Kendisi bana aşık gözlerimle görüyorum. Cinsel hayatımız ise mükemmel ama beni cinsel anlamda aldattığını öğrendim. İlk öğrendiğim an hayatımdan çıkarmak istedim yapardım da ama hayır bu kadar kolay olmamalı. Beni aptal yerine koymasının bir bedeli olmalı. Nasıl intikam alabilirim?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılYa bırak Allah aşkına kendini kandırmayı. Seninle cinsel anlamda mutlu olan niye aldatsin seni. İntikam alacakmissin sende git bir erkegin altına yat intikam aldım de kendini rahatlat. Sonra senin de ondan ne farkın kalirki.
02 Yorumla
Soran1 yılYatakta hiçbir kadının yapmadığı şeyleri yapıyorum ne kadar zevk alıp ne kadar zevk almadığını bilecek kadar çok erkekle birlikte oldum ve o memnuniyeti onun gözlerinde görüyorum. Onun ki mutlu olmamak değil maymun iştahlılık
- 1 yıl
Haklısın doyumsuzluk tamemen.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
16Cevap
1 yılAldatıp video atarak, arkadaşım bunu yapmıştı benide amellerine alet etti o kadar kızmıştıki bana acıma demişti o videoyu izlemek yürek ister😂🤣
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 627 cevap paylaştı.
1 yılOna en büyük intikam kendinden mahrum bırakmaktır unutma sende aldatırsan sende ondan farkın olmaz ve senin bir farkın var
03 Yorumla
Soran1 yılAma kalbim çok acıyor ve onun da canı acısın istiyorum
Soran1 yılbaşkasıyla sevişirken beni görmesini sağlamayı düşündüm
- 1 yıl
Onun canı açısından istiyorsan kendinden mahrum bırak diyorum zaten o yaşattığını yaşayıp köpke gibi gelecek sana ama seni bulamayacak canın mı açıyor yanarak soğur insan sevdiklerinden
1 yılYarın seni cinsel olarak aldattıysa sen de aynısını yaparak İntikam alabilirsin Sana bu konuda fazlasıyla yardımcı olabilirim istersen
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 695 cevap paylaştı. Sen de onu aldatsan kendine yazık edersin. Bırakmasan yine kendine yazık edersin. En iyisi suçüstü gibi yapıp rezil etmek.
00 YorumlaBence ayni sekilde baskasiyla seks yaprken seni gorsunn ki nasil oldugunu anlasinn
02 Yorumla
Soran1 yılTatile gittiğimizde odaya eşyamı almaya çıkıyorum deyip başkasıyla sevişmeye başlayayım ben yanına dönmeyince odaya gelip bizi o halde görsün diyorum
1 yılBir kadin intikam almaya kalkıyorlar durum vahim geçmiş olsun ona. dd
02 Yorumla
Soran1 yılTatile gittiğimizde odaya eşyamı almaya çıkıyorum deyip başkasıyla sevişmeye başlayayım ben yanına dönmeyince odaya gelip bizi o halde görsün diyorum
- 1 yıl
. dd düşünemiyorum bile olayları . dd
Hem aşık hem çekiminiz iyi aldattıysa sen de aldat bitir ilişkini
06 Yorumla
Soran1 yılAşık adamın o an gözü döner mi diyorsun
Soran1 yılGeç yakalanmaktan kastın ne
Cinsel Yaşam konusunda 818 cevap paylaştı. Kisasa kısas yap ama yakalanmak olarak yapma daha can alici olsun
06 Yorumla
Soran1 yılYakalanma olarak yaparsam daha alıcı olmaz mı
Soran1 yılAşık bir erkek ve kadını gözünün önünde başkasıyla sevişiyor bence bu onu mahveder
Soran1 yılPeki en can alıcı yöntem ne
Soran1 yılYa da seviştiğim kişiyle her sevişmemiz de bir video çekeyim onunla dalga geçeyim diyorum onun benimle geçtiği gibi
- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılEn yakın arkadaşına ver
120 Yorumla
- 1 yıl
Oda olır ama en yakıj arkadaşı koyar
Soran1 yılEn yakın arkadaşı olmaz.
