Cinsel Yaşam Erkekler ortalama kaç günde bir birlikte olur? Serbanu Takip Et Xper 7 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Olabilir ya da Güncellemeler1 yıl YENI EVLENEN BIRI ORTALAMA KAC HUNDE BIR BERABERLIK YASAR Güncellemeler1 yıl Erkek 27 yaşında ve daha önce cinsel birliktelikler de olmus Erkekler ortalama kaç günde bir birlikte olur? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
assassin8686 Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 583 cevap paylaştı. Şimdi sorsan herkes günlük hatta günde 2-3 der 🤣🤣 ama ideali evlilikte haftada 2-3 bence. Ne o pancar motoru mu takılı günlük sevisilecek 🤣🤣🤣 0 6 Yorumla Serbanu 1 yıl Yani evli cifftw. Erkek 27 yasinda Yorumla assassin8686 1 yıl Olabilir, ilk başta her gün olsa da bence ideali 2-3 Yorumla Serbanu 1 yıl Herhun yapar mi yani Yorumla assassin8686 1 yıl Evliliğin ilk aylarinda evet her gün yapar Yorumla Serbanu 1 yıl Bu cok kötü işte. Yorumla assassin8686 1 yıl Neden çok kötü Yorumla
13_Gölgє_16 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 99% 1 yıl 2 veya 3 günde bir olabilir diye düşünüyorum ama hiç yaşamadım tabi belli bi zamana kadar hergün de yapılabilir diye düşünüyorum 0 3 Yorumla Serbanu 1 yıl Derken Yorumla Serbanu 1 yıl 27 yasinda bi erkek Yorumla 13_Gölgє_16 1 yıl Her gün de ilişkiye girebilir Yorumla
Babylon_Candle Takip Et Bilge Yaş: 45 , eic 100% 1 yıl 2 güne bir oluyorum bazen üst üste 2-3 gün de oluyor 0 0 Yorumla
Taner0107 Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Ben haftada 3 kez kesin cinsel ilişkiye giriyorum, ve yetmiyor bana. 0 0 Yorumla
İndeepth Takip Et Master Yaş: 48 , eic 67% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Herkes aynı değildir , karşılıklı istek önemli.! 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Antrenmanlıysa, erken boşalma veya sertleşme problemi yoksa, veya çözdüyse bu problemini her gün ister. 0 0 Yorumla
haşinama Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Her gün günde 2-3defa 0 2 Yorumla Serbanu 1 yıl Mümkün mi Yorumla haşinama 1 yıl Mümkün tabikide çalışmada erkek daha fazla Yorumla
Sedat272727 Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 87% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. çavuşu Uyandırana bağlı 0 0 Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı. Partnerim olsa o nekadara dayansa 0 0 Yorumla
Adanus0101 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 708 cevap paylaştı. Sağlıklı bir erkek her gğün yapabilir 0 0 Yorumla
2001amircan Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 40% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Firsat buldukça 0 0 Yorumla
Emir8 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 77% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. 2 günde 1 oluyorum ben 0 0 Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. günü yok fırsatını bulsun hergün yapar 😂😂 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl çok azmışsam günde 4-5 bile olur 0 3 Yorumla cutygirls 1 yıl Çok iyi ama bunu yapabilecek erkek var mıdır ya Yorumla Cevap sahibi 1 yıl gün içinde yani. ben varım Yorumla Cevap sahibi 1 yıl hrr Yorumla
aliakarrr Takip Et Guru Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Değişir haftada 4 iyidir knk 0 0 Yorumla
Hakanesk Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 98% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. 2 her açıdan iyi 0 4 Yorumla Serbanu 1 yıl Evlilikte peki Yorumla Serbanu 1 yıl İlk başlarında Yorumla Hakanesk 1 yıl Ben 2 diyorum yine. Hem performans hem istek yönünden. Yorumla Hakanesk 1 yıl Sen nasıl isterdin Yorumla
belirsiz71 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 92% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Bulursak her gün 0 0 Yorumla
tamitamina34 Takip Et Yoda Yaş: 45 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 829 cevap paylaştı. 2 günde bir olabilir 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Sana bağlııı 0 18 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Her gece yapar senii Serbanu 1 yıl Himm anladim. Keşke ben olsam. O başkasıyla nosanlandi Cevap sahibi 1 yıl Kiminle peki Serbanu 1 yıl Tanımıyorum Cevap sahibi 1 yıl Çocuğu nerden tanıyorsun Serbanu 1 yıl Sski sevgilim Cevap sahibi 1 yıl Neden ayrıldınız peki Serbanu 1 yıl Orası net değil ama 29 mayısta ayrıldık gecem sene o da Haziran basinda sevgili yapmis öyle dedi bana Cevap sahibi 1 yıl Seninle iken mi sevgili yapmıs Serbanu 1 yıl Yqni ayrılır ayrılmaz Haziran basinda sevgili yaptığına göre benden ayrılmadan konuşmaya baslamis Cevap sahibi 1 yıl Kaç yıllık ilişkiniz vardı Serbanu 1 yıl 7 ay Cevap sahibi 1 yıl İlişkiniz oldu mu Serbanu 1 yıl Se. xring ondada sadece nude meme fotomu gördü. Fakat o kamera acti heryerini gördüm. Hatta penisini koltuk altını tras ederken izledim se. xting oncesu Cevap sahibi 1 yıl Başka yerden konuşsak olur mu bişeyler sorabilirmiyim sana Serbanu 1 yıl Spr Serbanu 1 yıl Olur Cevap sahibi 1 yıl İstek yolladım sana
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Şimdi sorsan herkes günlük hatta günde 2-3 der 🤣🤣 ama ideali evlilikte haftada 2-3 bence. Ne o pancar motoru mu takılı günlük sevisilecek 🤣🤣🤣
Yani evli cifftw. Erkek 27 yasinda
Olabilir, ilk başta her gün olsa da bence ideali 2-3
Herhun yapar mi yani
Evliliğin ilk aylarinda evet her gün yapar
Bu cok kötü işte.
Neden çok kötü
2 veya 3 günde bir olabilir diye düşünüyorum ama hiç yaşamadım tabi belli bi zamana kadar hergün de yapılabilir diye düşünüyorum
Derken
27 yasinda bi erkek
Her gün de ilişkiye girebilir
2 güne bir oluyorum bazen üst üste 2-3 gün de oluyor
Ben haftada 3 kez kesin cinsel ilişkiye giriyorum, ve yetmiyor bana.
Herkes aynı değildir , karşılıklı istek önemli.!
Antrenmanlıysa, erken boşalma veya sertleşme problemi yoksa, veya çözdüyse bu problemini her gün ister.
Her gün günde 2-3defa
Mümkün mi
Mümkün tabikide çalışmada erkek daha fazla
çavuşu Uyandırana bağlı
Partnerim olsa o nekadara dayansa
Sağlıklı bir erkek her gğün yapabilir
Firsat buldukça
2 günde 1 oluyorum ben
günü yok fırsatını bulsun hergün yapar 😂😂
çok azmışsam günde 4-5 bile olur
Çok iyi ama bunu yapabilecek erkek var mıdır ya
gün içinde yani. ben varım
hrr
Değişir haftada 4 iyidir knk
2 her açıdan iyi
Evlilikte peki
İlk başlarında
Ben 2 diyorum yine. Hem performans hem istek yönünden.
Sen nasıl isterdin
Günde 2 kez
Bulursak her gün
Her gün
Mümkünse günlük
Değişir
2 günde bir olabilir
Olamazlar :)
Hergün olurum
Hiç yaşayamadım
Sana bağlııı
Her gece yapar senii
Himm anladim. Keşke ben olsam. O başkasıyla nosanlandi
Kiminle peki
Tanımıyorum
Çocuğu nerden tanıyorsun
Sski sevgilim
Neden ayrıldınız peki
Orası net değil ama 29 mayısta ayrıldık gecem sene o da Haziran basinda sevgili yapmis öyle dedi bana
Seninle iken mi sevgili yapmıs
Yqni ayrılır ayrılmaz Haziran basinda sevgili yaptığına göre benden ayrılmadan konuşmaya baslamis
Kaç yıllık ilişkiniz vardı
7 ay
İlişkiniz oldu mu
Se. xring ondada sadece nude meme fotomu gördü. Fakat o kamera acti heryerini gördüm. Hatta penisini koltuk altını tras ederken izledim se. xting oncesu
Başka yerden konuşsak olur mu bişeyler sorabilirmiyim sana
Spr
Olur
İstek yolladım sana