Bir ilişkim vardı ( 23 yaşındayım şimdiye kadar 2 sevgilim oldu ) son ilişkim ikincisi yani inanın bana öyle değer veriyordu ki düşüncelerime saygılıydı pinterest hesabımdan en sevdiğim çiçeğin pembe lale olduğunu öğrenip almıştı ve o bir erkekten aldığım ilk cicekti. Karı kız çevresi yoktu üç tane yakın arkadaşı vardı onlarla takılırdı normal kafede ya da halısahaya veya maç izlemeye falan giderlerdi alkol ortamı yok diyecek kadar azdı arkadaslarına anlattı beni tanıştırdı kız kardeşi biliyordu annesi biliyordu öpücük tişört yapmıştım onu giymişti değerli hissettiriyordu sürekli suprizler yapıyordu ve en önemlisi ben konuşmadan cinsellik konusunu açmıyordu ve bana o şekilde yaklaşmıyordu nereye gitse haber verirdi arardı burdayım şu kişiyleyim diye falan neyse kısaca böyle prensesler gibi bir ilişkim vardı (!) sonra bir tane arkadaşım var benim o aklıma bir fitne soktu ve ben denemek için erkek arkadasima fake hesabımdan istek attım ama hani nasil güveniyorum gözüm kapalı diyorum kabul etmez isteği falan (fake olduğu belli değil 300 takipçili 4 gönderili 2 tane öne çıkarılanı var) neyse bana işim var canım diyen ve mesajıma 1 saat bakmayan çocuk fake hesabın isteğini anında kabul edip gt yaptı üzerine gönderisini begenince teşekkür edip güzelsin dedi. Üzüldüm kahroldum konuşmayı kestim annem hep derdi kimseye güvenme babana bile erkek bu yapmaz deme yapar diye
Kısacası güzel kızlarım hiç bir şey göründüğü gibi olmuyormus cinsiyetçilikde yapmam istemem kadınların %20si, erkeklerin %80'i güven vermiyor erkekler genelde bu şekilde bu karaktere sahip ve çoğunlukta ay Allah boylelerinin cezasını versin ve güzel bebeklerim üzülmeyin inanın değmiyor en değerli sizlersiniz 💜
Güncellemeler
+1 yıl
Yazdığım şey neden cinsel yaşam konusunda anlamadım aşk ilişkilerini şecmiştim neyse takılmayalım sitede tasak amaçlı bu konuda takılan çok kişi var daha çok kişiye ulaşır yazdığım şey 💋
Gözüm doyunca varoluşumla ilgili düşüncelere daldım. Artık kızların güzel olup olmaması eskiye göre ilgimi çekmiyor. Gidip konuşuyorum. ya da hayır tercih etmiyorum diyorum. Sevgi güzel bir şey. Yaşadıkların, senin hediyeni giyip sana değer vermesi, senin ona değer vermen. Ama özgür müydünüz? Hayır. Hergün çiçek sularım. Her gün değişik bir şey olur o gülde. O zaman bir oluyorsun. Aşka düşmüyor. Aşka yükseliyorsun... Yüksek yaşamayı tercih ediyorum ben de. Düşükler ilgimi çekmiyor
Bu konunun kadın erkekle alakası yok. Karakterle alakası var. Aynı durumu bir kadına zengin ve yakışıklı profil olan bir hesaptan yaz bak ne oluyor. Denendi.
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Münasip yerinle okumazsan sonda zaten cinsiyetçilik yapmak istemediğimi kızların da yaptigini ama erkeklerin daha yaygın olduğunu söyledim
Erkeklerin karakteri bu tarz şeylere daha baskın bunun üzerine kaç tane deney yapılmış anket yapılmış bilimsel makale var kadınlarda da vardır güvenilir olmayan kişiler ama erkeklerde daha çok bunu inkar edemezsin kadınlarda 10 kişiden 2 kişi ise erkeklerde 8 kişi