Cinsel Yaşam Karşı cinste olmasını istediğiniz şey nedir? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Bence çavuşunun ucunun pembe olması 🔥 Karşı cinste olmasını istediğiniz şey nedir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
SwordOfDemocles Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı. Şeftalinin dudaklarının ufak olması ve deliğin dar olması 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. Karakter ve olgunluk tabi ki de 0 0 Yorumla
Hakan5581 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 97% 1 yıl Pembe ne alaka niye öyle olunca iyimi oluyor açık pembe. 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Siz nasıl pembe istiyorsaniz bende öyle istiyorum Yorumla Hakan5581 1 yıl Hmm anladım 😂 Yorumla
hakankerem2020 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Sende okşayıp emmeye bayılıyorsun anlaşılan. Bu işi biliyor gibisin. Tadını almışsın. 0 0 Yorumla
DostTavsiyesi321 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 96% 1 yıl Benimkinin Ucu Pembe bildin Kız 😍 🥰 0 0 Yorumla
kimsesizkimseee Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 95% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 601 cevap paylaştı. bakımlı temiz kokması ve güzel vucut hatlarına sajhip olmalı 0 0 Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı. Benimki pembe 😂😂 bende olanı bende karşı taraftan isterim beyaz tenli olsun 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Bence de kalın ve uzun olması 9 10 Yorumla MeraklıBaykuş1 1 yıl herkeste olmaz o hahaha Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Nasip 😊😊 Yorumla MeraklıBaykuş1 1 yıl bamya olanlar. napsın Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Oda ona göre partner bulur Yorumla MeraklıBaykuş1 1 yıl bence bulamaz Yorumla İzmirlimuhendis2 1 yıl Bu nasıl 😅 Yorumla Soran 1 yıl @İzmirlimuhendis2 seninki uçuyoooo iniş yapsin az Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kaç cm onu söyle Yorumla MeraklıBaykuş1 1 yıl viyty kerhneye döndü Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 😅😅😅 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Eşim yalnız sanıyordum değilmiş o da pembe olmasına bayılıyor :D ben de durum küçük göğüs ve hafif dolgun vajina diyeyim :) 0 11 Yorumla Soran 1 yıl Sende beni anlattın resmen 😅 Cevap sahibi 1 yıl Oha ciddi mi? Soran 1 yıl Valla Cevap sahibi 1 yıl Yengen duymasın kız :) Soran 1 yıl Onunki anlattığın gibi degilmi Cevap sahibi 1 yıl Anlattğn gibi valla. Zaten yanımda okudu mesajlarımızı :) Soran 1 yıl Selamlar yengeme Cevap sahibi 1 yıl Bize de heycan oldu valla sorun kanka :) Cevap sahibi 1 yıl Git bu gece onunkini yala dedi şakasına tabi :) Soran 1 yıl Al yengemin gönlünü bana dedigini sen ona yap Cevap sahibi 1 yıl Yapcam hele bebek uyusun :D
Trollbirkullanıcıadı Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Hangi renk oluyo zaten 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Bazılarının ki koyu oluyo Yorumla Trollbirkullanıcıadı 1 yıl Aaaa Yorumla
marazalininsağkolu Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Esmerlerdede başı pembeki 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Bazıları değil Yorumla marazalininsağkolu 1 yıl Geri kalan beyaz tende bile koyu sünnet olduğumuzdan penis derisi koyu başı pembe gerisi koyu Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı. Seksi yasatmayi bilmeli 0 0 Yorumla
