Cinsel Yaşam Evlilik düşünüyor musunuz? (Sayfa 2) Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 213 Evlilik düşünüyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 15 kişi beğendi
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Düşünüyorum 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,9b cevap paylaştı. Çok şükür hayır. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Anlaşılan parmaklar Yetmemdyr başlamış 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Asla Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Başka neler denedin knk Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl o derece başına vurdu yani 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Başıma değil Yorumla Cevap sahibi 1 yıl bel altı mı vurdu Yorumla Soran 1 yıl Evet Yorumla Cevap sahibi 1 yıl kalkanı indiremiyorum bi ömür yetecek kadar var indirebileceğini düşünüyor musun Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Evlenmeden yaşamak istemiyorsun sanırım 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Hayır istemiyorum Yorumla
Aslanbey032 Takip Et Guru Yaş: 37 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 908 cevap paylaştı. Düşünüyorum tabi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
65Cevap
Düşünüyorum
Düşünüyorum mecburum
Çok şükür hayır.
Anlaşılan parmaklar Yetmemdyr başlamış
Asla
Başka neler denedin knk
o derece başına vurdu yani
Başıma değil
bel altı mı vurdu
Evet
kalkanı indiremiyorum bi ömür yetecek kadar var indirebileceğini düşünüyor musun
Evlenmeden yaşamak istemiyorsun sanırım
Hayır istemiyorum
Evlenecek biri yok
Evet
Alayım seni gel
Değil mi yavrum
Olayım ben
Düşünüyorum tabi
Evet
Sen azmışsın