Ve sürekli diyorki bana güven bir şey yapmam içine sokmam ama ben bilmiyorum sizce guveneyeyim mi
Not:Aşırı zorlayinca kaçmaya çalışıyorum ama kollarımı sıkıca tutuyor ve kaçamıyorum
Ve sürekli diyorki bana güven bir şey yapmam içine sokmam ama ben bilmiyorum sizce guveneyeyim mi
Not:Aşırı zorlayinca kaçmaya çalışıyorum ama kollarımı sıkıca tutuyor ve kaçamıyorum
Bekaret önemli değil ki yani belki içine girmemiş olabilir bakiroğlu için ama bir kızın bekaret haricinde yaptıkları da bence sorgulanması lazım Mesela kaç kişiyle seviştiği kaç kişiyle Oral yaptığı Hani kız belki bakiredir ama hani görmediği kalmamıştır yani dudaklara da bakire mi mesela ya da dudaklarına Kim bilir kaç tane erkek verdi Hani bu da önemli
Tamam sen git sorgula
Erkeklere güvenmemeyi ve su içmeyi unutma hayatım
Yani çıkarırsa sokar mi
Yani bende bir kereligine onun istegiyle çıkarmak istemiştim. Bana güven dedi sadece surunucem sokmam dedi ama böyle bir şey yapmadım çünkü yakın bir arkadaşımın erkek arkadaşı bu yolla kız arkadasimin bekaretini almıştı
Cevap
13Cevap
Güvenme tabiki, erkeğin o an aklı başında olmaz herşeyi yapabilir.
O anahtar mutlaka güya yanlışlıkla da olsa kapının deliğine girer ve kapının kilidini bozar haberin olsun.
Sen de bu durum mu yaşandı 😢
Neyse artık yatağına bile girmem bu sefer verincede bacım. pu oluyoruz
Or*uspu
annenizden bahsediyorsanız tanımıyorum hanımefendi...
Sen beni yanlış anladın or*spu yazmistim bacım diye çevirdi ondan tekrardan kelimeyi izah etmek için or*spu yazdim
İnsan bazen mastını yapıp uyumayı bilmelidir kardeşim.
Bilmiyor. O görür bir daha yatağa yatıyor muyum ben
Yoksa en başından beridir kurduğunuz bir oyunmu ydu
Sen bilirsin biz nerden bilelim bizi skcek değil yani 🤣😁
Soksun. Sen bakire sayılmazsın ki.
Kess. Hala bakireyim çocuk hevesiniz alıp bırakınca benim bekaretimi almasın çıktığım erkekler şimdiye kaç erkeğin sikini yaladigimi sormuyor bakire olup olmadığımı soruyor
Öyle mi, yeni nesil erkekler çok farklıymış.
İnsan oğluna güven olmaz
S.. ker gecer uzak dur
Bunun sonucu iliskiye gider.
Cokcgec kaldik 18 veletler bile oynasiyorr
Sonra ne yapıyor
Birbirinixemi cekiyorsunuz
Hmmm 🥰 Ben dillerdim deliğini 🙈
Dikkat et derim
Biraz daha rahat ol
Yap nolcak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?