Birde bunu yaptığımda gözü döner diye korkuyorum bir şey yapmaz herhalde değil mi- 1 yıl
Sanmam bence seni f*ck giib görüyor
- 1 yıl
Nere giidyonuz tatile bende oraya gidiyosam yabancıya gitme 😀
Soran1 yılAhahhahah antalya ya gidicez tatilin keyfini çıkarıcam son güne kadar onu o kadar çok mutlu edicem ki. Son gün şok olacak bu manzarayls
- 1 yıl
Kızzz n zaman bende antalyaya giidyom hangi otel 😀
Soran1 yılHangi otel bilmiyorum o ayarlıyor otel işini
- 1 yıl
Hııı baa vermicen yani 😃
Soran1 yılRixos ya da regnum carya 😂
Soran1 yılGelcen mi
- 1 yıl
Voyage knk benim ki yaaa
- 1 yıl
Kaçırdım tüh
- 1 yıl
Nerde yaşıyosun normalde
Soran1 yılŞu an kayseri deyim
- 1 yıl
Oh oh pazar günğ yolumun üstü 😅
Soran1 yılOteller tutmadı buraya kadarmış
- 1 yıl
Gelde nzlden kojuşak aşko
- 1 yıl
Hmgi otele gitxenden haberin yok daha
- 1 yıl
Nerdesn
- Cinsel Yaşam konusunda 980 cevap paylaştı.
1 yılBenim de başıma gelmişti
02 Yorumla
Soran1 yılSen ne yaptın
- 1 yıl
Acı bir intikamdi boş ver:)
1 yılBulasma hic def et basindan allahindan bulsun
08 Yorumla
Soran1 yılKalbim çok acıyor onun da böyle acısın istiyorum. Gözünün önünde başkasıyla sevişip benden daha beter hale getirmek istiyorum
- 1 yıl
Sen aynisini yaparsan ondan ne farkin kalir niye kendini satmak istiyon ki
Soran1 yılNe alaka satmak falan
Soran1 yılArzuladığım birini bulucam getiricem sevgilimle olan otel odamıza sevgilim de bizi öyle görecek. Ben ne hissettiysem aynısını hatta daha kötüsünü hissedecek
- 1 yıl
Bunu demek istiyom babana soylebilcen mi
Soran1 yılBenim bacak aramda olan biteni babama niye söyleyim?
- 1 yıl
Demek istiyom ki babanin gurunu serme
- 1 yıl
Benide yalis anlama
1 yılEn yakin arkadaşı ile. aldat ve ayrıl
00 Yorumla
1 yılYav ne uğraşcan ve ayrıl gitsin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılOnun gözlerinin önünde başkasıyla öpüş sevis
02 Yorumla
Soran1 yılBende öyle düşündüm ama o an gözü dönerse diye korkuyorum
Cevap sahibi1 yılBir şey olmaz kızarsa sen de bunu başkasıyla yapmıştın dersin
- Cinsel Yaşam konusunda 401 cevap paylaştı.
1 yılkisas mecbur
02 Yorumla
Soran1 yılBende öyle düşündüm ama o an gözü dönerse diye korkuyorum
- 1 yıl
gozu donecekse onune bakacakti
1 yılKisasa kisas :)
06 Yorumla
- 1 yıl
Olabilir
Soran1 yılAma o an gözü döner diye korkuyorum. Aşık adam bir şey yapar mı?
- 1 yıl
Yapar. Gizli takil
Soran1 yılNe yapabilir ki silah yok bıçak yok sonuçta
- 1 yıl
Ben ne bilim.
1 yılNe billeim hoc öyle gahpeye denk gelmedik
02 Yorumla
- 1 yıl
Hayalin gu#
Sende aldat ödesin
01 Yorumla
Soran1 yılSeni aldattım mı diyeceğim? Benim canımı yaktığı gibi onunda canı yansın istiyorum. Bunun için aldattığımı nasıl öğrenmeli?
Gizli Üye(30-35)1 yılGel beraber olalım
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım