Cinsel Yaşam Cinsel ilişkiye girmeden ne kadar dayanabilirsiniz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 312 7 aydır dayanıyorum 😂 Cinsel ilişkiye girmeden ne kadar dayanabilirsiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 15 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. 24 yıldır dayandım ölene kadar da dururum 0 0 Yorumla
sumeyyeklc Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 99% 1 yıl 5 ay yapmadığım olmuştu sonrası ilk ilişkide yangınlar yangınlar 7 0 Yorumla
Sdeeeck Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl İyiymis sjjss kendin hallediyorsun o zaman haha 2 6 Yorumla Soran 1 yıl Mecbur 😄 Yorumla Sdeeeck 1 yıl Boşanma mı oldu ayrılma mı Yorumla Soran 1 yıl Ayrılma Yorumla Sdeeeck 1 yıl Kaç yıllık ilişki idi Yorumla Soran 1 yıl 2 yıl Yorumla Sdeeeck 1 yıl Sayısız kere yapmışsınız desene Yorumla
YesılYankeeı Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 49% 1 yıl Evlenene kadar dayanan insanlar var.) Bizde var bi bozukluk biz en fazla 6 7 ay sonra dateler vs gidiyor iliski basliyor sonra. dsdd 1 0 Yorumla
Taner0107 Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Ben en fazla 1 ay dayanıp rekor kırdım, Akrep burcu erkeği olduğum için çok ateşli biriyimdir. 1 0 Yorumla
hakankerem2020 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. burada önemli olan şu. Mecbur kaldığın için mi yoksa kendin istemediğin için mi o kadar dayandın. 0 0 Yorumla
PATRON79 Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 98% 1 yıl büyük başarı tebrik ederim boşta çürüttüğün için 0 0 Yorumla
payiz_demsall1373 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl 2013 te yaşadım en son İst de iken 😂 memlekete geldim daha da olmadı 0 0 Yorumla
Kayserili3884 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 99% 1 yıl İyi dayanmissin dokunsak patlayacak kivamdasin ozaman 😅 ben dayanamıyorum maalesef 0 0 Yorumla
ankaranın_rengi Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 521 cevap paylaştı. Sabret Meryem Ana. :) 1 0 Yorumla
Oğuz555 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 1 yıl 5 ay oldu artik ben dayansamds kalkio surekli zorluo beni 0 0 Yorumla
deli_manyak37377 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 102% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 642 cevap paylaştı. Daha ne kadar dayanacaksın 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Biri hayatıma girene kadar Yorumla deli_manyak37377 1 yıl Helal sana🙃 Yorumla
s LastGuest Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 980 cevap paylaştı. En fazla 1 ay 😂 0 0 Yorumla
hkand26 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 309 cevap paylaştı. Buna mastürbasyon. da dahil mi? 0 0 Yorumla
Cevobey1 Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 695 cevap paylaştı. Madalyonunuzu nasıl alırdınız 0 0 Yorumla
külbastı_ Takip Et Bilge Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 733 cevap paylaştı. Ohaaa 😂😂😂 eller eller yad eller 0 0 Yorumla
Borsakaplani5131 Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 85% 1 yıl Güzel dayanmissin ama dimdi dayamak gerek 0 0 Yorumla
assassin8686 Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 583 cevap paylaştı. 😳😳😳😳abooo yanıyorsun Fuat abiiii 0 0 Yorumla
Dubaiprensi Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Dayanmak degil o iskence 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Yuh be 0 0 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı. 24 sene :) 0 0 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı. 3,5 yıl oldu. 0 0 Yorumla
sapkalic Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Zamanı gelmiş😉 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
43Cevap
24 yıldır dayandım ölene kadar da dururum
5 ay yapmadığım olmuştu sonrası ilk ilişkide yangınlar yangınlar
İyiymis sjjss kendin hallediyorsun o zaman haha
Mecbur 😄
Boşanma mı oldu ayrılma mı
Ayrılma
Kaç yıllık ilişki idi
2 yıl
Sayısız kere yapmışsınız desene
Evlenene kadar dayanan insanlar var.) Bizde var bi bozukluk biz en fazla 6 7 ay sonra dateler vs gidiyor iliski basliyor sonra. dsdd
Ben en fazla 1 ay dayanıp rekor kırdım, Akrep burcu erkeği olduğum için çok ateşli biriyimdir.
burada önemli olan şu. Mecbur kaldığın için mi yoksa kendin istemediğin için mi o kadar dayandın.
büyük başarı tebrik ederim boşta çürüttüğün için
2013 te yaşadım en son İst de iken 😂 memlekete geldim daha da olmadı
İyi dayanmissin dokunsak patlayacak kivamdasin ozaman 😅 ben dayanamıyorum maalesef
Dayanmak degilde girdigime degecek biri olmali 2 hafta oldu
3 gün oldu ama zor duruyorum ağrı olmaya başladı
Sabret Meryem Ana. :)
Hayatım boyunca dayandım
5 ay oldu artik ben dayansamds kalkio surekli zorluo beni
Daha ne kadar dayanacaksın
Biri hayatıma girene kadar
Helal sana🙃
En fazla 1 ay 😂
Hiç yaşamadım 🙂🙂🙂🥲
Buna mastürbasyon. da dahil mi?
22 yildir dayanamiyorum