denizseyyahı Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 93% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. Tam demlik o zaman denizlide pembeyse😂🙃🙃😊 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Kalın damarlı büyükte olsun mu 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Damarlari görünmese iyi olur Cevap sahibi 1 yıl Kaslı bir yapı gibi ama
by_kowboy Takip Et Master Yaş: 36 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Boyarız canıımm 😂 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Büyük ikizlerinin olmasi 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Benimki küçük ya 🥹🥹 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Onları da beğenen çok insan var... dun biri de çok büyük olmalarından sikayetciydi keyfine bak...👍 Yorumla
kıvırcıkk777 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Ablam sapik misiniz 4 1 Yorumla samedjackson 1 yıl Var birazcık ama olsun 😃 Yorumla
mertela2023 Takip Et Xper 5 Yaş: 35 1 yıl Göğüslerin biraz büyük olması ve beyaz ten 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Beyaz tenden kaybediyorum ya Yorumla mertela2023 1 yıl O göreceli ama senin ten hangi renk? Yorumla Soran 1 yıl Buğday Yorumla mertela2023 1 yıl Bence oda tatlı Yorumla
Karakorse Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Al dudak dolgunluğu 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Az da olsa benimki dolgun ya Yorumla Karakorse 1 yıl Bilemem ki 😉 Yorumla
yalnız_romantik Takip Et Xper 7 Yaş: 39 , eic 98% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 474 cevap paylaştı. Beni tarif etmiş 0 0 Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Pembe kuku 0 0 Yorumla
SıradanSorular Takip Et Yoda Yaş: 31 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 319 cevap paylaştı. Pespembeeee 0 0 Yorumla
bnbqstwuls Takip Et Xper 4 Yaş: 23 1 yıl sapik olsun basitce 0 14 Yorumla cutygirls 1 yıl Nasıl yani Yorumla bnbqstwuls 1 yıl istekli olsun benimle sapkin dusunceleri olsun Yorumla bnbqstwuls 1 yıl ama yine de kendini bana ait hissetsin dunyadaki tek erkek olayim onun icin ki o da benim icin tek kadin olsun yasayan Yorumla cutygirls 1 yıl Peki ölü gibi yatarsa sinirlenir misin 🤣yani isteksizse ne dusunursun Yorumla bnbqstwuls 1 yıl isteksizler ikiye ayriliyo bende ya Yorumla bnbqstwuls 1 yıl birinciler hic seks istemeyip yatanlar ve hicbisi yapmıcak olmamalarina ragmen dokunmami istemeyenler Yorumla cutygirls 1 yıl Nasil Yorumla bnbqstwuls 1 yıl ikincisi yatip azdıgımda onu * karismayanlar, ki bunlari tercih ederim wşwlleödödööc Yorumla bnbqstwuls 1 yıl * demistim sansurlemis orayi Yorumla cutygirls 1 yıl E niye yatiyolar ki o zaman amaç ne Yorumla bnbqstwuls 1 yıl usendikleri icin de yatabilirler wşwlöeödödmxm bazilari ziplamaya cekiniyo yaaa hepsi istemediginden yatmiyo sadee Yorumla cutygirls 1 yıl Ben tepki vermeye bile çekindim sadece yattım hiç ses bile çıkarmadım en sonda opsene beni dedi ama ses çıkararak 🤣 Yorumla bnbqstwuls 1 yıl höh sen de napmissin yaa insan bi ikş hareket ederr Yorumla cutygirls 1 yıl Nasıl yani ne yapmalıyım mesela herşeyi siz yapiyonuz zaten 🤣 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Büyük memitoo 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Neden hep büyük memitoyu istiyorsunuz Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Çok seksi kadınsı fantezi yapacak şeyi çok saatlerce emsem bıkmam Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
Şeftalinin dudaklarının ufak olması ve deliğin dar olması
Karakter ve olgunluk tabi ki de
Pembe ne alaka niye öyle olunca iyimi oluyor açık pembe.
Siz nasıl pembe istiyorsaniz bende öyle istiyorum
Hmm anladım 😂
Sende okşayıp emmeye bayılıyorsun anlaşılan. Bu işi biliyor gibisin. Tadını almışsın.
