 😀 Bak burçlar doğru çıkıyor Yorumla Soran 1 yıl Çıktın mı Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Evet çıkmıştım Yok ya kişiden kişiye göre değişir bu bence Burçlar saçma ve gerçek değiller Yorumla Soran 1 yıl Soru sorma hakkım var mı daha Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Olur bir kere daha olabilir Yorumla Soran 1 yıl Şey soracaktım haftada kaç kez yapıyorsun Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ben haftalık değil aylık İsteğimi bastırmayı tercih ederim genelde Yorumla Soran 1 yıl Seni hatırladım 😀 Yorumla Soran 1 yıl Şimdi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Nasıl ya anlamadım Yorumla Soran 1 yıl Ben sana soruyordum ya yakışıklı mıyım falan diye Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ha siz o mavi gözlü adamsınız hatırladım Nickiniz brownie gibi bir şeydi Yorumla Soran 1 yıl Evet 😀 İtici geldim sana herhalde artık Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yok itici değil ya tam tersi sürekli karşılaşmamız komik bir olay jgjk Yorumla Cevap sahibi 1 yıl KS baya küçük bir yer Yorumla Soran 1 yıl Senin sevgilin var mı Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hayır bekarım niye sordunuz Yorumla Soran 1 yıl İstanbul'da mısın Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hayır ben Karadeniz'de yaşıyorum Yorumla Soran 1 yıl Hadi be Yorumla Soran 1 yıl 🤦♂️ Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Maalesef yapacak bir şey yok yok Yorumla Soran 1 yıl Yakın olsan olacaktı sanki bir şeyler yine olmayacaktı dimi 😀 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Nasip kısmet Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bilemeyiz Yorumla Soran 1 yıl Aa vay be ihtimal vardı yani Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bilmem nasip işte onu diyorum Yorumla Soran 1 yıl Beğendin yani beni Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Neyse ben çıkıyorum siteden iyi günler diliyorum 🤗 Yorumla Soran 1 yıl 🤦♂️ Gelince konuşur muyız yine Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yani görünüş olarak evet Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Olur haber veririm Yorumla Soran 1 yıl Aa süper mesajlaşırız o zaman Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Olur o kadar rastladık tanışalım bari Bir daha gelirsem Arkadaş olabiliriz Yorumla Soran 1 yıl Bür daha dediğin siteye her türlü gelirsin bence zaten Yorumla Cevap sahibi 1 yıl He işte buradan haber vercem o zaman Yorumla Soran 1 yıl İstiyorsan nickime ditekt mesaj at gelince Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Önce buradan haberleşmek daha iyi Bence takipleşip öyle mesajlaşırız Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Artık gidiyorum görüşürüz İyi günler diliyorum tekrardan 🤗 Yorumla Soran 1 yıl Tamamdır teşekkürlerİyi günler 🌞 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ricalar teşekkürler 🤗 Bu arada merhabalar Yorumla Soran 1 yıl Merhaba hoş geldin Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hoşbulduk Hayret ne çabuk Sitede olduğunuzu bilmiyordum Yorumla Soran 1 yıl Senin için hiç çıkmadım 🔥 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Oha ciddi mi Beklemenize gerek yoktu ya Özür dilerim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Baya bekletmiş oldum sizi Yorumla Soran 1 yıl Sorun değil hep buradan mı konuşacağız Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hayır Şimdi yapalım soruyu beğeneyim bulun beni Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Beğendim bile Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bu arada anlayışın için teşekkürler 🤗 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Daha tutkulu oluyorlar
Evet
Belli etmiyorsunuz
Ee bir zahmet yani
Öyle olması gerek
Çok mu istiyorsunuz
Genelde evet yüksek libidolu biriyim
https://voca.ro/1l2ojsYzCy2G
Ses atmayın müsait ortamda değilim