En güçlü duygu arzudur, şöyle bir örnek veriyim birini görür beğenirsin, hoşlanırsın, sevgili olursun hatta evlenirsin sence bunların sebebi ne dur ben söyliyim sadece arzu çünkü cinsellik yaşayamıcağın birine bunların hiç birini hissetmezsin, aşk denilen şey aslında cinselliğin masumlaştırışmış adı.
Birini çok sevmen onunla iyi cinsellik yaşıyacağın gatantisi vermez, iyi cinsellik duygusallık olmadanda arzularına cevap verebilen bir parnerle cinselliği uçlarda yaşayabilirsin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
inanmazdim buyuk ihtimalle, kadinlar icin normal kadinlar cinsellik yasadigi erkege baglanabilir ama erkekler asik olduklarini sanarlar sadece
Aşık olanlar oldu uzaklaştım çünkü enbaştan söylerim evli olduğumu duygusallık uymaz
Peki duygusuz nasıl sevişiyorsunuz six erkekler biraz anlatır mısın
En güçlü duygu arzudur, şöyle bir örnek veriyim birini görür beğenirsin, hoşlanırsın, sevgili olursun hatta evlenirsin sence bunların sebebi ne dur ben söyliyim sadece arzu çünkü cinsellik yaşayamıcağın birine bunların hiç birini hissetmezsin, aşk denilen şey aslında cinselliğin masumlaştırışmış adı.
Peki sizde cinsellik yaşadıktan bir süre sonra bağlılık olmama durumunu nasıl yonetiyorsunz
Birini çok sevmen onunla iyi cinsellik yaşıyacağın gatantisi vermez, iyi cinsellik duygusallık olmadanda arzularına cevap verebilen bir parnerle cinselliği uçlarda yaşayabilirsin
Haklısın peki teşekkür ederim
Bunu nasılmı yönetiyorum belki saçma gelecek ama bir çok partnerim olduğu halde eşimi seviyorum😉
Rica ederim
Nasıl oluyor bu iş, bu ayrımı Nasıl yapabiliyorsun
Burdan bukadar özel yeter😉
zaten yarısının psikolojisi bozuk kalan yarısı da evlenmek isityor fb işi yaş
Neden öyle dedin
öyle oluyor çünkü
oldu zaten
sevişmeye devam ediyorsun bir süre sonra yine ayrılıyorsun
daha şehvetli ve daha tutkulu sevişirdim galiba
FB’den Ali Koç ayrılırsa daha iyi olacağını sanmıyorum
aşk değildir o. sevişen iki insan zaten duygusal olarak yakınlaşır birbirine.
Fucbody olayi gercek mi yaaa nasil beceriosunuz bu işi
FB bulmak lazım önce soruyu cevaplamak için 😁😁
Sevişmeye devam ederdim
Yakisikliysa hoşuma giderdi
Sanırım bu sen?
Fb. Bulamadim ki bunu dusunmus olayim.
bi bulamadık fb dkdkdkkd
Aşkla yapmak daha iyi ! Hep öyle platonik kalsın
Ben gs ye aşığım
Olmaz FB den ileri gitmez
Gideceği yere kadar gider
Senin FB mi var