Benimkinin Ucu Pembe bildin Kız 😍 🥰
bakımlı temiz kokması ve güzel vucut hatlarına sajhip olmalı
Benimki pembe 😂😂 bende olanı bende karşı taraftan isterim beyaz tenli olsun
Bence de kalın ve uzun olması
herkeste olmaz o hahaha
Nasip 😊😊
bamya olanlar. napsın
Oda ona göre partner bulur
bence bulamaz
Bu nasıl 😅
@İzmirlimuhendis2 seninki uçuyoooo iniş yapsin az
Kaç cm onu söyle
viyty kerhneye döndü
😅😅😅
Eşim yalnız sanıyordum değilmiş o da pembe olmasına bayılıyor :D ben de durum küçük göğüs ve hafif dolgun vajina diyeyim :)
Sende beni anlattın resmen 😅
Oha ciddi mi?
Valla
Yengen duymasın kız :)
Onunki anlattığın gibi degilmi
Anlattğn gibi valla. Zaten yanımda okudu mesajlarımızı :)
Selamlar yengeme
Bize de heycan oldu valla sorun kanka :)
Git bu gece onunkini yala dedi şakasına tabi :)
Al yengemin gönlünü bana dedigini sen ona yap
Yapcam hele bebek uyusun :D
Hangi renk oluyo zaten
Bazılarının ki koyu oluyo
Aaaa
Esmerlerdede başı pembeki
Bazıları değil
Geri kalan beyaz tende bile koyu sünnet olduğumuzdan penis derisi koyu başı pembe gerisi koyu
Seksi yasatmayi bilmeli
Tam demlik o zaman denizlide pembeyse😂🙃🙃😊
Kalın damarlı büyükte olsun mu
Damarlari görünmese iyi olur
Kaslı bir yapı gibi ama
Boyarız canıımm 😂
Büyük ikizlerinin olmasi
Benimki küçük ya 🥹🥹
Onları da beğenen çok insan var... dun biri de çok büyük olmalarından sikayetciydi keyfine bak...👍
Ablam sapik misiniz
Var birazcık ama olsun 😃
Benimki cok guzel 🥰
Göğüslerin biraz büyük olması ve beyaz ten
Beyaz tenden kaybediyorum ya
O göreceli ama senin ten hangi renk?
Buğday
Bence oda tatlı
Al dudak dolgunluğu
Az da olsa benimki dolgun ya
Bilemem ki 😉
Kalp
Öyle değil mi zaten
Beyazla pembe karışımı bir şey benimki
Beni tarif etmiş
Memelerin küçük olması
Pembe kuku
Pespembeeee
Şanslıyım
Pespembe parlak uçlu
sapik olsun basitce
Nasıl yani
istekli olsun benimle sapkin dusunceleri olsun
ama yine de kendini bana ait hissetsin dunyadaki tek erkek olayim onun icin ki o da benim icin tek kadin olsun yasayan
Peki ölü gibi yatarsa sinirlenir misin 🤣yani isteksizse ne dusunursun
isteksizler ikiye ayriliyo bende ya
birinciler hic seks istemeyip yatanlar ve hicbisi yapmıcak olmamalarina ragmen dokunmami istemeyenler
Nasil
ikincisi yatip azdıgımda onu * karismayanlar, ki bunlari tercih ederim wşwlleödödööc
* demistim sansurlemis orayi
E niye yatiyolar ki o zaman amaç ne
usendikleri icin de yatabilirler wşwlöeödödmxm bazilari ziplamaya cekiniyo yaaa hepsi istemediginden yatmiyo sadee
Ben tepki vermeye bile çekindim sadece yattım hiç ses bile çıkarmadım en sonda opsene beni dedi ama ses çıkararak 🤣
höh sen de napmissin yaa insan bi ikş hareket ederr
Nasıl yani ne yapmalıyım mesela herşeyi siz yapiyonuz zaten 🤣
Büyük memitoo
Neden hep büyük memitoyu istiyorsunuz
Çok seksi kadınsı fantezi yapacak şeyi çok saatlerce emsem bıkmam